مرد شماره 6 سه شیر: جان تری
تعداد بازی ملی: 60 بازی
تعداد گل ملی: 6 گل ملی
تیم باشگاهی فعلی: چلسی
مرد شماره 6 سه شیر: جان تری
تعداد گل ملی: 6 گل ملی
به نظرتون جرارد هافبک چپ برای انگلیس بازی می کنه؟
توی بیشتر بازی ها که من دیدم لمپارد و گرت بری هافبک وسط بودن و جرارد هم هافبک چپ بازی کرده یه نفرم مثل لنون هافبک راست بوده. به نظرتون ترکیب هافبک توی جام جهانی به این صورت هستش؟
راستی یه چیز بگم زیاد ربطی به این ندارهتوی بازی ها کامپیوتری فوتبال حداقل توی این دو سه سال اخیر وین رونی بهترین بازیکن اون بوده.توپ دستش میاد آدم حس می کنه هر کاری میشه انجام داد.لمپارد و جرارد هم همیشه خوراک منن. خدا می دونه چه شوت هایی که با این بازیکنان گل نکردم
دیشبم با انگلیس تونستم هلند رو 6 بر صفر ببرم
واقعا اگه این سه بازیکن یعنی رونی و لمپارد و جرارد در اوج باشن خیلی عالیه چون جزو ارکان تیم هستن.
مرد شماره 7 سه شیر: آرن لنون
تعداد بازی ملی: 17 بازی
تیم باشگاهی فعلی: تاتنهام
تعداد بازيكنان مصدوم به عدد 6 رسيد
ميشائيل بالاک، مايکل اسين، جان اوبي ميکل، ديويد بکهام و ريوفرديناند در کنار ناني 6 بازيکن بزرگي هستند که تا كنون جام جهاني را از دست دادهاند.
ایلنا: در شرايطي كه تيم هاي حاضر دررقابت هاي جام جهاني خود را براي حضوري قدرتمندانه در اين دوره از مسابقات آماده مي كنند، اما مصدوميت چهرهاي مطرح اين جام باعث شده برخي از مربيان و تيم ها قبل از آغاز جام جهاني به نوعي متضرر شوند.
به گزارش ايلنا، در ادامه سريال مصدوميت بازيكنان جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، شب گذشته «ناني»، مهاجم منچستر يونايتد، با آسيب ديدگي در ديدار تداركاتي بين تيم هاي پرتغال و موزامبيك جام جهاني را از دست داد.
در اين ديدار تداركاتي، پرتغال با نتيجه 3 بر صفر از سد موزامبيک گذشت. دني (52) و آلميدا (75، 83) براي پرتغال در اين ديدار دوستانه گلزني کردند.
کارلوس کرش، سرمربي تيم ملي پرتغال از فدراسيون جهاني فوتبال خواست تا با جانشيني «روبن آموريم» از باشگاه بنفيکا به جاي ناني آسيب ديده موافقت کند.
وي در اين خصوص گفت: آسيبديدگي ناني يک بدشانسي است. با کمک معاينههاي دقيق متوجه شديم که او ديگر به موقع براي رقابتها آماده نخواهد شد. حيف است چرا که من هيچگاه بازيکني را نديدم که با اين همه اشتياق براي حضورش در جام جهاني مبارزه کند.
اين بازيکن 23 ساله پيش از سفر پرتغال به آفريقاي جنوبي دچار آسيب شده بود. او در بازي دوستانه برابر کامرون که 8 روز پيش برگزار شد 45 دقيقه به ميدان رفت و يک بار هم گلزني کرد.
با غيبت ناني فهرست بازيکنان بزرگ غايب جام جهاني بلندتر شد. ميشائيل بالاک، مايکل اسين، جان اوبي ميکل، ديويد بکهام و ريوفرديناند در کنار ناني 6 بازيکن بزرگي هستند که تا كنون جام جهاني را از دست دادهاند.
در ديگر ديدار تداكاتي شب گذشته، تيم ملي فوتبال اسپانيا در ديداري تدارکاتي با برتري پر گل 6 بر صفر تيم لهستان را شکست داد. در اين ديدار ويا (12)، سيلوا (14)، آلونسو (52)، فابرگاس (58) و تورس (76) براي اسپانيايي ها گلزني کردند.
پايان پيام
1389/3/19 - 1407
کد خبر : 128419
چاوي: انگليس مدعي جدي قهرماني است
خبرگزاري فارس: هافبك بازيساز تيم ملي فوتبال اسپانيا، انگليس را مدعي جدي قهرماني توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فيفا، چاوي ارناندس در جمع خبرنگاران حاضر در آفريقاي جنوبي گفت: به نظر من تيم ملي فوتبال انگليس مدعي جدي قهرماني در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي است و بايد مراقب اين رقيب بسيار قدرتمند بود.
وي گفت: شيوه بازي انگليسيها را بسيار دوست دارم. به طور كلي فوتبال در انگليس بسيار زيبا ارائه ميشود و اگر به نام بارسا پايبند نبودم آرزو داشتم در فضاي فوتبال انگليس بازي كنم.
چاوي عنوان كرد: انگليسيها عاشق موقعيت جور كردن هستند و اين همان چيزي است كه من در اسپانيا به خاطرش معروف شدهام.
وي اظهار داشت: انگليس بسيار زيبا بازي ميكند و مي تواند شانس جدي قهرماني باشد البته اگر اسپانيا اجازه دهد.
انتهاي پيام/
مرد شماره 8 سه شیر: فرانک لمپارد(کاپیتان دوم انگلیس در جام جهانی)
تعداد بازی ملی: 78 بازی
تعداد گل ملی: 20 گل
Last edited by vahidgame; 09-06-2010 at 17:40.
من میخوام اینو تو امضام بگذارم نمیشه؟
چاره چیه؟
مرد شماره 9 سه شیر: پیتر کراوچ
تعداد بازی ملی: 38 بازی
تعداد گل ملی: 21 گل
تیم باشگاهی فعلی: تاتنهام
ریسایز !
350x150
مرد شماره 10 سه شیر: وین رونی (امید اول انگلستان در جام جهانی 2010)
لقب: وازا - پله سفید!
تعداد گل ملی: 25 گل
تیم باشگاهی فعلی: منچستریونایتد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)