این f3 رو هرکی پیدا کرد حتما اینجا بزاره همه بدونن
آخرشم خودم باید پیداش کنم![]()
این f3 رو هرکی پیدا کرد حتما اینجا بزاره همه بدونن
آخرشم خودم باید پیداش کنم![]()
Fn + F3 = Battery meter
یعنی باید کلید Fn رو بگیری بعد F3 رو بزنی.
شما اولین کاری که میکنی برو اینجا سرویس تگ لپ تاپ که زیرش نوشته رو وارد کن ببین کانفیگ لپ تاپت چیه
باید مطمئن باشی که گرافیکت intel یا ati 5470
منظورتون از اینکه آپدیت رو دانلود کردی چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این درایور برای کانفیگ ATI 5470
AMD ATI Mobility Radeon HD 5470 / HD4200
Intel Graphics Media Accelerator HDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آخری رو یادم نیست برای من نصب شد یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Intel Wireless Display Connection Manager
یه چیزیم بگم اینکه اگه اینارو نصب کردی و درست نشد ، ببین اگه برنامه گرافیکتو از طریق راست کلیک روی آیکونش و زدن گزینهی Run as administrator هم اجرا کنی بازم این ارور رو میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من که یه بازی نصب کردم خودش directX رو نصب کرد هیچ ارروری هم نداد
Last edited by sheytoon001; 12-08-2010 at 17:16.
البته فکر میکنم بدون fn معنی battry metter داشته باشه چونکه با fn همن کاریو باید انجام بده که f3 در کامپیوتر های دیگه انجام میده
اینو میدونیم
اما مشکل اینه که چه با fn و چه بی fn کاری انجام نمیده
الان نبوغم دوباره کار کرد و یه چیزی فهمیدم
نکنه این f3 وقتی کار میکنه که شارژر به لپ تاپ وصل نیست؟
آخه من همیشه با شارژر کار میکنم
حسم میگه آخرش خودم جوابمو دادم![]()
خواب عزیز ویندوز 64 بیتی درایورهای ناسازگاری داره شما باید حتما درایورهای 64 بیتی رو از سایت دل دانلود کنید و برنامه هاتون هم با 64 بیت سازگار باشه .. به این نکته توجه کردید ؟
اکثر(فکر کنم همه!) درایورایی که تو سایت dell هست ، هردو نسخه 32 و 64 بیتیه ویندوز 7 رو ساپورت میکنه
تو مشخصات درایوراش که ببینید نوشته چه سیستم عامل و لپ تاپایی رو ساپورت میکنه
درایورایی که نمایندگی ها میدن رو نمیدونم![]()
دوستان کسی به سوالم جواب نداد.
به شارژ زدمش بعد نیم ساعت چراغ شارژرش خاموش شد . باتری از مدار خارج شد و رفت رو برق . یعنی باید 10 ساعت دیگه همینطوری خاموش به برق باشه تا بگیم شارژ اولیه شده؟ (الانم به برقه هنوز)
درایورا رو ریختم رو فلش ، حجمش حدوداً 830 مگ شد.واسه شما هم همین قدر بود؟
فکر نکنم این حرفتون درست باشه .خود نمیاندگی زیگورات بهم گفته بود اگه 64 بیتی رو میخواید فقط باید ازسایت دل دانلودش کنید .. شما تو سایتش هم برید هیچ حرفی از 32 بیت نزده و فقط 64 بیت رو مشخص کرده .. به آدرسی که بالا گذاشتم برید .. مشخص کرده درایورهای ویندوز 64 بیتی![]()
آره اونجا هم چک کردم این رو زد:
GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
منظورم همون درایور جدید گرافیکه که تو سایت dell هست دیگه !
شایدم به خاطر این باشه که بد دانلود شده :-?
امشب دوباره دانلودش میکنم ببینم مشکل حل میشه یا نه
آره میدونم من از همون سایت Dell دانلود کردم ولی وسط نصب ارور میداد. احتمال میدم که بد دانلود شده باشه..
............
راستی من وقتی سرویس تگ رو الآن زدم گفت درایوری برای دانلود نیست !! با اینکه تو جستجو از طریق مدل همه درایورها بود...... دلیلش رو میدونین چیه دوستان ؟
سرویس تگ من اینه : GSFTDL1
دوستان من از این لینک دانلود کردم . همه اش همین هاست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)