تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از نظر اجتماعی در چه حالتی هستید؟

راي دهنده
160. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • هیچ مشکلی ندارم

27 16.88%
  • کمی خجالتی هستم

60 37.50%
  • اجتماع هراسی دارم

68 42.50%
  • مشکل اجتماعی داشتم ولی خوب شد

5 3.13%
صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 241

نام تاپيک: اجتماع هراسی ، جمع هراسی ، سرخی هراسی یا فوبیا ( از منظر روانشناسی )

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

قبول دارم منم وقتی موسیقی رپ گوش میدم حس میکنم افسردگیم بهتر میشه
    اینو قبول دارم اهنگایه شاخ رپ واقعا میترکونه ! ادم یه حسه بزرگی و فوق العاده ای بهش دست میده ! من که کلا نه این که خجالت بکشم کلا" با روحیم سازگار نیست تو خیابون هندزفر بزارم ولی اگه تو خیابون اینجور اهنگا رو گوش کنی واقعا بهت کمک میکنه .

من تا سنه 10-12 سالگی فوق العاده خجالتی بودم . بعد تا سنه 14 بد نبودم ولی بازم یکم خجالتی و کمبوده اعتماد به نفس - بعد از اون انچنان اعتماد به نفسی پیدا کردم هیشکی نداره ! ساسی چاکن پیشه این اعتماد به نفس کم میاره !هر چند مشکلاته زندگی خیلی زیاد داشتم و حس میکنم مشکلاته زندگی هم باعثه خجالتی شدن میشه . شاید با افسردگی رابطه مستقیم داشته باشه . مثلا من تو دوره 18-17 سالگی خیلی مشکل داشتم و همزمان با اون افسردگی و یکمی خجالتی شدن و کم حرف شدن ....
    در کل به نظرم اگه افسردگی نباشه دلیلی برایه خجالتی بودن نمیمونه

در کل اول برو یه دکتر روانپزشک خیلی کمکت میکنه بعدا" هم زیاد نمیخواد فکره این باشی تویه یه جمع که :
    الان همه دارن حرف میزنن من اگه حرف نزنم بد میشه
    من اگه حرف نزنم طرف از دستم ناراحت میشه
    من باید اینجا حتما یه شوخی بکنم تا باهاشون صمیمی بشم
    و ...
    خودت باش کم کم مثه من نقله هر مجلسی میشی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 21-04-2011 at 23:38.

2. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اینو قبول دارم اهنگایه شاخ رپ واقعا میترکونه ! ادم یه حسه بزرگی و فوق العاده ای بهش دست میده ! من که کلا نه این که خجالت بکشم کلا" با روحیم سازگار نیست تو خیابون هندزفر بزارم ولی اگه تو خیابون اینجور اهنگا رو گوش کنی واقعا بهت کمک میکنه .
    من واسه حل این مشکل قبل بیرون رفتن از خونه یک سری اهنگ های خاص دارم که به اونا گوش می دم ترجیحا با صدای بلند
    واسه یه مدت تموم ذهنم رو درست میکنه تموم حرکاتم هماهنگ میشه به خصوص اگه بخوام با فرد دیگه ای بیرون برم اثرش طولانی تر میشه

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال نمی دونم که به این تایپیک ربط داره یا نه من احساسی هستم آیا در مانی براش هست یعنی زود خندم می گیره ونمی تونم جلوی خندمو بگیرم چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

خیلی جالبه
    شما اگه مجرد هستی پس باید حتما با میل جنسی مشکل داشته باشی مثل همه
    همه ترجیح می دن میلی نداشته باشن تا اینکه میل داشته باشن و نتونن ارضاش کنن
    من در به در دنبال یه روشم که این میلم کم شه
    پس این دارو واسم عالیه

6. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بعد از 10 روز مصرف 20 میلی سیتالوپرام میخوام از امروز برو رو دوز 40 میلی تنها مشکلی که این دارو داره میل جنسی رو خیلی کم میکنه
    سیتالوپرام اثراتش بعد از 30 روز به حداکثر میرسه و اینکه معمولا بعد از دوز 20 میلی یکدفعه دوز رو به 40 نمیرسونن شاید 30 میل هم جواب بده.من که استفاده کردم و رو میل جنسیم تاثیری نداشت.فکرمیکنم به مرور زمان این مشکل برطرف بشه

8. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ادم رو افسرده نمی کنه؟
    اثر کافور و اثر جانبی اون قرصی که گفتن مشابه هم هست یا فرق داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ادم رو افسرده نمی کنه؟
    اثر کافور و اثر جانبی اون قرصی که گفتن مشابه هم هست یا فرق داره؟
    به نقل از ویکیپدیا:

در گفتمان عامیانه ایران این تصور وجود دارد که از کافور بعنوان کاهش دهنده تمایلات جنسی در سربازخانه‌ها و پادگان‌ها استفاده می‌شود. در حالیکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف کافور در دوز پایین می‌تواند حتی باعث افزایش فعالیت جنسی گردد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نقل از پارسی تب:

اثرات مضر كافور بر بدن بعد از دريافت مقدار كمي كافور، تشنج به همراه افسردگي، آسيب كليه ها، انقباض قلب و اغماي بعد از تشنج اتفاق مي افتد. اثرات سمّي كافور بعد از مصرف 2 گرم ظاهر مي شود و مقدار كشنده آن در بزرگسالان 4 گرم و در كودكان 1 گرم است.

اثرات سمي كافور شامل: ناراحتي معده، ايجاد گاز معده، قولنج، تهوع و استفراغ، اسهال، اضطراب، هيجان، هذيان گويي، تشنجات صرع مانند و انقباض قلب است.

سپس باعث افسردگي سيستم عصبي مركزي و در نتيجه باعث اغماء و به ندرت مرگ مي شود. آنوريا( قطع دفع ادرار) رخ مي دهد. تنفس فرد بوي كافور مي دهد.

خوردن کافور باعث احساس سرما و لرزيدن بدن و نيز تاري چشم مي شود.

کافور از چند طريق وارد بدن مي شود: تنفس بخار کافور، جذب از راه پوست بدن، خوردن، تماس با پوست يا چشم .

اثرات سمّي كافور بعد از مصرف 2 گرم ظاهر مي شود و مقدار كشنده آن در بزرگسالان 4 گرم و در كودكان 1 گرم است.

اندام هايي که کافور روي آنها اثر مي گذارد شامل چشم ها، پوست، کليه ها، دستگاه تنفسي و سيستم عصبي مرکزي است. البته تمامي اين اثرات و علائم زماني است که بطور مستقيم ماده ي کافور را بخوريم يا بوي آن را استنشاق کنيم يا با پوست تماس پيدا کند. نه اينکه شايد مقداري کافور در غذا ريخته شده باشد. کافور روي سيستم گوارشي و سيستم عصبي مرکزي اثرات نامطلوبي دارد و باعث مسموميت سلول هاي کبدي مي شود.

مصرف کم کافور باعث احساس گرمي در معده مي شود. مقادير زياد کافور باعث تهوع، اسهال و استفراغ مي شود. همچنين باعث سرگيجه، آشفتگي ذهني و توهم مي شود. اگر اين علائم ادامه پيدا کند و تشديد شود باعث افسردگي، بيهوشي و حتي مرگ در اثر نارسايي تنفسي مي شود.

گزارش هايي از مسموميت و مرگ افراد با کافور وجود دارد، بخصوص کساني که داروهاي حاوي کافور را بدون تجويز پزشک مصرف کرده اند.

مصرف يا تماس طولاني مدت با کافور باعث مسموميت مزمن مي شود که به علت خاصيت سمي و تأثير زياد آن بر بدن است. البته بايد بگويم در مورد تأثير کافور بر روي سيستم توليد مثل انسان و نيز اثرات سرطان زايي اين ماده هيچ مطلبي ثابت نشده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Saeed System; 24-04-2011 at 22:11.

11. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

مگه ضدافسردگی نیست؟ پس چرا حس خودکشی بهت دست داده؟؟؟؟؟

13. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dalton77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز مصرف سیتا رو قطع کردم خیلی تجربه بدی بود اصلا به بدنم نمیسازه حس میکردم تبدیل به یه گیاه شدم اصلا میل جنسی نداشتم اکثر شبا هم حس خودزنی و خودکشی داشتم واقعا تجربه بدی بود
    پس شما با توجه به این عوارض باید خیلی زودتر از اینا مصرف رو قطع میکردی چون دارو به شما سازگار نیست.بهتره زیر نظر پزشک دارویی که براتون مناسبه رو مصرف کنید

15. این کاربر از dalton77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که سیتالوپرام بهم خیلی خوب میسازه

من مادرم هم 2 ساله داره سیتالوپرام می خوره و خیلی حالش خوبه

من فکر کنم چون منم از ژن مادرم هستم و بچه اون آدمم برای همین به من هم میسازه سیتالوپرام و همیشه شادم میکنه و

اکتیو

17. 5 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •