آره
با این تیم برای جام جهانی بعدی هم میتونیم مدعی باشیم
آره
با این تیم برای جام جهانی بعدی هم میتونیم مدعی باشیم
سلام دوستان
می خوایم کمی خاطره ها رو ورق بزنیم.
این مطلب رو از یه جای دیگه میذارم با یه عکس به یاد ماندنی از اندی مولر
البته این عکس رو من سایز خیلی بزرگش رو داشتم منتها الان مثل اینکه از هاردم پاک شده اگر کسی بزرگش رو داره لینکشو بده بی زحمت.
هنوز به خوبی چهره زننده پنالتی ششم آلمان در برابر انگلیس و در نیمه نهایی یورو 96 یادم هست.کسی که آخرین ضربه پنالتی رو با تمام قدرت سقف دروازه انگلیس کوبید.
اما چیزی که بعد از اون برد باعث غرور آلمانها شد,حرکت اندی مولر بود که در ورزشگاه ویمبلی به سمت طرفداران انگلیسی دوید و سینه رو سپر کرد و با غرور و با صلابت استاد.اون شب میشد فوران امواج تنفر انگلیسیها رو از شیشه تلویزیون هم احساس کرد.
پرتاب اشیا مختلف به سمت مولر نشانگر خشم پایان ناپذیر انگلیسیها بود اما اندی همچنان سینه سپر کرده و ایستاده بود تا اینکه یارانش رو روی کمرش احساس کرد.
از اون به بعد اندریاس مولر و این حرکتش تبدیل به خاری در چشم انگلیسیها شد تا هر وقت از حذف تیم مقتدرشون در خانه یاد میکنند ابراز تنفرشون از مولر رو هم یادآور شوند که چجوری انگلیسیها رو به مسخره گرفت.
خیلی ممنون خاطرات شیرینی بودند.یادش بخیر.یادشون که افتادم اشک چشمام روگرفت...............
من اون بازی رو دیدم.دوستان مطمئن باشید از این( صحنه ها وبازی های حماسی) زیاد در راه داریم....
جام جهانی 2010متعلق به نسل طلایی هزاره سوم آلمان هاست.
پس این جام کی شروع میشه دیگه صبری برام نمونده.یک ساعت هم برام زیاده چه برسه به چندروز.
بچه ها منتظر درخشش ستاره جدید باشید................
مارکومارین
خواهید دید این سوپر استار چگونه چشمان جهان رو به خودش خیره خواهد کرد..........
خیلی دوس دارم المان تو فینال با انگلیس یا اسپانیا بیفته و اونجا نابودشون کنه ...
جات تو تیم خالیه کاپیتان
![]()
Last edited by sina1415; 08-06-2010 at 00:18.
نمیدونم اینا(انگلیسی ها) چی فکر می کنن!
جام 1972 بلژیک و ظهور آلماندهه هفتاد میلادی را میتوان دهه طلایی فوتبال آلمان دانست. آلمانیها در این دهه چه در جام جهانی و جام ملتهای اروپا و چه در رقابتهای باشگاهی در اروپا، نقشی برجسته ایفا کردند. در جام ملتهای اروپا که در بلژیک برگزار شد، آلمانیها تیمی را روانه میدان کردند که بسیاری آن را بهترین تیم ملی تاریخ فوتبال این کشور میدانند.
ستاره بزرگ آن دوران فرانتس بکنباوئر، یگانه قیصر دنیای فوتبال بود که در کنارش چهرههایی درخشان چون سپ مایر، گونتر نتسر و گرد مولر حضور داشتند. در آن دوره بود که ملیپوشان آلمان به یک پیروزی بزرگ تاریخی دست یافتند و در چارچوب بازیهای مقدماتی برای نخستین بار توانستند تیم ملی انگلیس را در ورزشگاه تسخیرناپذیر ویمبلی لندن 3 بر یک شکست دهند.![]()
گونتر نتزر (پا به تو) یکی از نوابغ فوتبال آلمان در دهه هفتاد میلادی
نامردی وبه حد کمال رسوندین(ا ن گ ل ی س ی ه ا)خودتون شروع میکنید،بعد زیراب می زنید..................................
باباجان،من یک آلمانیم،مدونید معنیش چیه؟حتی اگر نابودم کنید هم تسلیم نمیشم.حلا برید،چه میدونم گزارش بدین!خیالی نیست.با افتخار آلمان
آلمان =غرور
دوست من من هم باشما موافقم .اما فوتبال آلمان بروی هوش وزیرکی استواره،اونقدر حریف رو خسته میکنه تا یه اشتباه بده،انوقت کاروتمام میکنه.
دوما انقدر بی پروا وباجسارت هستن که با یک تیم جوان اومدن جام جهانی،خدایش جهان رو فیلم کردن،با این کار ثابت کردن بهترین تیم های جهان همرده جوانان آلمانیه.......خیلی ریلکس راحت بدون حاشیه وحرف وحدیثی...اونوقت اون(ا ن گ ......)مربی شون از ترس شب رو روز دعا میکنه ضایع نشن.
Last edited by yuseph; 08-06-2010 at 01:36. دليل: غلط املایی
جهت کوری چشمای انان که نمیتونن ببینن
:1 1:
فقط آل
م
ا
ن
:1 1:
خواهدشد قهرمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)