سلام
به چند طریق می شود n مرد را با زن هایشان دور میز چید که هیچ زن و شوهری کنار هم نباشند ؟
سلام
به چند طریق می شود n مرد را با زن هایشان دور میز چید که هیچ زن و شوهری کنار هم نباشند ؟
سلام
برای آنکه بتوان راس های گرافی را با دو رنگ طوری رنگ کرد که هیچ دو راس همسایه ای رنگ مشترک نداشته باشند حد اکثر چند یال می توان رسم کرد ؟
سلام
شرط لازم و کافی برای آنکه در یک گراف مسیری وجود داشته باشد که از همه ی یال ها و از هر کدام یک بار بگذرد چیست؟
سلام
در یک گراف باید حداقل چند یال داشته باشیم تا بتوانیم یک مثلث در آن پیدا کنیم؟
سلام
یه لطفی کن صوت این مساله رو کامل بزار من هنوز نفهمیدم سوال چیه!
استاد معبد شائولین 5 نفر از شاگردانش را به داخل معبد می فرستد تا با هم بجنگند و رتبه بندی شوند . آنها پس از چند روز مسابقه از معبد خارج می شوند و به ترتیب این جملات را می گویند : نفر اول: من اول شدم . نفر دوم : من اول نشدم . نفر سوم : من آخر نشدم . نفر چهارم : من نه آخر شدم و نه اول . نفر پنجم : من یا اول شدم یا آخر .
پس از آنکه همه از معبد خارج می شوند و جملات را می گویند استاد می گوید : لی تو باز هم آخر شدی . لی چندمین نفری بود که از معبد خارج شد؟
می دانیم که چن دروغ گو است و همیشه دروغ می گوید. استاد همه ی شاگردانش را با نام و چهره می شناسد و اشتباه نمی کند. با اطلاعاتی که از گفته ی شاگردانش دریافت می کنیم حتما می توانیم معلوم کنیم که لی چه کسی بوده است .
سلام
صورت سوال و گذاشتم . منظور این سوال اینه که این اطلاعاتی که داریم برای فهمیدن اینکه چه کسی لی هست کافی است و حالتی که نتوان جواب را با اطمینان پیدا کرد را خود سوال رد می کند .
سلام
آیا می توان 250 قطعه ی چوبی 1*1*4 را در یک خانه ی 10*10*10 قرار داد؟
سلام
A و B به ترتیب با دومهره ی شاه سیاه و سفید بازی می کنند . هر کس در نوبت خود شاه خود را به یکی از خانه هایی که قبلا توسط یکی از دو شاه اشغال نشده حرکت می دهد . بازنده کسی است که نتواند حرکتی را انجام دهد . در این بازی چه کسی برنده می شود؟
آخ جون درست زدم............![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)