OK .خیالم راحت شد.![]()
OK .خیالم راحت شد.![]()
سلام.....این مدل n61JQپورت ILink هم داره یا نه؟
یعنی 4 هسته که هر هسته با سرعت 4 کلاک میشه یعنی 16؟
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
میشه خواهش کنم برای ما هم توضیح بدین؟همینکه به دوستمون پی ام دادین.ممنون.روش انتقال فایل از کام به لبتاب.ممنون.
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
راستی من به یه نفر سپردم برام G73 پیدا کنه که بتونم قسطی بگیرم البته با قیمت مناسب امیدی ندارم که مناسب پیدا کنم اما گفتم شاید بشه.اما در کل قصد و هدفم N61.
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
آقا مثلا من اگه ریکاوری گرفت تو 4 دی وی دی بعد چطور می تون ازش استفاده کنم یعنی میشه عین یه سی دی ویندوز که از بیرون می خریم هروقت خواستیم وینوز رو مثلا عوض کنیم و دوباره همین ویندوز اورجینال رو نصب کنیم باید عین نصب ویندوز عمل کنیم یه راهنمایی کنید نمی خوام وقتی خریدم اشنباهی بکنم.
سلام...کسی میدونه این این مدل پورتIEEE 1394هم داره.چون میخوام باهاش کار کپچر هم انجام بدم
با تشكر از همه دوستان هنه صفحات تاپيكو خوندم
احتمالا همينو بگيرم بعلاوه يك موس logitec g5 يا g9 يا اينكه پول جمع كنم واسه سري g
منم هرچي گشتم خبري از رنگ سفيدش نبود حتي تو فروم ايسوز يه نفر تاپيك زده بود كه حوابي نگرفته:
راستي الان فلش مموري با usb3 داربم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dc_error691; 07-06-2010 at 20:37.
یه سوال داشتم. من این لپ تاپو گرفتم ولی چک که میکنم روش 124 گیگ اطلاعاته!! اینا لازمن یا میشه حذفشون کرد.
در ضمن اگه در مورد آپدیت بایوس هم کمی راهنمایی کنید ممنون میشم.
مبارکت باشه خوش باشی باهاش
124 گیگ اطلاعات ؟ مطمئنی ؟ 2 تا درایو داره یک c با حجم فکر کنم 1XX گیگ و یک درایو d با حجم 4XX گیگ که درایو اولت 29 گیگ برای ویندوز فضا گرفته . حالا چجوری میگی 124 گیگ اطلاعات روشه؟
در مورد اپدیت بایوس اطلاعاتی ندارم
bebakhshid hanooz farsi nadaram. moshkele 125 gig hal shod eshtebahi khoonde boodam.
bios ro ham update kerdam. moonde partition bandi.
از لحاظ پارتیشن بندی هم که مشکلی نیست راحت میتونی با نرم افزار های مخصوص پارتیشن بندی کنی ، شنیدم با ویندوزم میشه اما بلد نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)