بهنوش طباطبایی و مسعود رایگان اگه درست اسمش را بگم افتضاحه بازیشون توی این سریال.
بهنوش طباطبایی و مسعود رایگان اگه درست اسمش را بگم افتضاحه بازیشون توی این سریال.
Last edited by hamidkabiri6270; 25-08-2010 at 10:43.
ميخوام يه بيانيه بدم و از همتون درخواستي دارم .
ببينيد بچه هاي عزيز فروم و فعال اين تاپيك .
سلام عليكم
من تابحال اصلا فيلم در مسير زاينده رود رو نديدم . الانه هرجا يه سرك ميكشم خصوصا فارس نيوز . بحثها و صحبتهاي پيرامون اون رو ميبينم .
قصد كردم از قسمت جديد ببينم فيلم رو .
در خواست من اين بود كه يه دوست ثواب كار و صواب كار برا من خلاصه ايي از داستان اين مجموعه از اول تابحال بنويسه .
منتظر همتونم . قبول؟
منظورش همون بهنوش طباطبائی بود که واقعا هم خیلی بد بازی میکنه![]()
یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبوددر خواست من اين بود كه يه دوست ثواب كار و صواب كار برا من خلاصه ايي از داستان اين مجموعه از اول تابحال بنويسه .
منتظر همتونم . قبول؟
یه شوتبالیست مطرح که مدعی پوشیدن پیراهن تیم ملی هم بودش اومد اصفهان
بعد یه تصادف مختصر الکی الکی زد طرف مقابل رو کشت و افتاد زندان
ولی انقدر پررو هستش که همش میگه من باید تو تمرین تیم ملی باشم نه زندان،یه استادیوم برام هورا میکشن و این صوبتا
یه عده آدم هم دنبال گرفتن رضایت از پدر مرحوم برای این شوتبالیست قصه ما هستن
سلام به همه دوستای خوبم.من همه قسمت های سریال رو به غیرازدوتا تاحالا دیدم نقاط ضعف وقدرت بسیاری داره ومن مایل به این شدم اونارو از دید خودم مطرح کنم.مثلا اینکه ماشین مادر مهران پلاک اصفهانه.ایا به نظر شما ممکنه توی همچین حادثه ای خانواده قاتل ومقتول باهم بشینند و اش بخورند.بیتا خودش درصحنه حادثه بود ودید که مقصر مهران بود و مسعود فحاشی نکرد ولی با وجود این که دختر یک سرشناس وفهمیده اصفهانی هست باز از مهران طرفداری میکنه ومایل به ازدواج با اونه.با وجود اینکه مسعود یک هنرمند سرشناس بود ولی طرفداران خون او برعکس مهران فقط یکی دونفر هستند.ایا اگر از بازیگران اصفهانی مثل رشید(قدرت الله ایزدی)(به جای برادر کوچیک مسعود)در این مجموعه استفاده میشد از کیفیت کاسته میشد؟.به نظرمن نقاط مثبتی هم داره مثل تکراری نبودن موضوع-انتخواب پایتخت فرهنگ وتمدن اسلام به عنوان لوکیشن-انتخواب مهدی باقر بیگی شخصیتی که بعدازسالها بازی در مجموعه به یاد ماندنی قصه های مجید دوباره دیدیمش.من بیشتر تمرکزم بر روی اینه که داستان اونجوری که همه فکر میکنند(رضایت دادن پدر وازاد شدن مهران)نباشه چون یه جورایی هرج ومرج میشه و هرادم کله گنده ای از هرکی خوشش نیمد میزنه میکشدش![]()
سلامبهنوش بختیاری و مسعود رایگان اگه درست اسمش را بگم افتضاحه بازیشون توی این سریال.
جدا از لهجه که خب به نوبه ی خودشون خوب در آوردن بازیهاشون خوبه آقای رایگان که دیگه عالیه ...
نمیدونم حالا شما چی رو میگی افتضاح!
ببین این بازیگران معروف اصفهانی هستند(اگه دوباره میشناسید معرفی کنید)
مهدی پاکدل حامد کمیلی چنگیز وثوق() محمد علی کشاورز حالا همه ی این ها نمی تونن که تو یه فیلم با هم بازی کنن چون اولا ممکنه قبول نکنن و هزاران چیز دیگه
این هم صفحه ی ویکی پدیا برای مشاهیر اصفهان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباهی تایپ کردم.بهنوش طباطبایی منظورم بود.ادیت شد.
دوست گلم این نظر شخصی منه.با توجه به بازیهای قبلی مسعود رایگان از نظر من بازی رایگان توی این سریال دچار افت فاحشی شده است.
Last edited by hamidkabiri6270; 25-08-2010 at 10:58.
مسعود رایگان که افتضاح کرده با این بازیش ..... . (مخصوصا با اون لهجش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)