سلام
1 روز خریدمش البته کاملا اتفاقی بود جون میخواستم سونی اف 16 غش اف 123 بگیرم ولی قروشنده این مدل دل رو پیشنهاد کرد
1. یکبار هنگ کرد
2.هر یازی روش اجرا نمیشه جرا؟؟؟؟؟؟؟
3. هر برنامه ای اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
خورد تو حالم
کاش حرفشو گوش نمیکردم
سلام
1 روز خریدمش البته کاملا اتفاقی بود جون میخواستم سونی اف 16 غش اف 123 بگیرم ولی قروشنده این مدل دل رو پیشنهاد کرد
1. یکبار هنگ کرد
2.هر یازی روش اجرا نمیشه جرا؟؟؟؟؟؟؟
3. هر برنامه ای اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
خورد تو حالم
کاش حرفشو گوش نمیکردم
داداش راجع به هنگش بگم که اولا یه بار هنگ که یه چیز عادیه.
ولی راجع به دفعات بعدش منتظریم ببینیم که دوستان درباره ی اتفاقات بعد از آبدیت بایوس چه نظری میدن تا نظر آخر رو بدیم و خیال همه رو راحت کنیم.
اما درباره ی بازی و برنامه ها داداش اون دیگه به لپ تاپ ربطی نداره مال ویندوزه که 64 و هر بازی روش نصب نمیشه البته اگه درست متوجه منظورت شده باشم.
والا دوست عریر کاش عادی میبود اخه یک هو صفحه به صورت راه راه در اومد و خاموش شد آیا ایراد سخت افزاریه یا نرم افزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید از گرافیکت باشه خب
والا من متوجه نمی شم
لپ تاپ آکبند ایراد سخت افزاری داره ؟! واویلا
آقا میشه بیشتر راهنمایی کنید
دوست عزیز اون آیکون باتری توی notification icons یا sys. icons رو پوینتر رو روش کلیک کن دو تا گزینه میاد یکی Balanced یکی هم Power saving وقتی روی pow saving باشه performance لپ تاپ میاد پایینترمن pes2011 رو با باتری نمیتونم بازی کنم.یعنی همه گیما اینطوری میشن .سرعت لودشون پایین میشه ولی وقتی با اداپتور بازی میکنم سرعتش درست میشه.چی کار کنم بدون اداپتور سرعت cpu به حداکثر برسه؟میتونه از این باشه که شما وقتی روی باتری هستین نمیتونین به حداکثر کارایی برسین
اگه این نبود بگید بررسی کنیم ببینیم مشکل از کجاس
![]()
آپدیت گرافیک رو از سایت دل بگیر نصب کن شاید درست شد
کلا آپدیت هایی که واسه سخت افزار هست نصب کنی بهتره
شاید دیگه از این مشکلات پیش نیاد
خیلی از دوستان مشکل داشتن با این لپتاپ
نمیدونم شاید جنس تقلبی اش هم اومده تو بازار
تنها ایرادش به نظر من این هست که Xp رو ساپورت نمیکنه یا اگه بکنه خیلی لود همه چی سنگین میشه و کلی ایرادات دیگه
باتری رو گذاشتم رو high performance ولی بازم فرقی نکرد سرعت بازی پایین بود.چه کنم؟![]()
کاش حداقل HP می گرفتم بد جور حورد تو حالم
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
یک مشکل جدید
دکمه F1 برای چه کاریه؟؟؟ وقای میزنم هتگ میکنه و ریست میشه
اینم باید تفاص بدین که رفتین i7 دل رو گرفتین.آخه HP و سونی رو ولی کردین رفتین دل گرفتین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)