شرمنده نشد آواتارم رو بزارم...رفتم تو گروپ اسپانیا که آواتار م رو بزارم همش با این پیغام رو برو میشدم...
کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آرتاس عزیز هم بابت گذاشتن عکس تشکر می کنم![]()
شرمنده نشد آواتارم رو بزارم...رفتم تو گروپ اسپانیا که آواتار م رو بزارم همش با این پیغام رو برو میشدم...
کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از آرتاس عزیز هم بابت گذاشتن عکس تشکر می کنم![]()
منظورش اینه که نمیشه سایز متن رو زیاد کرد! متنتون رو توی نوت پد پیست کنید و دوباره از نوت پد کپی کنید!کسی نمیدونه چرا اینجوری میشه؟؟؟![]()
با تشکر!
نه آقا گزارش تخلف برای چی؟؟؟
جواب این آقا سادست، من خودم به شخصه جز دو تا جامی که ایران بود، اونم تا همون مرحله ی اول که خدا رو شکر ایران حذف می شد! همیشه طرفدار اسپانیا بودم! قهرمان هم نشد، با اینکه 2002 انصافا حقش قهرمانی بود، و اگر اون بازی لعنتی اونطور با ناداوری حذف نمیشد حتما یک پای فینال بود!
ما که12 ساله طرفدارشیم! قهرمان هم نشده!
آخه من نمی دونم فرانسه اصلا چی هست که طرفدار هم داشته باشهبا زور که اومدن جام جهانی حالا مدعی هم داره!!! لول
جواب فرانسوی ها معلومه!![]()
با هند : دیبا زور
منم 12ساله که طرفدار رئالم و به تبعش اسپانیایی هم بودم! البته همیشه بین اولویت اول و دوم بوده!
یه دوره آلمان اول اسپانیا دوم! یه دوره اسپانیا اول آلمان دوم : دی
منم بیشترر به خاطر رئال عزیز طرفدار اسپانیا هم هستم که البته باید گفت که بیشتر از این دو تا طرفدار کاسیاس هستم
سایز عکس بزرگ بود.
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
بچه ها من این عکسو میزارم آواتارامونو یک شکل کنیم.
آواتار رو که یکسان کردم فقط موندش امضا .![]()
من هم یه 6 سالی هست طرفدار اسپانیا هستم یا دقیق تر بگم از یورو 2004 طرفدار اسپانیام.
(عشق من هم بارساستولی این چیزا فعلا اینجا مطرح نیست.)
![]()
Last edited by masud-000000; 11-06-2010 at 17:05.
من به هیچ وجه حاضر به تغییر آواتار و امضا نیستم : دی
کلن از نظر من این تاپیکو ببندیم! وقتی که از همین الان مشخصه اسپانیا قهرمان میشه! احتیاجی به بحث الکی نیست!
انصافا تیم خوب و آماده ای رو آورده....
اگه مصدومی چیزی ندیم به نظرم پتانسیل قهرمانی رو داریم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)