سلام ، من گوشی را تازه خریدم تو عکسی که می گیره یه زمینه طوسی داره، کلاا عکسش اصلا کیفیت نداره یا فیلم برداریش. می خواستم بدونم اینجوریه یا مال من ایراد داره؟ ممنون
سلام ، من گوشی را تازه خریدم تو عکسی که می گیره یه زمینه طوسی داره، کلاا عکسش اصلا کیفیت نداره یا فیلم برداریش. می خواستم بدونم اینجوریه یا مال من ایراد داره؟ ممنون
دوستان کیفیت فیلم برداری ویواز پرو با ویواز معمولی فرق داره؟؟من به خاطر فیلم برداری میخوام ویواز بگیرم...کیفیت فیلم برداری ویواز معمولی رو دیدم عالیه .میخوام ببینم اگه ویواز پرو هم همین کیفیت باشه همین رو بخرم...خواهشا جواب...بعد همه برنامه های سیمبین نصب میشه؟؟؟گوشی راحت ساین میشه؟؟الان نوکیا دارم و راحت ساین کردم..بعد میخواستم بدونم سرعت گوشی چطوره؟؟در حد 5800 هست؟
كيفيت فيلمبرداري هر دو يكي هست و با رزولوشن اچ دي فيلم ميگيرن
برنامه هايي كه براي ويرايش پنجم باشه همه روش نصب ميشه
از لحاظ ساين هم مشكل نيست فقط گوشي هنوز هك نشده ظاهرا
سرعت گوشي به لطف پردازنده 720 مگاهرتزي عاليه
5800 با اين قابل مقايسه نيست
براي من كه زمينه طوسي ندارهسلام ، من گوشی را تازه خریدم تو عکسی که می گیره یه زمینه طوسی داره، کلاا عکسش اصلا کیفیت نداره یا فیلم برداریش. می خواستم بدونم اینجوریه یا مال من ایراد داره؟ ممنون
تو آپديت كيفيت عكس و فيلمش بهتر ميشه
حالا يكبار ريست كنيد ممكنه بهتر بشه
در ضمن هميشه لنز گوشيو قبل از عكس گرفتن تميز كنيد خيلي تاثير داره
خب حالا منم يه سوال از اساتيد دارم
دوستان تا حالا بازيهاي حجم بالا نصب كردين رو ويواز؟
مرحله آماده سازي براي نصب براي شما هم طول ميكشه؟
يه بازي تقريبا 50 مگابايتي 20 دقيقه طول كشيد برام تا نصب شد
يه بازي 88 مگابايتي هم نصب كردم 50 دقيقه طول كشيد!!
براي همه اينطوريه؟
راهي براي كاهش اين زمان هست؟
Last edited by daynakopak; 27-11-2010 at 23:21.
جناب daynakopak شما که ویواز پرو دارید
جدا از بحث نصب کند بازی
آیا توی جا به جایی منو در قسمت های مختلف مشکل سرعت دارید؟
سیستم عامل این گوشی قابلیت ارتقا یا بروز رسانی برای حل مشکلاتش داره ؟
من از اول تا آخر این بحث رو خوندم و آخرش نفهمیدم این گوشی با این پردازنده ایی که داره سرعتش پایینه یا نه ؟
اگه اینجوری باشه همین P1 خودم از همه بهتره
ولی ای کاش صفحه نمایشش خازنی بود![]()
نه دوست عزیز یه restart سادس مثل خاموش روشن کردن گوشی و هیچ اتفاقی نمی افته.
والا سرعت علیه تو نمایش عکس ها و موسیقی حرف نداره خیلی سریع load میکنه اما برای sms دادن هرچی inbox بیشتر بشه سرعت نمایش sms میاد پایین پس باید inbox زیره 500 نگر داری و تو نصب نرم افزار ها هرچی حجم نرم افزار بیشتر باشه سرعته نصبم پایین تره مثلآ یه نرم افزاره 2-3 مگابایتی ساده رو تو 2دیقه نصب میکنه اما یادمه بازی sims رو که 45 مگا بایت بود یه 15-20 دیقه ای طول کشید ، در کل اگه قصد خرید گوشی symbian رو داری من واقعآ از گوشی راضی ام
به هیچ وجه مشکلی وجود نداره و گوشی بسیار سریعه و قابلیت بروز رسانی هم به سادگی با نرم افزار سونی اریکسون وجود داره و البته به روز رسانی تو سرعته بالا امدن گوشی پس از روشن کردن تاثیر داره و در باقی موارد جز نصب نرم افزار و بازی گوشی حرف نداره.
ممنون دوست عزیز
فقط یک سوال فنی دیگه
اینجا دوستان روی بازی و نحوه نصبش خیلی تاکید دارن
این گوشی که صفحه کلید معمولی(منظورم 10 شماره همراه ستاره و مربع هست) چطوری بازی هایی که به این کلیدها نیاز هست رو باهاش بازی می کنن مثلا فیفا یا پس ؟
کسی می تونه یه عکس و فیلم گرفته شده با این گوشی رو اینجا بزاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)