تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
210. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال

11 5.24%
  • اینتر

7 3.33%
  • بارسلونا

61 29.05%
  • بایرن مونیخ

24 11.43%
  • چلسی

9 4.29%
  • رئال مادرید

59 28.10%
  • رم

2 0.95%
  • لیون

1 0.48%
  • منچستر یونایتد

26 12.38%
  • میلان

10 4.76%
  • وردربرمن

0 0%
  • تیمی دیگر

0 0%
صفحه 19 از 91 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 901

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیگ قهرمانان

سوبی‌سارتا: باید به حریفان بارسلونا احترام بگذاریم

مدیر فنی بارسا گفته رقیبان آنها در اروپا محترم هستند.

سایت گل - بارسلونا، قهرمان اسپانیا در لیگ قهرمانان در کنار روبین کازان قهرمان روسیه، کپنهاگن قهرمان دانمارک و پاناتینایکوس قهرمان یونان در یک گروه قرار گرفته است.

آندونی سوبی‌سارتا از نتیجه قرعه‌کشی بسیار راضی بود، اما گفت باید به رقیبان هم احترام گذاشت.

او می‌گوید: «البته که قرعه خوبی است، اما نباید چیزی را بدیهی بپنداریم. رقیبان ما شایسته احترام هستند. آنها به این دلیل به مرحله گروهی رسیده‌اند که لیاقت آن را داشته‌اند. همه آنها در لیگ‌های کشورشان قهرمان شده‌اند.
    آنها نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند. پاناتینایکوس تیمی بسیار سرسخت است و برای ما دردسر ایجاد خواهد کرد. کپنهاگن تجربه زیادی ندارد و بازی در لیگ قهرمانان برای آنها کمی غیرطبیعی خواهد بود. ما فصل پِیش با روبین کازان دیدار کرده‌ایم و سفر به روسیه برای ما مشکل است.
    اما اگر انتخاب با من بود، ترجیح می‌دادم بازی آخر را در خانه انجام دهیم که همواره امتیازی بزرگ به شمار می‌رود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/27

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لیگ قهرمانان

ردنپ: برای اینتر دردسرساز می‌شویم

تاتنهام باید مقابل اینتر، برمن و توئنته بازی کند.

سایت گل - هری ردنپ، مربی تاتنهام گفته تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان خواهد درخشید.

تاتنهام در گروهی همراه با اینتر قهرمان فصل پیش، وردربرمن از بوندس‌لیگا و توئنته، قهرمان لیگ هلند قرار گرفته است.

ردنپ با وجود آن که در گروهی سخت قرار گرفته، به دنبال کسب تجربه لیگ قهرمانان در وایت هارت لین است، جایی که تاتنهام در 67 مسابقه اروپایی خود تنها سه بار باخته.

ردنپ می‌گوید: «گروه دشواری است. قهرمان فصل پیش که چهار بازیکنش نامزد عنوان فوتبالیست سال دنیا شده‌اند در گروه ماست. مربی آنها هم رکوردی رویایی در لیگ قهرمانان دارد.

وردربرمن به خوبی از نحوه بازی در لیگ قهرمانان آگاه است و توئنته هم فاتح لیگ هلند شده. پس شش بازی سخت پیش روی ماست. اما به جای نگرانی، بیایید خوشحال باشیم. ما شاید در این رقابت‌ها بدرخشیم چون بعید می‌دانم دیگر تیم‌های گروه دوست داشتند با ما هم‌گروه شوند.
    من بازی‌های تاتنهام به هدایت بیل نیکولسون در رقابت‌های اروپایی در وایت هارت لین را دیده‌ام. بازی‌های تیم محشر بود. خوشحالم که به مرحله گروهی رسیدیم و فرصت نوشتن کمی تاریخ را به خود داده‌ایم.»

ردنپ در 11 دیدار رودرروی لیورپول رافائل بنیتس در لیگ برتر 16 امتیاز از مربی فعلی اینتر گرفته است. او می‌گوید: «نمی‌دانستم که رکورد خوبی مقابل رافا دارم، اما این رکورد در اروپا به درد نمی‌خورد. او مربی تیم متفاوتی است که بهترین تیم ایتالیا است و بعید است از گروه صعود نکند. اما اگر می‌خواهید فاتح لیگ قهرمانان شوید باید بهترین‌ها را ببرید. شاید ما اولین نیش را به قهرمان فصل گذشته زدیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/27

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اگه چلسی تیم بهتری نباشه بازم جز اعتراض چیزی برای هواداراش نمیمونه. نمونه اش دبل شدن بدست اینتر در فصل قبل قهرمانان. حتی بارسایی هایی که اشتباهات داوری (به تایید مورینیو) به ضررشون شد، صحنه مشکوک به پنالتی گل مردود داشتن و در نهایتم با گل آفساید میلیتو بزرگترین شکست دو سالشون رو خوردن و حذف شدن، کنار اومدن.
    داداش....اولا که واسه ی ما هم تو بازی با اینتر پنالتی نگرفتن ...هم رفت وهم برگشت....(حتما یادتون میاد که با دروگبا کشتی میگرفتن )....
    و دوما اینکه اشتباهات داوری چلسی و بارسا خیلی فرق میکنه با اشتباهات اینتر و بارسا.......توی اون بازی حداقل 4تا پنالتی نگرفتند....دلیل این به جز کمک داور چی میتونه باشه ؟....تمام دوستای من که بارسایی بودند و با هم شرط بندی کرده بودیم هیچ حرفی نداشتند بزنند...و شرط رو از من نگرفتند.....حالا شما داری میگی که اگه چلسی......واقعا که

