تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 282

نام تاپيک: Driver: San Francisco

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خریدن ماشین تو این بازی چه فایده ای داره وقتی میشه همه ی ماشین ها رو سوار شد؟

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خریدن ماشین تو این بازی چه فایده ای داره وقتی میشه همه ی ماشین ها رو سوار شد؟
    1- همیشه هر ماشینی که دوست داشته باشی رو نمیتونی تو خیابون پیدا کنی مثلا الان دوست داری که سوار pagani بشی! ولی نیست که نیست :d

2- اگر هم فرض کنیم که همه ی ماشینها تو خیابون هست, باید کلی تو خیابونهای مختلف دنبال ماشین مورد علاقت بگردی تا اگه شانس بیاری پیدا کنی

3- فرض کنیم که ماشینتو خیلی راحت پیدا کردی, توی این بازی ماشینها خیلی زود خراب میشند و خیلی سریع ماشینتو از دست میدی ولی اگه ماشینو خریده باشی, سریع میری به نزدیکترین گاراژ و هر چند بار که بخوای ماشینتو ور میداری بدون هیچگونه نگرانی :d
    Last edited by raya2; 15-10-2011 at 16:34.

3. 3 کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بالاخره این بازی هم با تاخیر دیشب تموم شد .. .واقعا بازی هیجان انگیز و فوق العاده ای بود و میشه گفت یکی از بهترین درایور های سری نبود .. بلکه بهترین بود بنظره منفقط از لحاظ گرافیکی ضعیف بود که اونم قابل تحمل هستش ... اما از لحاظ گیم پلی و داستان ... عالی بود و هستش ... و واقعا احساس تکرار بهم دست نداد تا انتهای بازی و لحظه به لحظه لذت بردم چه زمانی که تو خیابون چرخ بیخود میزدم و از هندلینگ عالی اتومبیل ها لذت میبرم چه تو مراحل اصلی یا متفرقه ... مثلا مراحل متفرقه ای که باید چند تا پلیس داغون میکردی ... چند تاشون دنبالت بودن و نزدک 4 راه که میرسیدی shift میکردی تو یه کامیون که از مسیر دیگه داشت میومد و با امکان ram با یه ضربه پلیس زو ناکار میکردی بعد بر میگشتی تو ماشین خودت و پرتاب شدن لاشه ی ماشین پلیس رو تماشا میکردی این یه نمونه از قسمت های بازی بود که واقعا جیگرم حال میومد وقتی انجامش میدادم و این موضوع که از ماشین پیاده نمیشد هم بر عکس نظر بعضی از دوستان بنظرم خیلی هم خوب شد که اینطور بود ! و باعث شد تمرکز گیمر فقط رو Driver باشه و این امکان shift کردن و دید ماهواره ای ( همون دید یارو تو کما منظورمه ) هم خیلی تو روند بازی تاثیر + داشت و ایده ای خیلی خوب و تازه ای بود
    +
    در این بین فقط گرافیک بازی واقعا ضعیف عمل کرده بود که یعضی چیز ها تو بازی ( مثه عابرای پیاده و کیفیت خود جاده و ساختمون ها و ... ) دسته کمی از بازی های ps2 نداشتن
    .
    امتیاز من در مورد عناصر اصلی بازی :

داستان = 8/10
    موزیک و صدا گذاری = 8/10
    گیم پلی = 9.5/10
    گرافیک = 6/10

در کل = 8
    .
    بعد از سال ها بعد از Driver 1.2 ... تونستم با یه درایور ارتباط برقرار کنم و لذت ببرم
    +
    اینم یه عکس از یکی از بلند ترین پرش هایی که داشتم

Last edited by SA.JJ.AD; 20-10-2011 at 02:48.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

انصافا بازیش خیلی قشنگ شده
    ولی حیف که یه کم صداگذاریش توو ذوق میزنه.مخصوصا وقتی ترمز میگیری.صدای جیغ لاستیکا وقتی ترمز میگیری به نظرم یکی از ضعفهای بازیه
    ولی از نظر گرافیکی خوب شده.بخصوص لاستیکای ماشین که وقتی راه میفتی یا ترمز میکنی خیلی قشنگ هستن . . .

6. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستای گلم من نمیخوام بازی رو تحلیل کنم بیشتر این کارو حرفه ی پیشکسوت های عزیز این انجمن میدونم .من در انجمن بازی طی دو سه سال فعالیت خاصی نداشتم اما کاملا پیگیر مسائلش بودم و هستم .اما متاسفانه موارد بسیاری رو دیدم از بی احترامی اعضای جدید تازه کار به کهنه کار ها و نمیشه کاری کرد فقط امیدوارم متوجه اشتباهشون بشن .

اما اگه یکم جدی تر منظورم از مهیج نبودن این بازی برات بگم اول میرم سراغ گرافیکش .طراحی بسیار ساده محیط و با جزئیات بسیار کم که بازیهای قدیمی رو یاد گیمر میندازه و همچنین طراحی عابرین پیاده که از جرئیات بسیار کمی برخوردارن مهمتر از اون برخورد نکردن با عابرین هستش که عادت همیشگی driver هستش.همچنین اصلا شبی دیده نمیشه و تمامی مراحل تو روزه شایدم این به خاطر تخیلان تنر هستش

اما گیم پلیش درگیر کنندس طوری که بازیکننده واقعا درگیرش میشه و میشه گفت جذابه .شاید بهترین بخشش حالت سویچ بین ماشینهای مختلف با استفاده از کلید شیفت هستش یا بهتر بگم گمراهی و سردرگمی در بازی نیست اونم بر میگرده به حالت دید از دور و آسمان و گشت و گذار در کالبد چشم تنر. هندلینگ بازی هم میشه گفت خوبه چرا که عوض کردن دنده ها و چرخوندن فرمون و یا هندلینگ مخصوص هر ماشین که نزدیک به واقعیته اما میتونست خیلی بهتر هم باشه .اینکه فقط حالت اسپورتی نباشه و بشه با حالت های مختلفی رانندگی کرد

اما داستانش بسیار خسته کننده هستش یعنی هدف خاصی نداره و از کجا میاد و به کجا ختم میشه و تموم شدنشم مسخرس

در مورد صدا گذاری هم خوب عمل شده آهنگهای قدیمی مخصوص ماشین و پخش اخبار از رادیوی ماشین گرفته تا دیالوگ های بسیار جذاب و جالب به طوری که کمتر میشه یه دیالوگ رو چندبار شنید

در کل با کسب اجازه از پیشکسوتان عزیز بنده به چیزی که از این بازی دیدم رای میدم:

گیم پلی: 8.9
    گرافیک بازی:7
    صداگذاری:9
    داستان : 6.9

کلا:8

ممنون

8. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام دوستای گلم من نمیخوام بازی رو تحلیل کنم بیشتر این کارو حرفه ی پیشکسوت های عزیز این انجمن میدونم .من در انجمن بازی طی دو سه سال فعالیت خاصی نداشتم اما کاملا پیگیر مسائلش بودم و هستم .اما متاسفانه موارد بسیاری رو دیدم از بی احترامی اعضای جدید تازه کار به کهنه کار ها و نمیشه کاری کرد فقط امیدوارم متوجه اشتباهشون بشن .

اما اگه یکم جدی تر منظورم از مهیج نبودن این بازی برات بگم اول میرم سراغ گرافیکش .طراحی بسیار ساده محیط و با جزئیات بسیار کم که بازیهای قدیمی رو یاد گیمر میندازه و همچنین طراحی عابرین پیاده که از جرئیات بسیار کمی برخوردارن مهمتر از اون برخورد نکردن با عابرین هستش که عادت همیشگی driver هستش.همچنین اصلا شبی دیده نمیشه و تمامی مراحل تو روزه شایدم این به خاطر تخیلان تنر هستش

اما گیم پلیش درگیر کنندس طوری که بازیکننده واقعا درگیرش میشه و میشه گفت جذابه .شاید بهترین بخشش حالت سویچ بین ماشینهای مختلف با استفاده از کلید شیفت هستش یا بهتر بگم گمراهی و سردرگمی در بازی نیست اونم بر میگرده به حالت دید از دور و آسمان و گشت و گذار در کالبد چشم تنر. هندلینگ بازی هم میشه گفت خوبه چرا که عوض کردن دنده ها و چرخوندن فرمون و یا هندلینگ مخصوص هر ماشین که نزدیک به واقعیته اما میتونست خیلی بهتر هم باشه .اینکه فقط حالت اسپورتی نباشه و بشه با حالت های مختلفی رانندگی کرد

اما داستانش بسیار خسته کننده هستش یعنی هدف خاصی نداره و از کجا میاد و به کجا ختم میشه و تموم شدنشم مسخرس

در مورد صدا گذاری هم خوب عمل شده آهنگهای قدیمی مخصوص ماشین و پخش اخبار از رادیوی ماشین گرفته تا دیالوگ های بسیار جذاب و جالب به طوری که کمتر میشه یه دیالوگ رو چندبار شنید

در کل با کسب اجازه از پیشکسوتان عزیز بنده به چیزی که از این بازی دیدم رای میدم:

گیم پلی: 8.9
    گرافیک بازی:7
    صداگذاری:9
    داستان : 6.9

کلا:8

ممنون
    ب نظر من این خیلی کار خوبیه ک هر کی بازیرو تموم کرد بیاد و نظر خودشو بگه ،یا اصن میشه یه نظر سنجی گزاش کنار هر تاپیک و نمره نهایی از نظر کاربران سایت مشخص شه
    +
    ب نظرم داستانش خوب بود ! یه ایده ی نو بود...

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

san francisco واقعا یه همچین خیابونای مواجی داره بعضی جاها جاده بیشتر به درد موج سواری میخوره تا رانندگی کامیون به هوا بلند میشه . عابرین پیاده هم که ماشاءالله همه تیز و فرز حتی اگه بخوای عمدا یکی رو زیر کنی نمی تونی نهایتا نتونه جا خالی بده غیب میشه ماشیناش با جزئیات بالا ساخته نشده نمای داخلش خیلی ساده ست . تا اینجا که من بازی کردم چیز جالبی از بازی ندیدم حالا شاید من کم بازی کردم یا خیلی کج سلیقه ام

12. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا این بازی ابدیت جدید میخاد یعنی با lt1 نمیشه و با lt2 میشه حتما اقا؟

من فیفا 12 رو بازی می کنم با ابدیت قبلی....بازی ارزش خریدن داره اقا؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اقا این بازی ابدیت جدید میخاد یعنی با lt1 نمیشه و با lt2 میشه حتما اقا؟

من فیفا 12 رو بازی می کنم با ابدیت قبلی....بازی ارزش خریدن داره اقا؟
    هااااااا اینایی که الان وگفتی یعنی چه ؟ (از طرف انجمن PC بازان )

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

هااااااا اینایی که الان وگفتی یعنی چه ؟ (از طرف انجمن PC بازان )
    داره فریمور xbox 360 ش رو میگه.

منم واسه همین نوشتم از طرف انجمن پی سی بازان .شوخی بود عزیز جدی نگیر .
    ای ناقلا . . .
    Last edited by Rhodes; 20-10-2011 at 18:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •