دوست عزیز هم گوشی هستیم .لطفا بگو که به کامپیوتر وصلش کردی واگر بله بلوتوثی یا با کابل؟
دوست عزیز هم گوشی هستیم .لطفا بگو که به کامپیوتر وصلش کردی واگر بله بلوتوثی یا با کابل؟
تو صفحه اول همین تاپیک و خیلی جاهای دیگه نوشته ساعات غیر اوج مصرف شامل ساعات23 تا ٥:٥٩ دقیقه شنبه تا چهار شنبه و همه ساعات پنج شنبه و جمعه
ولی سایت ایرانسل نوشته :
ساعات کاهش مصرف : ٢٣:٠٠ تا ٥:٥٩ دقیقه شنبه تا پنج شنبه – تمام اوقات شبانه روز در جمعه و تعطیلات رسمی_
یعنی پنج شنبه شاملش نیست !!
جالبه
اینم منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی هائی که edge دارن
بهترین کلاس چنده ؟
واسه اینترنت
ای بابا واقعا باید مسئولین یه کاری بکنند من ایرانسل اسفاده می کنم روز های اول سرعتش 25 بود بعد کمتر شد و ... بعد از یک هفته یکروز کامل قطع شد ... بعد وصل شدن سرعت افت شدیدی داشت به 5 و جالب اینکه هر 20 دقیقه خود به خود قطع می شود وباید گوشی رو ری استارت بکنم الان هم که 3 روز کامل قطع شده است و هر چقدر هم که با پشتیبانی تماس گرفتم فایده نداره واقعا به مفت نمی ارزه البته نه فقط ایرانسل بلکه هر چی دیگر هم بود همینطور هست خدا کنه یه فکری به حال اینترنت توی ایران بشه ...
دوست عزيز از ساعت 23:00 تا 8:00 درسته براي ايرنسل نه اون چيزي كه شما گفتيد!
میشه با گوشی سامسونگ جت ،با gprs ایرانسل از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل شد؟
سلام
من می خوام GPRS ایرانسل رو فعال کنم.
تعرفه یک ماهه الان چقدره؟
آخرش نفهمیدم چه ساعاتی کار نمی کنه؟!!
یک ماه 10000 تومان.
قضیه اون ساعات اوج مصرف چیه؟ چه ساعاتیه؟
توی این ساعات اصلاً نمیشه استفاده کرد؟
4 تا کد داره، یکیش فقط 24 ساعته 1000، دومی یک هفته کامل 5000، سومی 1 ماه کامل 10000، چهارمی هم فقط مربوط به شب هست یعنی از 11 شب تا 8 صبح که 3000 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)