تا 100 تار مو تا اونجایی که من میدونم طبیعیه و مشکلی نداره
در مورد خود ارضا..یی میتونه اثر داشته باشه،چون بلاخره باعث تضعیف بدن میشه
اما عوامل خیلی خیلی مهم تری نظیر وراثت و استرس هستش که باعث نابودی مو میشن !
تا 100 تار مو تا اونجایی که من میدونم طبیعیه و مشکلی نداره
در مورد خود ارضا..یی میتونه اثر داشته باشه،چون بلاخره باعث تضعیف بدن میشه
اما عوامل خیلی خیلی مهم تری نظیر وراثت و استرس هستش که باعث نابودی مو میشن !
یه سوال پیش اومد با توجه به این که ماینوکسیدیل به خون سر ربط داره بهتر نیست یه چند دقیقه ای سرمونو پایین بگیریم تا خون بیشتر بره تو سر؟ یعنی بعد از استفاده ماینوکسیدیل
شب بیداری باعث ریزش شدید مو میشه ها
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام. یه سوال فنی داشتم. حدودا 5 ساله که اگزما سبوره دارم. دکتر رفتم و تا حدی با داروهایی که تجویز کرد باعث جلوگیری از پیشرفتش شد. ولی از همون موقع به خاطر استرس شدید و از طرفی رژیم موهای سرم شدید ریخت و خیلی کم پشت شده. می خواستم بدونم در کنار استفاده از ماینوکسیدیل اگر از قرص فینوپشیا که در صفحات قبل نوشتید استفاده کنم مشکلی به وجود نمیاد و تاثیری داره؟ یا فقط آقایون می تونن استفاده کنن؟ (البته هنوز استفاده از ماینوکسیدیل رو شروع نکردم) ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما خانوم.هستین?
ولی داداش پوریا هنوز مرددم که آیا ماینوکسیدیل استفاده کنم یا نه . آخه میترسم به سرم جواب نده . شما که استفاده کردی چطور بود ؟ آثاری از کم پشت شدن موها توی سرتون پیداست یا نه ؟ چند سال پیش یه دونه هایی تو سرم در میومد که وقتی میخاروندمشون یه آبی ازش خارج میشد و به شدت میخارید . ولی الان یه قارچی توی سرم هست که مشخص نیست ولی وقتی میرم حمام و سرم خیس میخوره با ناخون که به سرم میزنم یه چیزهای سفید رنگی که مثل چربی ماسیده شده هستن میاد زیر ناخونم و . الان هم دارم از قطره کانازول 1 % استفاده میکنم و خدا رو شکر خیلی بهتر شده و آثارشون رفته و سرم خارش نداره . فقط نگرانیم بابت اینه که ماینوکسیدیل به سرم جواب نده و پس از مدتی دچار خارش بشم و ترکش کنم و موهام دوباره ریزش کنه
من به خاطر داشتن استرس زیاد دچار ریزش مو شدم رفتم دکتر برام محلول ماینوکسیدیل نوشت گرفتم 31 هزار تومن میخواستم بدونم واقعا موثر هست؟ عوارضش چی هست؟ و اینکه نباید روی پیشونی ریخته بشه درسته؟ چند وقت بعدش موثر میشه من به خاطر مشکل مو دارم افسردگی میگیرم در ضمن پرولاپس دریچه میترال دارم مسئله ایی نیست؟ من به بعضی از دارو ها حساسیت دارم حساسیت به این محلول چه جوریه؟ در ضمن همه اینها رو به دکتر گفتم!!
Last edited by faded; 28-06-2012 at 13:19.
خیلی نکات تو این 19 صفحه هست از صفحه 4-5 به بعد همه رو بخون
شما ماینوکسیدیل خارجی خریدید که با ایرانی 3-4 تومنیش تو اثرش تفاوت خاصی نداره
دوستان همه گفتن مرتب استفاده کنید بعد از 4-5 ماه نتیجه میگیرید
----------------------------------
سوال؟
دوستان من روزی 2 بار میزنم ولی هر 12 ساعت نه یعنی نا مرتب میزنم مشکلی نداره؟
سلام . دوستان نظرتون درمورد تونیک آمریکایی رکسول ( hair aid ) چیه ؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)