اتفاقا" یه جا دیگه داشتم به یکی از بچه ها میگفتم ایکس ویژن یه دستگاه کمبو داره که هم گیرنده دیجیتاله و هم دی وی دی پلیره . اسم مدلش 555 هست . همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنه . زیرنویس فارسیم ساپورت میکنه . قیمتشم واقعا" مناسبه . 150 تومن .
اتفاقا" یه جا دیگه داشتم به یکی از بچه ها میگفتم ایکس ویژن یه دستگاه کمبو داره که هم گیرنده دیجیتاله و هم دی وی دی پلیره . اسم مدلش 555 هست . همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنه . زیرنویس فارسیم ساپورت میکنه . قیمتشم واقعا" مناسبه . 150 تومن .
جامو 428 و دنون 1612
قیمتش چقدره؟
با تشکر ازمطلبتان
سلام دوستان
قیمت بلندگوی جامو 428 1500000
آمپلی فایر دنون 1612. 1500000
من پکیج بالا رو از محمدپور خریدم اما بدلیل
سايل مالی میخوام. 2000000 بفروشمش. یعنی فقط قیمت بلندگوها.
به نظرتون مناسبه؟
در ضمن یکبارم استفاده نشده.
لطفا به من اطلاع بدید. 09337863020
سلام داداش قیمت ضبط سونی lbt v950v رو واسم پیقام خصوصی کن همراه با شماره تماست
چطور استفاده نشده ؟ یعنی خریدید ولی اروشن نکردید که لااقل صداش رو بشنوید؟کیفیت اون چطوره؟ میشه قبلش اونو تست کرد؟
گارانتی چی داره؟
چطور استفاده نشده ؟ یعنی خریدید ولی اروشن نکردید که لااقل صداش رو بشنوید؟کیفیت اون چطوره؟ میشه قبلش اونو تست کرد؟
گارانتی چی داره؟
سلام
من زیاد اطلاعاتم به روز نیست و برای همین میخواستم یکی منو برای خرید راهنمایی کنه که دستگاههای جدید چه امکاناتی داره و باید کدوم اونها رو توی انتخاب لحاظ کرد و سوال دوم اینکه بهترین برندهای حال حاضر بازار چی هست؟
من کار آنچنانی نمیخوام بکنم و صدای آنچنانی نمیخوام بگیرم ولی کیفیت کالا و صدا برام مهم هست
ممنون
سلام
نمی دونم جاش هست یا نه ؟
یه سینما با قیمت مناسب کارایی مناسب برا 60 متر خونه آپارتمانی چی پیشنهاد میدین ؟ البته تلویزیون 3 بعدی سامسونگه.
ممنون از راهنماییتون
سلام به همگي
راهنمايي ميخواستم براي انتخاب يك دستگاه سينماي خانگي يا پخش كننده صوتي/تصويري
من خيلي حرفه اي نيستم و در جريان آخرين مدلهاي بازار هم نيستم، اما نيازهام رو ميگم، دوستان راهنمايي بفرمايند:
1- استفاده من هم گوش كردن به موسيقي است و هم پخش فيلم، بنابرين كيفيت هر دو خوب باشد.
2- صداي بلند موسيقي نميخواهم، صداي صاف و شفاف ميخواهم
3- قيمت زير يك ميليون
4- بيشتر فرمتها را پخش كند، اعم از divx و mkv و زيرنويس فارسي . خيلي كه فيلم HD گيرمون نمياد، بيشتر فيلمها دانلودي هستند ولي خوب بهرحال HD هم گاهي ميبينم
5- جا زياد نگيرد
6- پورتها و رابطهاي مناسب داشته باشد و البته ورود يHDMI براي خواندن از روي لپ تاپ. در مورد بقيه پورتهاي موردنياز چيزي نميدونم، راهنمايي بفرماييد.
7- كلا اجزاي اين سينماي خانگي ها چي هست (گفتم كه وارد نيستم!) پليرشون جدا هست؟ يعني ميشه پلير رو جدا گرفت و آيا لازمه يا پيشنهاد ميشه كه چنين كاري كنيم؟
8- بلوري پلير استفاده دارد واقعا؟ الان فيلم بلوري از كجا بياريم؟ آيا بلوري آينده اي دارد؟
فعلا اين موارد به ذهنم ميرسه، اگر دوستان راهنمايي بفرمايند ممكنه سوالات ديگه اي ايجاد شه برام كه بار ميپرسم.
خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)