ADSL مخابرات لااقل تو مشهد که من خبر دارم با استفاده از کانکشن وی پی ان کانکت میشه، که باید یه کانکشن بسازی IP سروری که دادن وارد کنی بعد هم یوزر و پسورد خطت،بعد این موردی که من میگم بدون ساختن کانکشن وی پی ان وصل شده بود.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
ADSL مخابرات لااقل تو مشهد که من خبر دارم با استفاده از کانکشن وی پی ان کانکت میشه، که باید یه کانکشن بسازی IP سروری که دادن وارد کنی بعد هم یوزر و پسورد خطت،بعد این موردی که من میگم بدون ساختن کانکشن وی پی ان وصل شده بود.
البته من نمیدونم شما از کجا این خبرها رو میارید ولی طبق گفته مایکروسافت
Make a virtual private network (---) connection
Updated: January 21, 2005
Applies To: Windows Server 2003, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 with SP1, Windows Server 2003 with SP2
To make a virtual private network (---) connection
1. Open Network Connections.
2. Double-click New Connection Wizard, and then click Next.
3. Click Connect to the network at my workplace, and then click Next.
4. Click Virtual Private Network connection, and click Next.
5. Type a name for this connection in Company Name, and click Next.
6. If you have already established a dial-up connection, do one of the following:
* If you need to establish a connection with your ISP or some other network before tunneling to your destination computer or network, click Automatically dial this initial connection, click a connection in the list, and then click Next.
* If you do not want to automatically dial an initial connection, click Do not dial the initial connection, and then click Next.
7. Type the host name or IP address of the --- server to which you are connecting, and then click Next.
8. Do one of the following:
* If you want this connection to be made available to all users on this computer, click Anyone's use, and then click Next.
* If you want to reserve the connection for your own use, click My use only, and then click Next.
9. If you want to create a shortcut for this connection on your desktop, select the Add a shortcut to this connection to my desktop check box.
10. Click Finish.
بعله طبق این دستور در لینک زیر
شما باید از قبل یک کانکشن برای ساخت چیز پی ان داشته باشید وگرنه اصلا وصل نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یوزرهای چیز پی ان تعریف شده هستند و برای هرکاری استفاده نیمشوند حالا در ایران برایوبگردی و... استفاده میشه البته جای بحث دیگری داره وگرنه اسن سرویس کاربرد دیگری دارد.
موفق باشید.
Last edited by KING_DESIGNER; 06-08-2010 at 16:36.
دوستان توی تهران جایی هست که Adsl روی فیبر نوری بدهند ؟
اگه هست کدوم مراکز و آیا شرکت این کار رو میکنه ؟
دوستان برای گرفتن سرویس های بالاتر از 128 ، چه مدارکی لازم هست ؟ ( مثلا 1mb )
الان سرویس 1mb ماهانه 38 تومن خرج داره ؟ کسی هست که 1mb گرفته باشه ؟ سرعت آپلود چقدر هست ؟
اشتباه پست زدم
ببخشید
لطفا حذف شود
با تشکر
Last edited by nikaan; 07-08-2010 at 18:40.
پینگ مخابرات همیشه برای من بد بوده است: تست امروز
![]()
سلام می خواستم بدون سرعت دانلود 256 مخابرات چقدره؟
دوستان مخابرات تهران مودم هوایی را چند میده؟
مدل hawaii smartax mt882a را بگید بهتره
تست سرعت اینترنت 256 مخابرات توی پست اول هست دانلود کن و ببین.
فکر می کنم 20 تومن البته من خودم از مخابرات مودم نگرفتم و لی فرکر می کنم حدود قیمت همین باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)