دوستان این بازی بهتره یا Total War ؟
دوستان این بازی بهتره یا Total War ؟
این هم تو دسته Total war ها قرار می گیره دیگه !
ولی خوب جنگیش کمتره ولی کلی چیز اضافه داره ، یه جور Total war هست که باید همه جوره امپراطوریت رو اداره کنی
اگه از Total war خوشتون بیاد عاشق این میشید
به نظر من كه هيچ شباهتي به هم ندارن
توتال وار يه جورايي يه بازي استراتژيك جنگيه ولي اين اداره حكومته از تمام جهات.
در كل من اصلا با توتال وار حال نمي كنم ولي معتاد اين بازيم.
من كه به شخصه از توتال وار بدم مياد ولي عاشق اين بازيم!تو اين بازي از سنگ شروع ميكني ميري تا بمب اتم!كلا از نظر من حالش خيلي بيشتر از توتال وار هستش!![]()
توتال وار همون طور که که از اسمش معلومه یعنی - همش جنگ - . ولی توی این بازی می تونی اصلا یک سرباز هم نداشته باشی و یک جنگ هم نکنی!
واقعا اینجوریه؟!توتال وار همون طور که که از اسمش معلومه یعنی - همش جنگ - . ولی توی این بازی می تونی اصلا یک سرباز هم نداشته باشی و یک جنگ هم نکنی!
یعنی دقیقا چه جوری؟
....
جالبه من دو هفته ست بازی رو گرفتم و دو روز پیش اونو نصب کردم ولی هنوز توی بازی هم نرفتم
انگار قسمت نیست
کلا بیشتر سبک RTS رو بازی کردم. این سبک TBS رو خیلی کم بازی کردم. امیدوارم که خوشم بیاد
نه دیگه. توی قبلی شاید بدون سپاه می تونستی دووم بیاری ولی تو این اگه سپاهت کم باشه خیلی زود جمعت می کنن.
اینرو دیگه شوخی کردن ، وگرنه barbarian ها حسابی دردسر می شند
در ضمن Total war ها همچین هم فقط جنگ نیستن ( مگر اینکه رو لول Easy بازی کنید ) و گرنه توی اونها هم لازمه که به شهراتون برسید و گرنه مشکلات خودتون رو دارید
اما این بازی بیشتر به کشور داری می پردازی تا جنگ تا جایی که شبیه ساز جنگ اصلا نداره ، و فقط قدرت نیروها و عواملی از قبیل نوع نیروها ( مثلا نیزه دار در مقابل سواره امیتاز میگیره ) امتیاز که نیرو هاتون دارن و نوع محل که جنگل و تپه و ... هر کدوم میزانی امتیاز دفاعی به نیروها اضافه می کنه
در این بازی فقط 2 نوع از انواع پیروزی با جنگ بدست میاد و در 2 نوع پیروزی دیگه یعنی فرهنگی و رای سازمان ملل ، جنگ کمتر و حتی صفر و روابط نزدیک با بقیه تمدن ها باعث پیروزی میشه !
یادتون باشه ، یکی یه سیو اینجا نزاشت ما انواع پیروزی و انواع سبک بازی رو ببینیما
مجبورم برم تو یوتیوب دنبالش بگردم
بالاخره مشكل مود رو حل كردم...فايل زير كه آپديت 2 هستش رو دانلود كنيد كه شامل modding fix هم ميشه.
كرك هم داره...خودم امتحان كردم درست بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل خود بازي هم ميتونيد مودها رو دانلود كنيد و فعال كنيد.![]()
با 4 تا سرچ تویه سایت ها فهمیدم که نصب این مد ها لازم به گرفتن پچ 58 مگی که دوستان دیال آپی نمی تونن بگیرن نیست!
دوستان لازمه اون مد رو ( جایه دقیقشocuments folder\\My Games\\Civilization V\\MODS ) با Win Rar یا 7zip و ... Extract کنن در همون جا وقتی برین تویه بازی میبینین که نصب شده!!! به همین راحتی به همین سادگی! مثل آب خوردن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)