من كه در جند پست قبلي گفتم براي انتخاب بهترين بازيكن زمين گروهي وجود ندارد بلكه هواداران به صورت راي گيري اينترنتي آن را مشخص مي كنند.
اگر موضوع اينقدر روشن است پس چرا دوستمون هنوز اين رو نمي دونه![]()
من كه در جند پست قبلي گفتم براي انتخاب بهترين بازيكن زمين گروهي وجود ندارد بلكه هواداران به صورت راي گيري اينترنتي آن را مشخص مي كنند.
اگر موضوع اينقدر روشن است پس چرا دوستمون هنوز اين رو نمي دونه![]()
البته هر 3 تا بازی بهترین بازیکن شد
یه نگاه به سایت فیفا بندازید می بینید کریس تو زمین چی کارا کرده
نمی گم مثل بازیاش تو رئاله (حتی نصف اون بازی ها رو هم تو تیم ملی انجام نمی ده)
ولی بازم خیلی خوب بازی می کنه
در ضمن فیفا بهترین بازیکن رو انتخاب نمی کنه
طرفدارا انتخاب می کنن
![]()
اینکه رونالدو بازیش تو پرتغال به چشم نمیاد واسه اینه که توپی بهش نمیرسه.
مثلا تو اسپانیا بازیکنی مثل ویا هر 2 دقیقه یه بار توپ به پاش میخوره. یا تو ارژانتین مسی همش صاحب توپه. ولی سیستم بازی پرتغال طوریه که رونالدو خیلی کم صاحب توپ میشه.
مثلا همین بازی با برزیل مشخص بود کرش به رونالدو گفته بایست اون جلو واسه ضد حمله تا توپ رو بهت بدن. حالا وقتی اصلا هافبکای پرتغال توپی رو نمیتونن بهش برسونن و بیشتر بازی دست برزیله رونالدو چیکار میتونه بکنه؟
خواهشا دوستان وقتی میخوان در مورد یه بازیکن نظر بدن تعصباتشون رو کنار بزارن و واقع بین باشن. تصورش رو بکنید اگه مثلا رونالدو جاش با ویا عوض میشد! شرط میبندم ویا 1 گل هم نمیتونست بزنه. اصلا توپ به پاش نمیخورد.
این کویروش چرا کتشو کوبوند زمین؟ من بازی رو ندیدم این صحنه رو دیدم تعجبیدم.
پنالتی واسش نگرفتن یا یکی موقعیتو گند زد؟
بله ، چون کوئیرز از رونالدو به عنوان فوروارد نوک استفاده کرد ، تواناییهاش نصف میشه اینجا ! پست اصلیش که همون وینگر باشه اگه بازی کنه خیلی عالیه .. ولی چون پرتغال یه نوک تمام عیار نداره رونالدو مجبوره اونجا بازی کنه .
تازه پرتغال یکی مثل دکو کم داره . الان بای ساز نداره که توپ واسش اماده کنن!
درسته تلفظ انگلیسیش همینه که شما گفتین (همچنین پورچگل)
ولی توی ایران به خاطر شباهتش با کلمه پرتقال (میوه) اسم این کشور از خیلی وقت پیش به شکل porteghal تلفظ میشه که اشتباهه.
درستش پرتُـــغال هست توی فارسی(که در اصل تلفظ نیمه عربیش هست) ولی به خاطر این که اون یکی شکلش جا افتاده الان هر دو تاش درست محسوب میشه
لینک توی لغتنامه دهخدا:
اولش نوع تلفظ رو نوشته که همونیه که مزدک میرزایی تلفظ میکرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم یکی از تیمای باشگاهی این کشور پورتو هست که اول نام پرتغال هست(که در واقع ریشه اسم کشوره)پرتقال . [ پ ُ ت ُ ] (اِخ ) (کشور...) نام قدیم آن لوزی تانی...
ولی چه خیالیه هر چی خواستین بگین : دی
Last edited by LeBron; 27-06-2010 at 10:41.
به امید قهرمانی ... پرتقال تک تیم مهد پرورش ستارگان بی همتای دنیای فوتبال.
از جمله...
![]()
یعنی بقیه تیم ها ستاره هاشونو از کره مریخ میارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)