فکر میکنم اسپانیا قهرمان بشه! اونم با یک گل شانسی مثل همه بازیهاش!
ولی امیدوارم هلند قهرمان بشه چون قشنگتر بازی میکنه و بهتر اومده بالا، فقط با برد!
فکر میکنم اسپانیا قهرمان بشه! اونم با یک گل شانسی مثل همه بازیهاش!
ولی امیدوارم هلند قهرمان بشه چون قشنگتر بازی میکنه و بهتر اومده بالا، فقط با برد!
خوبه هلند قهرمان بشه
اسپانیا شخصیت قهرمانی نداره
تا همینجاشم با ناداوری اومده
ارزو بر جوانان عیب نیست
اسپانیا بدون شک با قدرت قهرمان میشه![]()
گفتم یک بار شما که اصلا درک درست از فوتبال نداری (اکبر میثاقیان - صمد مرفاوی)
جواب شما رو نمیدم چون مربیتون جوابتون رو داده:
سرمربي هلند: اسپانيا بهترين تيم دنياست
برت فان مارويک در آستانه ديدار پاياني جام جهاني، اسپانيا را بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنيا دانست.
![]()
دو تيم هلند و اسپانيا در حالي به ديدار پاياني راه يافتهاند که هيچ يک تاکنون به مقام قهرماني نرسيدهاند و مي خواهند با پيروزي در اين ديدار سرنوشتساز قهرماني در جام جهاني را به ويترين افتخاراتشان اضافه کنند .
سرمربي هلند در نشست خبري بعد از تمرين اين تيم گفت: بي صبرانه منتظر يک شنبه و آغاز بازي هستم. هرچند مي دانم ديدار بسيار سخت و دشواري را پيش رو خواهيم داشت. اسپانيا بي ترديد بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنياست.
فان مارويک در ادامه افزود: اسپانيا در ديدار مقابل آلمان تيم برتر ميدان بود و توپ و ميدان را کاملا در اختيار داشت. آنها شايسته پيروزي مقابل آلمان بودند. تيمي که در مراحل قبلي آرژانتين و انگليس را با 4 گل پشت سر گذاشته بود.
سرمربي لاله هاي نارنجي با اشاره به بازي زيبا و تماشاگرپسند اسپانيا گفت: وقتي به عنوان يک هوادار فوتبال بازيهاي اين تيم را نگاه مي کنم، واقعا لذت مي برم. آنها در خط حمله توانايي بسيار بالايي دارند و هر لحظه اراده کنند مي توانند ميانه ميدان را در اختيار بگيرند.
امیدوارم هلند ببره
سرمربي هلند: اسپانيا بهترين تيم دنياست ؟!!!
برت فان مارويک در آستانه ديدار پاياني جام جهاني، هلند را بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنيا دانست.
![]()
دو تيم هلند و اسپانيا در حالي به ديدار پاياني راه يافتهاند که هيچ يک تاکنون به مقام قهرماني نرسيدهاند و مي خواهند با پيروزي در اين ديدار سرنوشتساز قهرماني در جام جهاني را به ويترين افتخاراتشان اضافه کنند .
سرمربي هلند در نشست خبري بعد از تمرين اين تيم گفت: بي صبرانه منتظر يک شنبه و آغاز بازي هستم. هرچند مي دانم ديدار بسيار سخت و دشواري را پيش رو خواهيم داشت. اسپانيا بي ترديد بهترين تيم حال حاضر فوتبال دنياست. ولی هلند حتما پیروز خواهد شد.
فان مارويک در ادامه افزود: اسپانيا در ديدار مقابل آلمان تيم برتر ميدان بود و توپ و ميدان را کاملا در اختيار داشت. آنها شايسته پيروزي مقابل آلمان بودند. تيمي که در مراحل قبلي آرژانتين و انگليس را با 4 گل پشت سر گذاشته بود.
سرمربي لاله هاي نارنجي با اشاره به بازي زيبا و تماشاگرپسند اسپانيا گفت: وقتي به عنوان يک هوادار فوتبال بازيهاي اين تيم را نگاه مي کنم، واقعا لذت مي برم. آنها در خط حمله توانايي بسيار بالايي دارند و هر لحظه اراده کنند مي توانند ميانه ميدان را در اختيار بگيرند. ولی هلند قهرمانه
100 در صد موافقم .
اونایی که هیچ شانسی واسه اسپانیا و هلند تو فینال قائل نبودن و فینال رو بین برزیل و آرژانتین یا آلمان میدونستن
حالا حرفای خنده داری میزنن .![]()
عزیزم فکر کنم جام جهانی رو با لیگ خودمون قاطی کردی...اینم که گفتی هلند و اسپانیا دوستن منظورت این بود که با هم تبانی کردن و قراره هلند ببازه تا اسپانیا قهرمان بشه؟
هیچی دیگه خریدن داور کم بود تبانی با تیم مقابل هم به پرونده اسپانیا اضافه شد![]()
راستی در مورد دوستی هلند و اسپانیا اینو راست گفتی چون بیشتر تیم اسپانیا رو کاکل بارساییها میچرخه و بارسا رو هم که مربیای هلندی احیا کردن پس الان تیم اسپانیا قدرتشو مدیون هلنده
عجب استدلال جالبی...![]()
این جمله شخصیت قهرمانی نداره رو هرجایی نباید استفاده کردا!!
لابد آلمان رو هم با ناداوری برد؟
آخه آلمان 100 تا موقعیت گل داشت! واسه همین![]()
اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
به لطف یزدان حق و تیکی تاکی بچه ها
یکشنه با بازیکن ها شادی میکنیم
هلندم واقعا خوب بازی کرده تو این جام ولی متاسفانه فقط یک تیم قهرمان میشه اونم که با اجازه دوستان گاو بازها هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)