تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 36 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 357

نام تاپيک: محلول ماینوکسیدیل

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ممنونم داداش . این قلاف سفید یعنی اینکه ریزش مو شدید دارم ؟؟؟
    در روز کمتر از 50 تا مو از سرم میریزه . ببخشید اینو میگم و واقعا شرمنده ام ولی میشه گفت علت اصلی ریزش موی من که الان 19 سالم هستش خودارضاییه ؟
    تا 100 تار مو تا اونجایی که من میدونم طبیعیه و مشکلی نداره
    در مورد خود ارضا..یی میتونه اثر داشته باشه،چون بلاخره باعث تضعیف بدن میشه
    اما عوامل خیلی خیلی مهم تری نظیر وراثت و استرس هستش که باعث نابودی مو میشن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه سوال پیش اومد با توجه به این که ماینوکسیدیل به خون سر ربط داره بهتر نیست یه چند دقیقه ای سرمونو پایین بگیریم تا خون بیشتر بره تو سر؟ یعنی بعد از استفاده ماینوکسیدیل

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

شب بیداری باعث ریزش شدید مو میشه ها

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

4. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه silvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اینترنت،اونترنت

پيش فرض

سلام. یه سوال فنی داشتم. حدودا 5 ساله که اگزما سبوره دارم. دکتر رفتم و تا حدی با داروهایی که تجویز کرد باعث جلوگیری از پیشرفتش شد. ولی از همون موقع به خاطر استرس شدید و از طرفی رژیم موهای سرم شدید ریخت و خیلی کم پشت شده. می خواستم بدونم در کنار استفاده از ماینوکسیدیل اگر از قرص فینوپشیا که در صفحات قبل نوشتید استفاده کنم مشکلی به وجود نمیاد و تاثیری داره؟ یا فقط آقایون می تونن استفاده کنن؟ (البته هنوز استفاده از ماینوکسیدیل رو شروع نکردم) ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام. یه سوال فنی داشتم. حدودا 5 ساله که اگزما سبوره دارم. دکتر رفتم و تا حدی با داروهایی که تجویز کرد باعث جلوگیری از پیشرفتش شد. ولی از همون موقع به خاطر استرس شدید و از طرفی رژیم موهای سرم شدید ریخت و خیلی کم پشت شده. می خواستم بدونم در کنار استفاده از ماینوکسیدیل اگر از قرص فینوپشیا که در صفحات قبل نوشتید استفاده کنم مشکلی به وجود نمیاد و تاثیری داره؟ یا فقط آقایون می تونن استفاده کنن؟ (البته هنوز استفاده از ماینوکسیدیل رو شروع نکردم) ممنون میشم راهنمایی کنید.
    شما خانوم.هستین?

در آغاز فعالیت torres91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خداییش راس میگی ؟ من که همیشه شب زنده دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ولی داداش پوریا هنوز مرددم که آیا ماینوکسیدیل استفاده کنم یا نه . آخه میترسم به سرم جواب نده . شما که استفاده کردی چطور بود ؟ آثاری از کم پشت شدن موها توی سرتون پیداست یا نه ؟ چند سال پیش یه دونه هایی تو سرم در میومد که وقتی میخاروندمشون یه آبی ازش خارج میشد و به شدت میخارید . ولی الان یه قارچی توی سرم هست که مشخص نیست ولی وقتی میرم حمام و سرم خیس میخوره با ناخون که به سرم میزنم یه چیزهای سفید رنگی که مثل چربی ماسیده شده هستن میاد زیر ناخونم و . الان هم دارم از قطره کانازول 1 % استفاده میکنم و خدا رو شکر خیلی بهتر شده و آثارشون رفته و سرم خارش نداره . فقط نگرانیم بابت اینه که ماینوکسیدیل به سرم جواب نده و پس از مدتی دچار خارش بشم و ترکش کنم و موهام دوباره ریزش کنه

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من به خاطر داشتن استرس زیاد دچار ریزش مو شدم رفتم دکتر برام محلول ماینوکسیدیل نوشت گرفتم 31 هزار تومن میخواستم بدونم واقعا موثر هست؟ عوارضش چی هست؟ و اینکه نباید روی پیشونی ریخته بشه درسته؟ چند وقت بعدش موثر میشه من به خاطر مشکل مو دارم افسردگی میگیرم در ضمن پرولاپس دریچه میترال دارم مسئله ایی نیست؟ من به بعضی از دارو ها حساسیت دارم حساسیت به این محلول چه جوریه؟ در ضمن همه اینها رو به دکتر گفتم!!
    Last edited by faded; 28-06-2012 at 13:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من به خاطر داشتن استرس زیاد دچار ریزش مو شدم رفتم دکتر برام محلول ماینوکسیدیل نوشت گرفتم 31 هزار تومن میخواستم بدونم واقعا موثر هست؟ عوارضش چی هست؟ و اینکه نباید روی پیشونی ریخته بشه درسته؟ چند وقت بعدش موثر میشه من به خاطر مشکل مو دارم افسردگی میگیرم در ضمن پرولاپس دریچه میترال دارم مسئله ایی نیست؟ من به بعضی از دارو ها حساسیت دارم حساسیت به این محلول چه جوریه؟ در ضمن همه اینها رو به دکتر گفتم!!
    خیلی نکات تو این 19 صفحه هست از صفحه 4-5 به بعد همه رو بخون
    شما ماینوکسیدیل خارجی خریدید که با ایرانی 3-4 تومنیش تو اثرش تفاوت خاصی نداره
    دوستان همه گفتن مرتب استفاده کنید بعد از 4-5 ماه نتیجه میگیرید

----------------------------------
    سوال؟
    دوستان من روزی 2 بار میزنم ولی هر 12 ساعت نه یعنی نا مرتب میزنم مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام . دوستان نظرتون درمورد تونیک آمریکایی رکسول ( hair aid ) چیه ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •