واسه من درست شد.
1.ویندوز سون لازم بود.
2.موقع نصب و بازی کردن نباید به اینترنت وصل میبودم.قبلا کانکت میموندم برا همین نمیشد.
واسه من درست شد.
1.ویندوز سون لازم بود.
2.موقع نصب و بازی کردن نباید به اینترنت وصل میبودم.قبلا کانکت میموندم برا همین نمیشد.
خواستم برم تو بازی رفت برای اپدیت 1.03..بعد اپدین کرک دیگه کار نکرد و نمیشد رفت تو بازی××بازی رو باید دوباره کرک کنم با رزور؟؟؟.....الان با رازور امتحان کردم اما باز دیگه نمیشه رفت تو بازی چه کنم
Last edited by MILIN3M; 19-08-2010 at 15:57.
سلام
از من بعد از نصب موقعی که روی ایکون بازی کلیک میکنم میگه باید پچ نصب کنی میزنم ok یه کم صبر میکنه و دوباره همین پنجره میاد (در حالیکه به اینترنت وصل هستم )
پچی که دوستمون گذاشته بود رو دانلود کردم و توی دایرکتوریش اکستراکت کردم ولی اینبار وقتی رو ی ایکون بازی کلیک می کنم ارور میده و باز نمیشه
من نمی خوام کرکش کنم (و بازی ) فقط می خوا م گرافیکشو ببینم و قدرت کارت گرافیکم رو
با تشکر
دوستان لطفا یه کرک برای پچ 1.0.3 یزارید. خیلی نیاز دارم! البته وارد بازی میشه با کرکی که الان دارم ولی برای فایل keystro وقتی F2 میزنم ارور میده نمیتونم کاری کنم.![]()
یک کرک برای پچ 1.03 نیست ما بریم ادامه بازی رو انجام بدیم
ای بابا! یعنی باید صبر کنم کرک بیاد؟
کرک برای پچ های دیگه نیست؟ میشه اگر هست لینک مستقیمشو بدید؟
Last edited by LuminaL; 20-08-2010 at 00:13.
چه اروری؟اگه Don't Send میده ویندوز عوض کن(7 بریز) درست میشه.
در ضمن دوستان به 1.03 آپدیت نکنید.پچ ها رو دستی دانلود کنید و بعد نصب کنید و بعد کرکو بریزید.
منم یه 2 روزی هست 7 نصب کردم ولی بازم keystro اجرا میکنم Don't Send میده چکار کنم.
F2 که میزنم ارور میده میگه نمیتونه اجرا کنه . حصوله win عوض کردنم ندارمیه کمکی کنید! این حتما باید keytro اجرا کنیم؟ اخه این انتی ویروسه ازش تروجان گرفته
![]()
حتما باید قبل اجرای keytro آنتی ویروس و فایروال خاموش باشه . منم امروز روی 7 امتحان کردم جواب داد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)