تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 70 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان نظرسنجی دیشب چه شد؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض عذرخواهی منتقد جنجالی صدا و سیما از مردم

مسعود فراستی منتقد برنامه سینمایی "هفت" -که به دلیل بیان یک لفظ ناشایست در این برنامه در انتقاد از فیلم جرم ساخته مسعود کیمیایی بیان کرده بود ، مدتی است در برنامه هفت شرکت نمی کند-در گفتگویی با "کافه سینما" در در برابر پرسش جالبی قرار گرفت.

خبرنگار از فراستی پرسید : " شما می گویید همیشه تند و تیز حرف می زنیند و صریح انتقاداتان را می کنید، چرا در برنامه نقد "ملک سلیمان" آرام و ملایم حرف زدید؟ در حالی که مدتها قبل این برنامه بعد دیدن ملک سلیمان گفته بودید این فیلم افتضاح است و بچه شما به این فیلم می خنده؟

متن کامل پاسخ فراستی بدین شرح است: آره، حق با توست. من تو برنامه هفت کلی فیلم نقد کردم و همیشه تند و صریح حرفام رو زدم، جز یه برنامه. جز نقد یک فیلم. اون هم همینی که خودت گفتی. نقد فیلم ملک سلیمان، کار شهریار بحرانی. فقط همین.

فراستی افزود: واسش هم دلیل دارم. و البته معذرت خواهی از مردم. هنوز اون قدر شجاعت دارم که صادقانه حرفام رو بزنم. ببین، بزار صریح حقیقیت رو بگم. واقعیتش اینه قبل از برنامه ای که قرار بود ملک سلیمان رو نقد کنم از هزار و یک جا به من زنگ زدن که این فیلم رو نکوب و باهاش یک کمی مهربون باش و مراعات کن و این حرف ها. که این فیلم مال ارشاده و مال فلان جاست و مال بهمان جا. که این فیلم مثلا معناگراست و مثلا ارزشی هست و ... از همه جا، همه کس، کوچیک و بزرگ بهم زنگ می زدن که فیلم رو نکوبم و هواش رو داشته باشم. من هم شاید یه کم تحت تاثیر این همه زنگ ها و سفارش ها، موقع نقد این فیلم مثل همیشه لحن انتقاد کردنم اون چنان تند و صریح نبود. قبول دارم.

این منتقد سینمایی گفت: معذرت هم می خوام. مخاطب ها خودشون همه چی رو خوب می فهمن. ولی چیزی که مهمه اینه که با این حال، تو همون نقد ملک سلیمان هم هیچ تعریفی از این فیلم نکردم و انتقادهام رو باز هم بیان کردم. همون جا هم گفتم که در این فیلم –ملک سلیمان- شخصیت هاش توسط فیلم نامه نویس عمیق نوشته نشدن، از دل داستان در نیومدن، داستان برا کارگردان مهم نبوده و مفهوم سازی بدون توجه به قصه و شخصیت ها بی معنیست... یعنی باز هم اصل حرف هام رو زدم. انتقادهام رو کردم. فقط با اون لحن خیلی تند و تیز همیشگی نبود. واسه همین باز هم از مخاطب ها معذرت می خوام. و باز هم تاکید می کنم که نظرِ الان من راجع فیلم شهریار بحرانی، همونیه که قبلا گفته بودم. که این فیلم افتضاحه. سینما رو نمیشناسه. مفهوم سازی در این فیلم بدون توجه به قصه و شخصیت ها بوده و به درد خندوندن بچه من می خوره. هر کی هم که می خواد ناراحت شه بشه.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.tabnak.ir/fa/news/154505/%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%AF-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85

3. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مسعود فراستی منتقد برنامه سینمایی "هفت" -که به دلیل بیان یک لفظ ناشایست در این برنامه در انتقاد از فیلم جرم ساخته مسعود کیمیایی بیان کرده بود ، مدتی است در برنامه هفت شرکت نمی کند-در گفتگویی با "کافه سینما" در در برابر پرسش جالبی قرار گرفت.

