خوب توی این روند رو به جلو قبلی ها هم وجود دارن میتونن خودشون از اشتباهاشون اثر بگیرند
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم میشه یه بار دیگه بگید؟
خوب توی این روند رو به جلو قبلی ها هم وجود دارن میتونن خودشون از اشتباهاشون اثر بگیرند
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
ببخشید منظورتونو متوجه نشدم میشه یه بار دیگه بگید؟
در این روند قطعیتی نیست که حتما نسل بعد اسیب ببینید نسل قبل نیز اسیب میبینندخوب توی این روند رو به جلو قبلی ها هم وجود دارن میتونن خودشون از اشتباهاشون اثر بگیرند
ولی خوب اگر این اشتباه جبران نشود تبدیل به یک معضل اجتماعی یا فردی میشود و ...
که در این مورد فقط انسان میتونه به انسان کمک کنه نه خداوند
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
دو نوع مجازات هست مجازاتی که انسان به انسان اعمال میکنهببخشید منظورتونو متوجه نشدم میشه یه بار دیگه بگید؟
که بنابه موارد زیر میتونه تعییر میکنه
1. قدرت 2. ثروت 3.قانون 4. اشتباه فردی
یکی هم مجازات خداوند هست
اگه مجازات کنه که میکنه! اگه نکنه میگن بخشنده هست!
Last edited by B U L U T; 24-10-2010 at 14:39.
از یه دیدگاهی بله . ممکنه بگیم که ما به خیلی چیزها دست یافتیم که به نظر همونی هستن که هست. یعنی دست پیدا کردن به واقعیت. ولی چیزی که مشخصه اینه که هرگز نمی تونیم مطمئن باشیم. همینه که مطمئن نیستیم یعنی نمیدانیم. خلاص ...
اینقدر نا مطمئنیم که نظریات فلسفی منتاقضی بینمون رواج داره . ایده آلیسم نمونشه. برکلی پدر ایده آلیسم به صراحت میگه دنیای مادی وجود نداره . خم به ابروشم نمیاد. شاید خیلی ها مثل من به سادگی باهاش مخالفت کنیم . ولی اگه درونی تر نگاه کنیم می بینیم مقابله با این نظریه خیلی سخته. چون چیزی رو هدف قرار داده که هرگز بهش دست پیدا نمیکنیم. اینکه جهان از کجا اومده.
خلاصه اینکه ما خط کش با دقت سانتی متر دستمونه ، میخوایم یه شئی در ابعاد نانو رو اندازه بگیریم. سعی خودمون رو هم میکنیم. تخمین های هم میزنیم . ولی خودمونم میدونیم هرگز اندازه درست رو نمیگیم. تا زمانی که خط کس مناسب تو دستمون باشه.
بله ، مذهب مهمترین ایرادش همینه. فکر انسان رو قاب میبنده . مسائل اساسی رو همون اول بدون اثبات میپذیره و باقی رو میچینه. کجای اینکار درسته باید از معتقدین بپرسیم. نمونه این افکار رو در پست دوستمون میبینیم .
مثلا :
ایشون مسئله اثاثی رو اول قبول کرده !!! در حالی که اول باید دید دنیا چه جوری میچرخه.چون همیشه تاوان کار های اشتباه نسل گذشته رو نسل اینده میده
و بعدش هم در مورد نقض ها که بپرسید جواب این میشه :
اگه مجازات کنه که میکنه! اگه نکنه میگن بخشنده هست!
کلا این دیدگاه از نظر من بسیار مورد نقده و کاملا مردود.
موفق باشید ...![]()
خوب بله از نظر من هم همین دیدگاه مردود هست!کلا این دیدگاه از نظر من بسیار مورد نقده و کاملا مردود.
و فقط یک نوع دیدگاه میمونه (که مربوطه به انسان)
که در اول بحثم گفتم
Last edited by B U L U T; 24-10-2010 at 19:50.
من زیاد نگرفتم خط فکری شما چیه ... ولی یه جاهایی موافقم .
مثلا :
سلام ببخشید ÷ریدم وسط بحثتون.راستش برای پروزه ادبیاتم به کمک شماها نیاز دارم . از تمام کسایی که تو فلسفه مطالعه دارن میخوام که نظرشونو درباره کتاب روی ماه خداوند را ببوس و سوالای مطرح شده در کتاب که بدون جواب موندن رو جواب بده مثل اینکه اگه خدا هست چرا اینهمه ظلم میشه.چرا خدا ظالم های بزرگی که روز به روز دارن تو دنیا قدرتمند میشن رو نابود نمیکنه. مثلا چرا فلسطینیها که مسلمون هستند در مقابل صهیونیستها باید کشته بشن و با وجود این همه مقاومت هنوز پیروز نشده باشن با اینکه اونا از نظر دین به خدا نزدیک ترند.چرا یه بچه مادرزادی باید معلول باشه و تا آخر عمر عذاب بکشه؟.....بله ، دیدگاه من هم اینه که اگر خدایی باشه دخل و تصرفی نمی کنه. من اگه خدا بودم اینکارو نمیکردم.خداوند در این دنیا دخل و تصرفی نمیکنه بلکه تمام اعمالی رو که انجام میده به وسیله بندگان یا همان اسباب و ... که ما انسان ها هستیم انجام میده
البته اینکه اگه خدایی باشه حتما با فلسطینی هاست یا کلا با مسلمونا هم بحثیه که جداست ...
وقتی این جور اتفاقا رو می بینیم میشه نتیجه گرفت خدا خودشو وارد مسخره بازی های ما نمیکنه .
خط فکری خاصی رو دنبال نکردم بلکه در بعضی موارد مجبورشدم دودیدگاه ( انسانی و الهی)من زیاد نگرفتم خط فکری شما چیه ... ولی یه جاهایی موافقم .
رو مدنظر قرار بدم
میگن هر آدمی روی زمین یه ماموریتی داره شما فکر می کنید ماموریت شما روی زمین چیه ویا اینجوری بگم شما فکر می کنید برای چی آفریده شدید ؟
همه روز حرف من اينست و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خويشتنم
از کجا آمده ام آمدنم بحر چه بود
به کجا ميروم آخر ننمايي وطنم
این یک اشتباه هست به نظر من
اصلآ انسان وظیفه ای هم نداره چه برسه به ماموریتی!
اینکه برای مثال انسان احساس مسئولیت میکنه نباید به خاطر تواناییاش هست نه چیز دیگه که اونم خودش احساس میکنه و هیچ وظیفه ای هم به دوشش نیست
حتمآ میپپرسید پس چرا آفریده شده یا بهتره بگم بوجود اومده
خب انسان نتیجه تکامل بر روی زمین هست!
به نظرم در این مورد خیام از همه بهتر میتونه کمکت کنه!
من میگم اصلا معلوم نیست انسان وظیفه ای داره یا نه ... اصلا معلوم نیست از کجا امدیه ایم ، بهر چه آمدیم و این چیزا.
بنابراین حرف هر دو دوستمون رو نمی پذیرم.
با خیام هم موافقم. عقیده های بسیار جالبی داره.
چه قدر جالب !!!!این یک اشتباه هست به نظر من
اصلآ انسان وظیفه ای هم نداره چه برسه به ماموریتی!
اینکه برای مثال انسان احساس مسئولیت میکنه نباید به خاطر تواناییاش هست نه چیز دیگه که اونم خودش احساس میکنه و هیچ وظیفه ای هم به دوشش نیست
حتمآ میپپرسید پس چرا آفریده شده یا بهتره بگم بوجود اومده
خب انسان نتیجه تکامل بر روی زمین هست!
پوچي از زبان saeeddz!!!
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
عقيده ي خيام هم به پوچي است و اصلا توي بيتاش هم نيستي رو آورده !من میگم اصلا معلوم نیست انسان وظیفه ای داره یا نه ... اصلا معلوم نیست از کجا امدیه ایم ، بهر چه آمدیم و این چیزا.
بنابراین حرف هر دو دوستمون رو نمی پذیرم.
با خیام هم موافقم. عقیده های بسیار جالبی داره.
اگه بخواهيم از ديدگاه ماركيسيستي نگاه كنيم ميشه قبول كرد كه همه چيز پوچ است پس ما هم بايد ماده گرا بشيم !اما اگه از ديدگاه رئاليستي نگاه كنيم اصلا امكان نداره كه پوچ باشه چون اگه بخواييم رئاليست واقعي باشيم بايد واقعيت رو در نظر بگيريم نه اوني رو كه دلمون داره ميگه و حقيقت اينه كه طبيعت نميتونه پوچ باشه و لي ميشه گفت كه دركش سخته و نميشه دركش كرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)