دوست عزیز هر 2 بازی زیبایی های خاص خودشونو داشتنو دارن اما هرچی باشه انصافآ ماشیناریوم خلاقانه و قوی تر بودش از همه لحاظ !! شما نمیتونستی معماهاشو حل کنی و از پسشون بر نمیومدی دلیل نمیشه که بازیو بکوبی !
دوست عزیز هر 2 بازی زیبایی های خاص خودشونو داشتنو دارن اما هرچی باشه انصافآ ماشیناریوم خلاقانه و قوی تر بودش از همه لحاظ !! شما نمیتونستی معماهاشو حل کنی و از پسشون بر نمیومدی دلیل نمیشه که بازیو بکوبی !
Last edited by SA.JJ.AD; 23-08-2011 at 23:31.
limbo 2 تو راه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا![]()
اولا alt+enter بازی رو فول اسکرین می کنه! دوما واقعا نداشتن منو اینقدر مهمه که شما می گید بازی خوبی نیست؟ اون که شاهکار بود! از نظر گیم پلی اش هم نگیم گرافیک هنریش جزء بهترین گرافیک هنری های تاریخ بازی سازی بود...
---------- Post added at 02:04 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
نه!!!!! با این کار بازی رو خراب می کنن! نوآوریش قشنگ بود دیگه!!!
در یک کلام :Perfect
یه چیز دیگه اون Slow Motion آخرش منو کشت![]()
Last edited by BMW.M3_E46; 24-08-2011 at 00:10.
اون مرحله که دوتا چرخ دنده هستن که وقتی با طناب اویزون میشی میخوری بهشون رو باید چه جوری رد کرد؟
این بازی چرخ دنده زیاد داره،یه عکس بزار...
وقتی آویزون شدی برو بالا(بالا رو بگیر)...قبلش باید اون گاری رو(چیه؟!من نمیدونم)بیاری سمت راست تا گیر کنه...
بعدش سریع از نردبان میای پایین(بپر)میری بالای همون گاریه...بعدشم که باید طناب دوم رو بگیری...یکم صبر کن تا اون دوتا مانع برن بالا(وقتی طناب دوم رو میگیری یکی میاد پایین یکی میره بالا)باید سریع بپری طوری که زیر این مانع ها له نشی...
سلام
وقتی توی بازی هستید Shift+3+D رو بزنید و از حالت 3D این بازی لذت ببرید . حتی با عینک های قرمز و آبی معمولی هم میشه از حالت 3D این بازی لذت برد.
تجربه ی فوق العاده ای بود LMBO ، فقط حیف که کوتاه بود.من با این بازی بیشتر از machinarium حال کردم.
لینک سایت «بازی رایانه» جهت آموزش قدم به قدم بازی (در آدرس فاصله را حذف کنید!)
لینک دانلود فایل پیدیاف آموزشی طی کردن مراحل مخفی بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود سیو کامل بهمراه مراحل مخفیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirakhavan; 25-08-2011 at 10:53.
آقا من از یه جا گرفتم نوشته بود مشکل سیو حل شده، ما هم کلی بازی کردیم، وقتی اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازم از اول اومد.![]()
حالا کاری اگه میشه کرد بگین، و اگه نمیشه لینک سالم لطف کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)