خبرنگار از فراستی پرسید : " شما می گویید همیشه تند و تیز حرف می زنیند و صریح انتقاداتان را می کنید، چرا در برنامه نقد "ملک سلیمان" آرام و ملایم حرف زدید؟ در حالی که مدتها قبل این برنامه بعد دیدن ملک سلیمان گفته بودید این فیلم افتضاح است و بچه شما به این فیلم می خنده؟

متن کامل پاسخ فراستی بدین شرح است: آره، حق با توست. من تو برنامه هفت کلی فیلم نقد کردم و همیشه تند و صریح حرفام رو زدم، جز یه برنامه. جز نقد یک فیلم. اون هم همینی که خودت گفتی. نقد فیلم ملک سلیمان، کار شهریار بحرانی. فقط همین.

فراستی افزود: واسش هم دلیل دارم. و البته معذرت خواهی از مردم. هنوز اون قدر شجاعت دارم که صادقانه حرفام رو بزنم. ببین، بزار صریح حقیقیت رو بگم. واقعیتش اینه قبل از برنامه ای که قرار بود ملک سلیمان رو نقد کنم از هزار و یک جا به من زنگ زدن که این فیلم رو نکوب و باهاش یک کمی مهربون باش و مراعات کن و این حرف ها. که این فیلم مال ارشاده و مال فلان جاست و مال بهمان جا. که این فیلم مثلا معناگراست و مثلا ارزشی هست و ... از همه جا، همه کس، کوچیک و بزرگ بهم زنگ می زدن که فیلم رو نکوبم و هواش رو داشته باشم. من هم شاید یه کم تحت تاثیر این همه زنگ ها و سفارش ها، موقع نقد این فیلم مثل همیشه لحن انتقاد کردنم اون چنان تند و صریح نبود. قبول دارم.

این منتقد سینمایی گفت: معذرت هم می خوام. مخاطب ها خودشون همه چی رو خوب می فهمن. ولی چیزی که مهمه اینه که با این حال، تو همون نقد ملک سلیمان هم هیچ تعریفی از این فیلم نکردم و انتقادهام رو باز هم بیان کردم. همون جا هم گفتم که در این فیلم –ملک سلیمان- شخصیت هاش توسط فیلم نامه نویس عمیق نوشته نشدن، از دل داستان در نیومدن، داستان برا کارگردان مهم نبوده و مفهوم سازی بدون توجه به قصه و شخصیت ها بی معنیست... یعنی باز هم اصل حرف هام رو زدم. انتقادهام رو کردم. فقط با اون لحن خیلی تند و تیز همیشگی نبود. واسه همین باز هم از مخاطب ها معذرت می خوام. و باز هم تاکید می کنم که نظرِ الان من راجع فیلم شهریار بحرانی، همونیه که قبلا گفته بودم. که این فیلم افتضاحه. سینما رو نمیشناسه. مفهوم سازی در این فیلم بدون توجه به قصه و شخصیت ها بوده و به درد خندوندن بچه من می خوره. هر کی هم که می خواد ناراحت شه بشه.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.tabnak.ir/fa/news/154505/%D8%B9%D8%B0%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%AF-%D8%AC%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85
    حالا فراستی دیگه نمیاد یا میاد؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

میاد مسلماً ... مصاحبه‌ی کاملش رو بخونید تا همه چیز دستگیرتون بشه ...

مصاحبه‌ی مفصل و بی‌پرده‌ی کافه سینما با مسعود فراستی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

سلام دوستان اون شب یه داستان کوتاه درباره ی عید گفت را شنیدم هرکس دیده اون داستان را بزاره خیلی لازم دارم به خدا. ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فراستي: به «هفت» برگشتم تا به مردم راست بگويم

خبرگزاري فارس: مسعود فراستي با اشاره به اين كه بدون شرط‌گذاري سيما و تنها به خواست مردم به برنامه «هفت» برگشته است، اظهار داشت: بايد بگويم اين بار هم فراستي به مردم راست خواهد گفت، درحقيقت نقد‌‌ را بيشتر و رحم‌ خود را كمتر مي‌كنم.

مسعود فراستي در گفت‌و‌گو با خبرنگار سينمايي باشگاه خبري فارس "توانا " در خصوص انتشار خبر بازگشت‌ خود به برنامه سينمايي "هفت "، بيان داشت: من براي خودم به برنامه هفت نمي‌آيم، براي اين كه از اين برنامه چندان راضي نيستم و كارها آن طور كه بايد پيش نمي‌رود، حال اگر اين برنامه متعلق به خودم بود يا يك برنامه سينمايي ديگر در اختيار داشتم، به گونه‌اي ديگر برنامه را سازمان مي‌دادم كه اساساً شامل نقد باشد.
    وي در ادامه افزود: در حال حاضر نيز تنها به خاطر درخواست مخاطبان بسيار زياد اين برنامه و پيامك‌هايي كه به سايت "هفت " و موبايل من آمد و به من لطف داشته و درخواست بازگشتم به برنامه را داشتند، به "هفت " برگشتم.
    فراستي اظهار داشت: بايد بگويم اين بار هم فراستي به مردم راست خواهد گفت، درحقيقت امكان حضور فعالانه‌تر در نقد را بيشتر و رحم‌ خود را كمتر مي‌كنم.
    وي در ادامه شرط‌گذاري سيما براي بازگشت خود به اين برنامه را تكذيب كرد.
    اين منتقد سينما در پايان در مورد طنز تلويزيوني «هشت» در برنامه «خنده بازار» گفت: «خنده بازار» برنامه لوس و محافظه‌كاري بود، از اين كه كسي من را سياه كاريكاتور كند خوشحال مي‌شوم اما به شرط اين كه طنز تيز و برنده باشد و سازنده، كار خود را بلد باشد...
    وي در عين حال گفت: البته لحظاتي از حضور من در «هفت» را در برنامه «هشت» خوب به طنز درآورده بودند. به عنوان مثال جمله "سلام، من مخالفم " خوب بود!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظرم اصل مشکل هفت! (سوای از جیرانی!) حضور صرفا یه منتقد ثابت بود به نام مسعود فراستی! اگه این برنامه از منتقد های مختلف دعوت میکرد (مثل کارشناسان داوری مختلف برنامه نود) به نظرم ما کاملا متوجه دیدگاه های مختلف منتقدین میشدیم و صرفا فقط عادت نمیکردیم به انتقادات گاها (شاید عموما!) عجیب غریب مسعود خان!
    کما اینکه خود تلویزیون هم در ثابت نگه داشتن یک منتقد در تی وی برای منافع خودش، به نظرم من (با وجود اینکه نظر منفی ای هستش) دست داشته!
    وي در عين حال گفت: البته لحظاتي از حضور من در «هفت» را در برنامه «هشت» خوب به طنز درآورده بودند. به عنوان مثال جمله "سلام، من مخالفم " خوب بود!

10. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دیشب تا اخر برنامشون رو دیدم
    دلیل اصلی هم برگشت مسعود فراستی بود
    ولی خیلی با ترحم به اخراجی های 3 برخورد کرد
    در صورتی که گفته بود خیلی تند تر از این به بعد نقد خواهد کرد

یکی دوجا هم که اون طنزش رو بهش یاد اوری میکردن و میخندید خیلی باحال بود

ده نمکی هم که کاملا از سطح حرف زدنش مشخص بود از کدوم قومه و سطح سواد و اطلاعاتش از سینما کجاست!

اما بعد از اومدن علی معلم برنامه جالب شد
    شخصا خیلی ازش خوشم میاد و همیشه تمام حرف هاش رو گوش میدم

بحث دستمزد های کذایی بازیگر های 2 زاری رو خیلی خوب باز کردن و مو شکافی کردن
    اما باز هم مثل همیشه این جیرانی با اون محدود کردن ها و وقت نداریم ها نگذاشت اونطور که باید بحث پیش بره

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

در تکمیل صحبت پدرام جان، دیشب از معدود شب هایی بود که جیرانی به نظر من بیش از فراستی (منتقد برنامه) بیشتر به نقد فیلمساز پرداخت و تو سه بخش عملا ده نمکی پاسخی قانع کننده ای نیاورد:
    .
    1- بحث حمایتی که ازش میشه و امکاناتی که بهش میدن
    2- تعریف قصه اخراجی ها 3
    3- سینماهایی که در شهرستان ها جز اخراجی ها 3 چیزی رو پخش نمی کنند!
    .
    .
    شخصا انتظار داشتم از فراستی که بعضی از فیلم های امثال سعید سهیلی یا چه میدونم موتمن یاحتی برخی آثار تهیه شده از جناب فرح بخش رو فیلم فارسی و سخیف میدونن، نگاهشون به موسیقی سوسن خانم رو هم بگن؟!!؟
    البته شخصا من هیچ وقت فراموش نکردم که فراستی دوست داشتنی تی وی اخراجی ها رو فیلم قابل قبول تری از آواز گنجشک ها میدیدند...
    .
    .

14. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

تلویزیون با حضور تهمینه میلانی در برنامه 7 مخالفت کرد؛ ده‌نمکی دعوت شد

در حالی که قرار بود تهمینه میلانی کارگردان فیلم "یکی از ما 2 نفر" امشب در برنامه سینمایی 7 حضور داشته باشد ولی با حضور او در این برنامه مخالفت شد.
    آفتاب: در حالی که قرار بود تهمینه میلانی کارگردان فیلم "یکی از ما 2 نفر" امشب در برنامه سینمایی 7 حضور داشته باشد ولی با حضور او در این برنامه مخالفت شد.

اواخر سال گذشته و در آخرین برنامه 7 یک نظرسنجی درباره اکران فیلم‌های نوروزی برگزار شد بدون اینکه نامی از "فیلم یکی از ما 2 نفر" ساخته تهمینه میلانی برده شود. همین امر باعث اعتراض تند تهمینه میلانی شد و او در گفت‌وگویی با خبرآنلاین به شدت به این برنامه حمله کرد.

بعدها خبری از سوی سایت خبرآنلاین منتشر شد که مسئولان برنامه 7 برای دلجویی از خانم میلانی قرار است در اولین برنامه 7 در سال جدید میزبان او باشند ولی امشب که قرار است اولین برنامه 7 در سال جدید روی آنتن برود با حضور میلانی در برنامه 7 مخالفت شده است.

پس از مخالفت با حضور میلانی در برنامه 7، گویا مسئولان برنامه به خانم میلانی پیشنهاد پخش صحبت‌های او را به شکل ضبط شده داده‌اند که خانم میلانی به دلیل ترس از سانسور شدن حرف‌هایش این پیشنهاد را نپذیرفته است.

در برنامه امشب قرار است ده‌نمکی حضور یابد.

فیلم "یکی از ما 2 نفر" آخرین ساخته تهمینه میلانی اگر چه در سینماهای بسیار کمی اکران شده ولی از فروش بسیار خوبی برخوردار بوده است.

چرا مسئولان تلویزیون از حضور تهمینه میلانی ترسیدند؟

همانطور که برخی پیش‌بینی کرده بودند تلویزیون با مخالفت خود مانع از حضور تهمینه میلانی در برنامه سینمایی هفت شد.
    آفتاب: همانطور که برخی پیش‌بینی کرده بودند تلویزیون با مخالفت خود مانع از حضور تهمینه میلانی در برنامه سینمایی هفت شد.

اما سوالی که دراین میان مطرح است این است که چرا تلویزیونی‌ها برای حضور یک کار گردان شناخته شده، مانع ایجاد کردند. برای جواب دادن به این سوال باید این نکته را یادآوری کرد که در سال‌های خیر حضور این کارگردان مطرح سینما همیشه برای مدیران تلویزیون پرحاشیه بوده است.

هنوز در سایت‌های اینترنتی فیلم ماجرای جنجال‌برانگیز حضور خانم میلانی در یک برنامه خانوادگی موجود است و یا برنامه جنجالی مثلث که با حضور ده‌نمکی و تهمینه میلانی فقط یک شب دوام داشت. بنابراین طبیعی است که مسئولان ارشد تلویزیون از حضور میلانی در یک برنامه زنده تلویزیونی هراس داشته باشند.

خانم میلانی اصولا فیلم‌سازی است که در زمینه مسائل اجتماعی به خصوص مسائل مربوط به دفاع از حقوق زنان نظرات بسیار صریحی دارد و از هرگونه مصلحت‌اندیشی و محافظه‌کاری نیز دراین زمینه اجتناب می‌کند.

اما باید گفت مسئولان تلویزیون نباید از حضور فیلم‌ساز مطرحی چون خانم میلانی که دغدغه طرح مسائل اجتماعی را دارد بترسند. یادمان نرود که خود آقای ضرغامی از چند سال پیش یکی از اهداف مهم تلویزیون را طرح مسائل اجتماعی نامیده بود.

کد مطلب :

کد:

کد:

16. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •