تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 63 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 626

نام تاپيک: ◄◄ اتــاق تــجــزیــه و تــرکــیــبــات ►►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    به چند طریق می شود n مرد را با زن هایشان دور میز چید که هیچ زن و شوهری کنار هم نباشند ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    برای آنکه بتوان راس های گرافی را با دو رنگ طوری رنگ کرد که هیچ دو راس همسایه ای رنگ مشترک نداشته باشند حد اکثر چند یال می توان رسم کرد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    شرط لازم و کافی برای آنکه در یک گراف مسیری وجود داشته باشد که از همه ی یال ها و از هر کدام یک بار بگذرد چیست؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    در یک گراف باید حداقل چند یال داشته باشیم تا بتوانیم یک مثلث در آن پیدا کنیم؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام
    ببخشید در صورت سوال آمده بود که اطلاعات برای یافتن لی کافی است .(وقتی داشتم سوال و جواب و می گذاشتم صورت سوال پیشم نبود)
    اگر نفر اول دروغگو باشد هم نفر پنجم می تواند آخر شده باشد و هم نفر دوم که باتوجه با کافی بودن اطلاعات این حالت کنار گذاشته می شود . اگر دوباره مسئله را حل کنید می بینید که فقط نفر دوم می تواند آخر شده باشد .
    سلام
    یه لطفی کن صوت این مساله رو کامل بزار من هنوز نفهمیدم سوال چیه!

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

استاد معبد شائولین 5 نفر از شاگردانش را به داخل معبد می فرستد تا با هم بجنگند و رتبه بندی شوند . آنها پس از چند روز مسابقه از معبد خارج می شوند و به ترتیب این جملات را می گویند : نفر اول: من اول شدم . نفر دوم : من اول نشدم . نفر سوم : من آخر نشدم . نفر چهارم : من نه آخر شدم و نه اول . نفر پنجم : من یا اول شدم یا آخر .
    پس از آنکه همه از معبد خارج می شوند و جملات را می گویند استاد می گوید : لی تو باز هم آخر شدی . لی چندمین نفری بود که از معبد خارج شد؟
    می دانیم که چن دروغ گو است و همیشه دروغ می گوید. استاد همه ی شاگردانش را با نام و چهره می شناسد و اشتباه نمی کند. با اطلاعاتی که از گفته ی شاگردانش دریافت می کنیم حتما می توانیم معلوم کنیم که لی چه کسی بوده است .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

1

سلام
    یه لطفی کن صوت این مساله رو کامل بزار من هنوز نفهمیدم سوال چیه!
    سلام
    صورت سوال و گذاشتم . منظور این سوال اینه که این اطلاعاتی که داریم برای فهمیدن اینکه چه کسی لی هست کافی است و حالتی که نتوان جواب را با اطمینان پیدا کرد را خود سوال رد می کند .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    آیا می توان 250 قطعه ی چوبی 1*1*4 را در یک خانه ی 10*10*10 قرار داد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    zanjan

پيش فرض

سلام
    A و B به ترتیب با دومهره ی شاه سیاه و سفید بازی می کنند . هر کس در نوبت خود شاه خود را به یکی از خانه هایی که قبلا توسط یکی از دو شاه اشغال نشده حرکت می دهد . بازنده کسی است که نتواند حرکتی را انجام دهد . در این بازی چه کسی برنده می شود؟

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام
    فرض کنید نفر اول و نفر آخر هر دو راستگو باشند . در نتیجه نفر اول در مسابقه اول شده و نفر آخر نیز آخر شده است . حال نفر دوم را در نظر بگیرید . او نمی تواند دروغگو باشد چون در این صورت باید اول شده باشد . در نتیجه او راست گفته است . نفر سوم را در نظر بگیرید . او نیز نمی تواند دروغگو باشد چون در این صورت او آخر می شود . نفر چهارم را در نظر بگیرید . اگر او دروغ گو باشد در نتیجه هم باید اول شده باشد و هم آخر . در نتیجه نفر اول و نفر پنجم نمی توانند هر دو راستگو باشند . حال فرض کنید نفر اول دروغگو باشد . در نتیجه او آخر شده و ما می دانیم که چن دروغ گو است ولی لی آخر شده است در نتیجه نفر اول نیز نمی تواند دروغگو باشد . پس نفر پنجم دروغگو است . درنتیجه نفر اول که خارج شده اول شده است، نفر پنجم نیز نه اول شده و نه آخر . تنها کسی که می تواند آخر شده باشد نفر دوم است زیرا او گفته که اول نشده در نتیجه بنا به گفته ی او و سایرین تنها او می تواند آخر شده باشد .
    آخ جون درست زدم............

11. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •