سلام دوست عزیز
میشه بگی قیمت کجاست؟
موفق باشید
سلام دوست عزیز
میشه بگی قیمت کجاست؟
موفق باشید
یکی از بچه ها گفته بود!![]()
که معمولا به معنای کیفیت پایین هستVideos are recorded in .3GP format, which generally means poor quality
یعنی به هیچ عنوان نمیشه ویدئو و موزیک روی این 8 گیگ ریخت؟The internal 8GB of storage is for apps only
اصلا کیفیت ویدئو ربطی به فرمت ذخیره سازی نداره که.البته یه کم اغراق کردم.یه کم بیشتر ربط نداره.
شما میتونی ویدئو های فول اچ دی رو با فرمت 3gp ذخیره کنی.
این کیفیت ها هستند که فرق میکنند!
این فرمت ها بیشتر تو طرز رندر کردن تصاویر و اینا به هم فرق دارن!
نوع فرمت هم ربط داره. مثلاً تو صدا میگن فرمت aac از فرمت mp3 کیفیتش بهتره.. یا wma 64kbps تا حدودی شبیه mp3 128kbps هست...
تا اونجایی که من میدونم همه آندروید ها اینجورین یعنی باید روتشون کنی تا بتونی روی مموریشو چیزی بریزی!![]()
پس میشه از اون استفاده کرد. البته با --
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكر
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكر
سلام دوستان
با تشكر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)