من که هر کاری کردم رابطه ی این دو نفر باورم نشد ... رابطه تخیلی .درسته. اگه هر پسر دختری بخوان اینقدر زود صمیمی بشن که...این ارتباط و صمیمیت یهویی یکم مصنوعی بود.
من که هر کاری کردم رابطه ی این دو نفر باورم نشد ... رابطه تخیلی .درسته. اگه هر پسر دختری بخوان اینقدر زود صمیمی بشن که...این ارتباط و صمیمیت یهویی یکم مصنوعی بود.
یعنی اینا قبلا زن و شوهر بودن؟!؟!
میگم ریش و سیبیل دانیال حکیمی یکم ضایع نیست؟ بش میخوره کار فوتوشاپ باشه.
Last edited by N.I.M.A _ P30; 15-07-2010 at 22:12.
شماها چهطوری این سریال را میبینید من که اصلا نمیتونم تحملش کنم بر عکسه تاوان هم اصلشو میبینم هم تکرارشو![]()
خیلی ستمه که یک خانواده ای مهمانی شب بیان خونتون که به کل صدا و سیما رو قبول ندارن
و tv رو خاموش میدونن و اگه هم بشینی سریال رو ببینی اینقدر زر میزنن و ایراد میگیرن از فریم به فریم که نمیفهمی چی دیدی
امشب ندیدم
میریم برای تکرار فردا عصر
روز به روز سرياله داره بد تر ميشه
حالا كسي نيست بگه چرا فرهاده با محسن بده؟ اون انداختتش زندون؟
در ضمن سعيد خيلي خره!![]()
منکه هردفعه میبینم کلی سوژه ی خنده پیدا میکنم ... خوبه صداوسیما حداقل سریال طنز نمیسازه این سریالاشون بقدر کافی مایه کمدی داره ...
نکنه سعید پسره لیلا باشه؟؟؟![]()
دوستان فکر کنم تو عروسی این خانوم دوستشان باشد!!!!!!!!!!!!!!!!! که قبلا نامزد بود و با مشکلاتی مواجه شدند و باعث جداییشون شده![]()
فیلم و سریال و ... سلیقه ایه دیگه .منم یک ثانیه از تاوانو ندیدم ولی فاصله ها رو دوست دارم .
آخه ندیدن سریالای تلویزیون ایران شده آخر با کلاسی !!! و دیدن مزخرفات فارسی 1 و .... آخر کلاسه . بعد یه چیزی بگم خداشاهده ما هم از این افراد داریم تو فامیل که ادعا میکنن نمیبینن ولی 10 بار تا حالا مچشون گرفته شده .این دیگه چه مرضیه من نمیدونم ؟!!
آخه دوست من حداقل چند تا موضوع رو باید بیننده نفهمه تا یه کم سریال جذاب بشه . یه حدسی یه بحثی ...
همه داستانو نمیشه لو داد که .
البته به نظر من دیدن سریال های فارسی 1 هم در حد همون سیمای ایرانه - همشون این جوری هستن :آخه ندیدن سریالای تلویزیون ایران شده آخر با کلاسی !!! و دیدن مزخرفات فارسی 1 و .... آخر کلاسه . بعد یه چیزی بگم خداشاهده ما هم از این افراد داریم تو فامیل که ادعا میکنن نمیبینن ولی 10 بار تا حالا مچشون گرفته شده .این دیگه چه مرضیه من نمیدونم ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)