نیومد دوباره گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیومد دوباره گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه جای کشور شاتل شاتل میکنند. اعتراض دارند که شبا سرعتشون به 30 میرسه. اما خبر ندارند که استان ما کلا 24 ساعت شبانه روز اگه بالای 30 بره یعنی اننقلاب رخ داده. کسی که دایال اپ استفاده میکنه اینترنتش پر سرعته !!!
خوبه که کرمان رو در صدر دولت الکترونیکی قرار دادن.سرعت دانلود روزا به زور به 30 میرسه. شب هم که کلا تعطیل
رفسنجان - اوای جوان ( پیشگامان کویر ) - 256 kbps
آقا راهنمایی می کنی کدوم طرحه؟
دوستان این پارس آنلاین برای شما هم اینقدر گند شده؟
دو هفتس پوستمو کنده.
10 گیگ ترافیک دارم کمتر از یه ماه از شارژم مونده اما یه اهنگ 5 مگی هم جیگر خون میکنه تا بخواد دانلود کنه.
بقیه شرکتام همنقدر خرابن؟
پارس بهتر شده بود،دوباره داره خراب می شه!!!
من که رفتم وایمکس گرفتم!!!!عالیه!!!
مبین نت 1 mb گرفتم!!!
خیلی راضیم!!!
البته هنوز پارس رو قطع نکردم.
سلام
ببخشید من نیومدم چند روز
وگرنه حتما جوابتون رومیدادم
طرح یک ماهه
که البته الان محدودش کردن به 2.5 گیگ در ماه
بیشتر برای استفاده از لپتاپ میخوره
موفق و سلامت باشین
من اینترنت 128 دیده بان نت دارم موقع ذانلود با منیجر سرعتم بین 17 تا 22 هستش ولی وقتی درست به 50درسد دانلود میرسم به یکباره به 118 میرسه چه ام پی تری چه فیلم امتحان کردم بااینکه کرمان مشکل پهنای باندم داره کسی اینجوری شده؟
این الان تبلیغ نبودش ؟ !
در حال حاضر با شرایط فعلی سگ زرد پسر عمو شغاله.
فعلا که داریم حرص میخوریم و می سازیم !
من شاتلا دارم ، شبا از ساعت 1 تا 7 صبح 1000 تا 1100 مگ دانلود میکنم ( لینک مستقیم از سرور خودم که فقط خودم از روش دانلود میکنم )
ولی ماه قبل که سرور از جایه دیگه داشتم و لینک هارو از اونجا دانلود میکردم شب از 1 تا 7 میتونستم 1150 تا 1300 مگ دانلود کنم .
حالا خواستم ببینم دوستان سرعت شبانه شاتل اومده پایین یا مشکل از سرور منه ؟
دوستان دیگه که ECO 512 شاتل دارن چقدر هر شب دانلود میکنن ؟
دوستان من فکر کنم مشکل از همون شاتل بود و سرور من مشکل نداشت ... الان دو روزه همون 1200 مگ رو دانلود می کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)