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

اینم مودبانه

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شاید سر مربی فصل قبل میلان، مورینیو بوده که ما خبر نداشتیم!
    عزیز... به نظر میرسه خوشحالیه موراتی از این باشه که تیمش، با تیم فعلیه سرمربیه سابقش هم گروه نشده...
    تفاوت دیگه چیه!!!

خدا رو شکر که فصل قبل مورینیو سرمربی اینتر بود که الان رئیس موراتی یه بهانه داشت تا خوشحالی بی حد و حصر شو از همگروهی با رئال پنهان کنه
    اما بازم دوست دارم قهرمان یک تیم ایتالیایی باشه
    اما یک چیزی که خیلی جالبه بعد از حذف بارسا توسط اینتر خیلی ها به این تیم ایتالیایی علاقمند شدن و الان طرفدار پر و پا قرصشن

-رئالی هایی که دیگه حتی تساوی برابر بارسا توی برنابئو براشون ارزو شده بود
    -منچستری های زخم خورده که دو فصل قبل کاپ رو تقدیم بارسا کردن
    -طرفداران CR7 که همیشه از طرف بارسایی ها طعنه "ستاره فوتبال بانوان" رو میشنیدن
    -آرسنالی هایی که توی یک هشتم فصل قبل تیمشون 4 تا از بارسا خورد
    ================================================== ===
    کلا ضد بارسایی ها تجمع کردن توی اردوگاه اینتر
    Last edited by H A M A S; 27-08-2010 at 15:11.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حتی بارسایی هایی که اشتباهات داوری (به تایید مورینیو) به ضررشون شد، صحنه مشکوک به پنالتی گل مردود داشتن و در نهایتم با گل آفساید میلیتو بزرگترین شکست دو سالشون رو خوردن و حذف شدن، کنار اومدن.
    البته گل بازی برگشت توسط پیکه هم آفساید بود و الا بارسا تو همون پنج شیش دقیقه‏ی آخر امیدوار نمیشد...
    من طرفدار چلسی نیستم، ولی اشتباهات داوریه به ضرر چلسی تو اون بازی معروف آخر خنده بود و نمیشه حالا حالاها فراموشش کرد...

در اینکه بارسای دو فصل اخیر تیمه رویاییی هست، شکی نیست... اما به نظر من این تام هنینگ یکی از عوامل این اتفاق بود!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

البته گل بازی برگشت توسط پیکه هم آفساید بود و الا بارسا تو همون پنج شیش دقیقه‏ی آخر امیدوار نمیشد...
    من طرفدار چلسی نیستم، ولی اشتباهات داوریه به ضرر چلسی تو اون بازی معروف آخر خنده بود و نمیشه حالا حالاها فراموشش کرد...

در اینکه بارسای دو فصل اخیر تیمه رویاییی هست، شکی نیست... اما به نظر من این تام هنینگ یکی از عوامل این اتفاق بود!
    چقدر این تصویره باحاله

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

-منچستری های زخم خورده که دو فصل قبل کاپ رو تقدیم بارسا کردن
    بارسا زخم خورده بود که تو 2009 تلافی کرد...
    سال 2008 و پای راسته جناب اسکولز رو یادآور میشم!!
    الان یر به یر هستیم...

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

انگار كر كري ها داره از الان شروع ميشه..!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داداش....اولا که واسه ی ما هم تو بازی با اینتر پنالتی نگرفتن ...هم رفت وهم برگشت....(حتما یادتون میاد که با دروگبا کشتی میگرفتن )....
    و دوما اینکه اشتباهات داوری چلسی و بارسا خیلی فرق میکنه با اشتباهات اینتر و بارسا.......توی اون بازی حداقل 4تا پنالتی نگرفتند....دلیل این به جز کمک داور چی میتونه باشه ؟....تمام دوستای من که بارسایی بودند و با هم شرط بندی کرده بودیم هیچ حرفی نداشتند بزنند...و شرط رو از من نگرفتند.....حالا شما داری میگی که اگه چلسی......واقعا که
    اشتباهات داوری اینتر-بارسلونا به حدی بود که مربی حریفم تایید کرد. چلسی-اینتر چطور؟ میگم مورینیو میگید رفیقام! بگذریم، یعنی با این وضع فصل قبل یوفا می خواست اینتر موفق بشه؟ ماشالا فقط دو تا پنالتی شما طلب دارید. به نظر من که قهرمانیش شایسته و ارزشمند بود.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

انگار كر كري ها داره از الان شروع ميشه..!
    اره ....جات خالیه پسر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •