به بودجت ربط داره و نوع استفادت.تو موردهای ارزون کابل سونی(خرید از نمایندگی اصلی سونی) و برند Dayio و تو موارد گرون تر برند Monster.
به بودجت ربط داره و نوع استفادت.تو موردهای ارزون کابل سونی(خرید از نمایندگی اصلی سونی) و برند Dayio و تو موارد گرون تر برند Monster.
سلام دوستان
من هم برای کامپیوترم یه کابل hdmi میخوام خود مانیتور رو از دبی میدم بیارن کابلم میدم از همونجا بیارن که حتما اصل باشه
حالا یه کابل با قیمت مناسب معرفی بفرمایید برای فیلم دیدن و اینا
HDMI 500HD High Speed Cable چطوره؟
مدل مشابه هست ارزون تر باشه کلا چی بگیرم برام بهتره
مانیتور asus mx239h
با تشکر
Last edited by ali_phd71; 28-03-2014 at 00:55.
سلام دوستان.میخواستم یه مطلبی رو خدمتتون عرض کنم که همه ی کابا های HDMI یکی هستن و کارایی و کیفیتشون یکی هست(بر اساس تجربه)ولی تنها فرقشون در ورژن اون هاست که بستگی داره برای کجا میخواهید.اگر برای وصل کردن کامپیوتر.گیرنده دیجیتال و ... میخاهید ورژن 1.3 خوب و ارزان تر است ولی اگر برای محلوله های سه بعدی مانند وصل کردن بلو ری پلیر می خاهید ورژن1.4 عالیست.ولی در کل همه ی کابل های HDMIیکی اند و گول چرب زبانی های فروشنده را نخورید.کابل 10 هزار تومنی با 100 هزار تومنیش یکی هست.سوالی دارید در خدمتم.
بله دوست عزیز.درسته.تمام مدل های کابل اچ دی ام آی یکی ان و کارای یکسانی دارند(امتحان کردم قبلا)
خیلی نمیشه گفت تماما یکی هستند ولی شاید بشه گفت تمام کابلهای HDMI تقلبی در یک حد کیفیت هستند.
اگر جنس خوب بخوای بخری مانستر بخر یا سونی بقیه خیلی مال نیستن من از اینجا خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک سیسم صوتی و تصویری حرفه ایی پایونیر دارم که که پول زیادی هم براش پرداخت ( 4K 3ِD هم پشتیبانی میکنه)
نیاز به 3 تا کابل HDMI با کیفیت دارم قیمت اصلا مهم نیست فقط کیفیت کابل و فروشنده برام مهمه
چی و از کجا بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید
درود جناب میتونی برای سایت آل دیجیتال لینک HDMI ورژن 2.0 از آمازون رو ایمیل کنید. تا براتون بيارن. خودم اینو گرفتم 4 تاش شد 125 تومن،20 روزی طول کشید. حداقل 4K 60 hz تا 32 کانال صوتی رو جواب میده. حداقل تبادل اطلاعات 18 گیگابیت در ثانیه. از این بهتر دیگه گیر نمیاری.
![]()
Last edited by rznrz06; 05-07-2014 at 18:05.
دوستان بنده یک پلیر اگریت دارم.
میخوام بدونم تا حالا کسی کابل hdmi 1.4 با مارک اگریت به چشمش خورده ؟
راحترین راه برای خرید از خارج چی هست.ممنون میشم در خصوص کیفیت کابل های به درد بخور و مناسب یه راهنمایی کنید.این دستگان اگریت برای من 400 ت اب خورده و باهاش فقط فیلم های اچ دی نگا میکنم.قطعا کیفیت کابل ها خیلی درش تاثر داره.ممنون میشم در خصوص مارک های معتر کابل های موجود در بازار هم راهنمایی بفرمایید + قیمت هاشون.
عزیز تو پست بالایی کامل توضیح دادم. اونم ورژن 2.0 که حداقل دو برابر ورژن 1.4 هست.
این مدل حتی تو خاورمیانه هم هنوز نیست.
مختص 4K TV تا 60 هرتز.
SONY XPERIA Z2
Last edited by rznrz06; 22-09-2014 at 20:07.
ممنونم از توجهتون.ببنید من این دستگاه مدیاپلیر رو دارم :
تلوزیون هم سونی ex720 هست که ورژن hdmi 1.4 هست.این مدیا پلیر هم ورژن 1.4 هست.خودتون یه برسی داشته باشین ببنید این پلیر با این کابلی که شما میگین مشکلی نداره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کابل ایکس باکس 360 به قول طرف اصلی خرید که ورژنش 1.4a بود ولی نشون نداد دستگاه.
ایا امکانش هست این کابل رو خریداری کرد ؟قیمت اون طوری که متوجه شدم 31 ت شد ؟
تشکر/
Last edited by ir.warez; 23-09-2014 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)