تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 93 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    مبارک است
    برای دریافت تصاویر دیجیتال تنها کاری که باید کرد جستجو بصورت اتومات است(البته من خودم یک بار بازنشانی کارخانه یه همون Reset Factory انجام دادم بعد بصورت اتومات جستجوی اتومات را انتخاب کردم که کلیه کانالهای دیجیتال و حتی رادیوی دیجیتال هم پیدا شد
    در ضمن یک نکته ، تو خیلی از تاپیکهایی که بحث set top box و دریافت دیجیتال دارند من موارد زیادی دیدم که دوستان به دلیل استفاده از آنتن مرکزی و یا آنتنهای active یا همون کنترلی نتوانسته اند کانالهای دیجیتال را دریافت کنند و پس از نصب یک آنتن معمولی مشکلشان حل شده است
    مورد دیگر بلوتوث ، شما قبل از جستجوی TV از طریق موبایل می بایست بلوتوث TV را فعال نمایید . آیا از روشن بودن بلوتوث TV اطمینان دارید
    در ضمن برای برقراری ارتباط از طریق بلوتوث می بایست از موبایل به TV و از Tv به hands free وصل شد
    امیدوارم با رعایت موارد بالا مشکل شما دوست عزیز هم حل شده و بدون نگرانی از TV خود لذت ببرید
    تشکر از راهنماییتان
    ولی هرکاری می کنم نمی توانم کانالهای دیجیتال را پیدا کنم.آنتن منزل هم آنتی لوله ای معمولی است .آخه چرا؟
    با منوی مخفی می توان کاری انجام داد؟طریقه ظاهر کردن این منو در این تلویزیون چگونه است؟

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

از دوست عزیزمان jabarsink2000 که در زمینه تلویزیونهای ال جی تخصص دارند درخواست کمک دارم
    Last edited by 7xxhosseinxx7; 10-10-2010 at 02:21.

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دوستانی که تلویزیون le 8500 را دارند تقاضا دارم ببینند که در قسمت اطلاعات محصول واقع در بخش منو چنین مشخصاتی درج شده؟
    مدل: 42 le8500-ta
    نسخه نرم افزار:03.04.04

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    ما میخواستیم ال جی بخریم بین دو مدل 560 و 660 تردید داریم بخاطر قیمتشون بیشتر. میخواستم ببینم چه فرقی بین این دو مدل هست دقیقا؟
    آیا پخش HD اونا با هم فرقی داره؟ دقیقا تفاوتشون در چیه؟ و دوستانی که خریدن آیا زیرنویس فارسی SRT یا SUB/IDX رو بدون مشکل ساپورت میکنه؟ آیا در پخش به پای وسترن لایو میرسه؟
    لطفا حتما جواب بدین
    بیشترین تفادتی که من دیدم اینا بوده آیا تفاوت بیشتری هم دارن؟:
    560: 100هرتز کنتراست پایینتر زمان پاسخدهی بیشتر
    660: 200هرتز کنتراست بالاتر زمان پاسخدهی بیشتر
    آیا در عمل تفاوت محسوسه؟ ارزش قیمت بالاتر رو داره؟ تفاوت بیشتری هم داره؟
    Last edited by mormak; 11-10-2010 at 00:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    ما میخواستیم ال جی بخریم بین دو مدل 560 و 660 تردید داریم بخاطر قیمتشون بیشتر. میخواستم ببینم چه فرقی بین این دو مدل هست دقیقا؟
    آیا پخش HD اونا با هم فرقی داره؟ دقیقا تفاوتشون در چیه؟ و دوستانی که خریدن آیا زیرنویس فارسی SRT یا SUB/IDX رو بدون مشکل ساپورت میکنه؟ آیا در پخش به پای وسترن لایو میرسه؟
    لطفا حتما جواب بدین
    به شما پيشنهاد مي كنم به ال اي دي كواترون هم فكر كنيد. اين ال اي دي جديد به جاي سه رنگ RGB در هر پيكسل داراي 4 رنگ RGBY بوده و براي همين تركيب رنگ بسيار عالي داره
    الن هم در بازار موجوده
    در وبلاگ maadiran.mihanblog.com ميتوني مشخصاتشو ببيني. كيفيتش از ال جي و سام خيلي بيتره

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    لطفا حتما جواب بدین
    جواب تمام سوالات شما فردا با تست پخش این فیلم همراه با 3 زیر نویس بر روی LCDهای ال جی معلوم میشود.

Last edited by jabarsink2000; 11-10-2010 at 18:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از دوستانی که تلویزیون le 8500 را دارند تقاضا دارم ببینند که در قسمت اطلاعات محصول واقع در بخش منو چنین مشخصاتی درج شده؟
    مدل: 42 le8500-ta
    نسخه نرم افزار:03.04.04
    خواب شما لطفا واضع تر میگوید که منظور شما چه است؟
    حالا گیریم این باشد که چه ؟
    با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------

تشکر از راهنماییتان
    ولی هرکاری می کنم نمی توانم کانالهای دیجیتال را پیدا کنم.آنتن منزل هم آنتی لوله ای معمولی است .آخه چرا؟
    با منوی مخفی می توان کاری انجام داد؟طریقه ظاهر کردن این منو در این تلویزیون چگونه است؟

---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------

از دوست عزیزمان jabarsink2000 که در زمینه تلویزیونهای ال جی تخصص دارند درخواست کمک دارم
    دوست عزیز اگر کاری میتوانستم حتما انجام میدادم اما در رشت کانال های دیجیتال قابل دریافت نیست.
    دوست عزیز با منو مخفی هم کاری نداشته باشید این ال سی دی حیف است که براش مشکلی پیش بیاد.
    با تشکر.
    هادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

جواب تمام سوالات شما فردا با تست پخش این فیلم همراه با 3 زیر نویس بر روی LCDهای ال جی معلوم میشود.

پس من منتظرم
    شما خیلی زحمت میکشید واقعا ممنونم

9. این کاربر از mormak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به شما پيشنهاد مي كنم به ال اي دي كواترون هم فكر كنيد. اين ال اي دي جديد به جاي سه رنگ RGB در هر پيكسل داراي 4 رنگ RGBY بوده و براي همين تركيب رنگ بسيار عالي داره
    الن هم در بازار موجوده
    در وبلاگ maadiran.mihanblog.com ميتوني مشخصاتشو ببيني. كيفيتش از ال جي و سام خيلي بيتره

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

دوست عزیز
    اینجا بخش LG است
    اگر کسی تمایل به خرید از برند دیگری داشت خیلی راحت می تونه به بخش مربوطه مراجعه کنه
    در ضمن تا این حد کلی گویی واقعا نوبره (كيفيتش از ال جي و سام خيلي بيتره) یعنی هیچ مدلی از الجی و سام پیدا نمی شه که کیفیتش از این TV بالاتر باشه

آیا تا به حال دقت کردین که ما سه رنگ اصلی بیشتر نداریم و بقیه رنگها از ترکیب این سه رنگ به وجود می آیند
    جالبه شارپ هر بار با تبلیغ یه تکنولوژی عجیب غریب و غیر مفید سعی در جذب مشتری داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس من منتظرم
    شما خیلی زحمت میکشید واقعا ممنونم
    روز های زیادی زمان برد تا این فیلم را دانلود کنم با کیفیت بسیار بالا اما سر انجام به پایان رسید وامروز در بزرگترین فروشگاه رشت به نمایش درمیاد
    با تشکر.
    هادی

12. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •