کی تموم میشه ساختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس هم بزارید>...........
کی تموم میشه ساختش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس هم بزارید>...........
داستان هوش سیاه یا عبدالمالک ریگی رو بزارید .![]()
به نام ایزد
راستی آقا عماد نگفتی خط اندیشه ی داستانت چیه ؟
بچه ها داستان نوشتن چگونه شد ؟؟
من یه سری نکات به نظرم اومد که فکر کنم باید بگم :
1. کارگردان کار کیه ؟
2. داستان باید یه
الف)داستان نویس داشته باشه .
ب) باید یه فیلم نامه نویس داشته باشه .
3. یک شخص باید داستان رو بنویسه و کس دیگر فیلم نامه ی اون رو ... بچه ها من هر چی دیدم دوستان دارن داستان می نویسن ... که بعضیاشون متن ادبی خوبی دارن ... اما اون چیزی که بازی می خواد یه فیلم نامس ... یعنی اگر شما همین جوری بنویسین ... گروه آقا عماد به دیوار بتونی می خوره ...
ببینین ... یک داستان دارای مقدمه ، مقدمه ی اصلی ، متن و حاشیه ( که بعضیا همه رو با هم یکی می گیرن ) و نتیجه یا پایانه ... اما فیلم نامه باید نوع حرکت دوربین ، نوع لوکیشن ، تمام اجزای لوکیشن و... رو داشته باشه ... و علاوه بر داستان اصلی ... تمام دیالوگ ها ، نگاه و جهت گیری بازیگر در حالت ایستاده و حرکت و نوع حرکت او در حالت متحرک باید نوشته بشه .
خیلی ممنون .
ببین ما مشکلمون همین داستان هست..
ما داریم یک نفر رو از اعضای ساخت جی تی ای تهران مشخص می کنیم که دیگه فقط اون داستان و تک تک مراحل رو بنویسه و بعد که تموم شد بذاره و ما نقص هاشو بگیریم...
اگه کسی نتونست دیگه فکر کنم شما باید شروع کنی...
فعلا صبر کنید..
عکس ها رو هم بزودی می ذارم..
اینم یه فیلم نامه ی 30 ثانیه ای:
صحنه ی 37 :
اتاق جک :
( البته این اتاق در ابتدا به صورت کامل باید تعریف شود . )
لوکیشن : نقاشی جک بر روی دیوار نیست ، عروسک شماره 3 بر روی زمین افتاده ... تمام کتاب های سال دوم او در وسط اتاق ریخته و تعداد زیادی از آنان در گوشه سمت شمال غربی متراکم شده است ... گوشه ی سمت جنوب شرقی فرش اتاق او بالا آمده ... درب اتاق نیمه باز است ... جک در سمت شمال شرقی اتاق بر روی زمین خوابیده و با لب تاب در حال بازی است و صدای بازی او (که بسیار خشن و تند است ) زیاد است و خود او هم با آن هم خوانی می کند .
حرکت دوربین : از روی جک که در حال بازی است دوربین با زاویه ی 45 به سمت شمال حرکت می کند و آنقدر می چرخد تا به سمت در برسد. مادر او وارد می شود . دوربین روی او متمرکز می ماند .
لوکیشن 2: لباس مادر شماره 2 است .
حرکت بازیگر 1: مادر در حالی وارد می شود که سینه اش را جلو داده ، ابرو هایش در هم رفته و با رفتار خشن حرف می زند .
دیالوگ1:
-مادر:بچه مگه تو درس نداری ؟
حرکت دوربین 2: دوربین روی جک کات می کند . جک نیم نگاهی به مادر می اندازد و دوباره بازی را ادامه می دهد
دیالوگ2 :
-جک : چرا ... الان دارم بازی می کنم ... یه ساعت دیگه درسمو شرو می کنم ...
حرکت دوربین 3: روی مادر کات می شود ، مادر حرکت کرده و به داخل اتاق حرکت می کند و به سمت کتاب های متمرکز جهت می گیرد و حرکت می کند ... دوربین با او حرکت می کند ... مادر خم شده و شروع به جمع کتاب ها می کند ... دوربین از سر او پایین تر قرار گرفته و روی کتاب ها متمرکز می شود ...
دیالوگ 3:
-مادر: بچه می خواستیم ... نه دردسر ... اون از نمره هاش ... اینم از نظمش ... همش تقصیر باباشه ...
30 ثانیه تموم اما صحنه ادامه دارد ...
علیرضا - فیلم نامه ی گربه های وحشی
بچه ها چطور بود ؟؟؟
من الان خونمون نیستم برا همین دیر به دیر میام ... کامپیوتر دوستمم که دایل آپه ... هی می گه برا چی وصل می شه ...
خیلی ممنون
راستی یه داستان جدید به نظرم اومده گفتم بگم شاید بد نباشه :
یک مرد که تمام خانوادش رو یه افغانی به خاطر دزدی می کشه ... اونم تصمیم می گیره که حال همه ی افغانی ها رو بگیره ...
بعد هم با چند تا از دوستاش یه گروه می زنن و بعد ها هم با جنبش ملی گرایان متحد می شن ... آخرش رو هنوز فکر نکردم .
عبدولمالك خيلي خوبه
آخرش هم دستگيرش مي كنيم
يعني ما عمليات پليسي انجام بديم
ولي
هوش سياه اصلا خوب نيست
من كلا از فيلمش بدم مياد
همین به نظرم خوب میاد....
جنگ با افغانی ها........!!!!!
فقط خیا بان های تهران قشنگ در بیاد ...........
الان چه اقداماتی صورت گرفته...تا کجا پیش رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگر مایلید من میتونم برای ساختن آهنگ متن یا تیتراژ (کلا آ هنگ) همکاری کنم!!!![]()
مرد حسابی باور کن یک کلاش بده بدست یک افغانی ایرانی تکیه پاره می کنه ! تمام دنیا تقربیا با ما لج هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)