منم رای دادم شد 4 تامن تا حالا با هر ایرانی بازی کردم اولین حرکتش e4 بوده . به نظر من اولین حرکت بیشتر ایرانی ها e4 هست .( فعلا اولشه بعد حرکتا تفاوت پیدا می کنه ) (parsa001)
منم رای دادم شد 4 تامن تا حالا با هر ایرانی بازی کردم اولین حرکتش e4 بوده . به نظر من اولین حرکت بیشتر ایرانی ها e4 هست .( فعلا اولشه بعد حرکتا تفاوت پیدا می کنه ) (parsa001)
بچه ها تو يكي از بازيهام حريفم يه حركتي كرد كه هنگيدم!!!!
اينو كه ميگم تجسم كنيد:
يه سرباز داشت كه هم جلوش و هم بغلش من يه سرباز داشتم پس هيچكدوم رو نميتونست بزنه ولي با يه حركت نميدونم چجوري اون سربازيم كه بغلش بود رو زد،بعد يكي هم اومد جلو و اومد كنار اون سربازيم كه جلوش بود!!!! اميدوارم تونسته باشيد تصور كنيد.
اين چجوري اين كا رو كرد؟
اون بازي هم خيلي حساس داشت پيش ميرفت و با او حركتش كل برنامه هام ريخت به هم و باختم
طرف وقتي اين حركتو كرد،تو قسمت چت بازي هم خنديد![]()
این حرکت رو در اصطلاح ((آمپاسان))گویند و جز قوانین بازی می باشد.. پس هنگ نکنید..!!
پس در نتیجه وقتی میخوای سربازتو 2 تا جلو ببری باید انتظار امپاسان کردن حریفتو داشته باشی و اگر یک حرکت بگذره دیگه نمیتونه امپاسان کنه...
Last edited by 4umbaz; 17-08-2010 at 20:47.
اين حركت از اون اول جرو قوانين شطرنج بوده؟ يعني تو مسابقات بين المللي هم اين حركت تو قانونه؟
پس چرا هيچكس اين حركتو نگفته بود!!!!عجب قانون مضخرفي
اسم حرکت آن پاسان هستبچه ها تو يكي از بازيهام حريفم يه حركتي كرد كه هنگيدم!!!!
اينو كه ميگم تجسم كنيد:
يه سرباز داشت كه هم جلوش و هم بغلش من يه سرباز داشتم پس هيچكدوم رو نميتونست بزنه ولي با يه حركت نميدونم چجوري اون سربازيم كه بغلش بود رو زد،بعد يكي هم اومد جلو و اومد كنار اون سربازيم كه جلوش بود!!!! اميدوارم تونسته باشيد تصور كنيد.
اين چجوري اين كا رو كرد؟
اون بازي هم خيلي حساس داشت پيش ميرفت و با او حركتش كل برنامه هام ريخت به هم و باختم
طرف وقتي اين حركتو كرد،تو قسمت چت بازي هم خنديد![]()
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
اوه چهقدر سریع تو این تاپیک پست میدن ..داشتم پستای قبل رو میخوندم...
آقای 4umbaz راست میگه .انپاسانت (enpassant) یه واژه ی فرانسوی هست که معنای فارسی آن (در حال عبور ) نام دارد .
گرفتن در حال عبور فقط در صورتی ممکن است که شرایط زیر برقرار باشند :
1- اگر پیاده ی مهاجم پیاده ی سفید است باید در عرض پنجم و اگر پیاده ی سیاه است در عرض چهارم صفحه ی شطرنج باشد .
2- پیاده ای که می گیرد و پیاده ای که گرفته می شود باید در ستون های همجوار یکدیگر باشند .
3- پیاده ای که گرفته می شود باید در خانه اولیه خود باشد ( پیاده ی سفید در عرض دوم و پیاده ی سیاه در عرض هفتم )
4- پیاده ای که گرفته می شود باید در اجرای حرکت خود دوخانه به جلو برود .
5- پیاده ی حریف در نوبت خود پیاده ای را که که دو خانه به جلو رفته است می زند . مثل آن که پیاده فقط یک خانه پیش رفته باشد .
گرفتن در حال عبور باید بلافاصله پس از آن که پیاده ی حریف دو خانه به جلو رفت صورت بگیرد و اگر این کار در همان حرکت بعد انجام نگیرد سیاه به (جای گرفتن در حال عبور) حرکت دیگری می کند و در نتیجه پیاده ی سفید تا پایان بازی از این حمله در امان خواهد بود . ( PARSA001)![]()
اِ شما همون کسی نیستید که سر بازی با اندونزی به تیم ایران امید میدادید؟ (از همون اول با خودم گفتم یوزت خیلی آشناست)
آمپاسان نه ، آن پاساناين حركت از اون اول جرو قوانين شطرنج بوده؟ يعني تو مسابقات بين المللي هم اين حركت تو قانونه؟
پس چرا هيچكس اين حركتو نگفته بود!!!!عجب قانون مضخرفي
ما بودیم اما روحیه موحیه هم نمیدادیم . ما فقط هی عضو میشدیم هی مارو از مسابقه حذف میکردند.میگفتند بازیت خوب نیستاِ شما همون کسی نیستید که سر بازی با اندونزی به تیم ایران امید میدادید؟ (از همون اول با خودم گفتم یوزت خیلی آشناست)
البته اون موقع تو آنلاین یه بازی داشتم که اونم باخته بودم
یه تورنومنت گذاشتیم خواستید توش شرکت کنید.تو تورنومنت میشه باهم جام بزاریم.
این مسابقاتی که من گذاشتم مانع مسابقات سوییسیتون نمیشه ها.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما رای دادیم حالا گروه ما داره یعنی با یه گروهی بازی میکنه؟
این یه مدلشه.ما رای دادیم حالا گروه ما داره یعنی با یه گروهی بازی میکنه؟
الان گروه پی سی ورد داره با یه گروه دیگه بازی میکنه.
اما یه مدل دیگه هم هست که اعضای یه گروه با یه گروه دیگه بازی میکنن.
بدی این قسمت بازی امتیازیا این که باید سه روز تموم شه تا حرکت انجام شه.
اما بازی بین اعضا حداکثرش 3 روز هست.البته تعداد روزاش رو میشه تعیین کرد . معمولا سه روز انتخاب میشه.
اینو یادتون نره:
من نمیتونم شرکت کنم چون تو یه تورنومنت دیگه هم هستم . تا اون بازی تموم نشه نمیتونم اینو شروع کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تورنومنت بازی افراد یه گروه با خودشون هست.که خود سایت به ترتیب امتیاز افرادو میچینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)