من دیروز به دنبال یه کرک برای یه برنامه بودم وظاهرا اون پیدا کردم که یه فایل ستاپ بود ولی وقتی که اونو نصب کردم دیدم که یه پوشه به نام MMediaCodec در پروگرم فایل ویندوزم نصب شده و در کنار ساعت ویندوزم یه آیکون به صورت علامت سوال و ضرب در روشن و خاموش میشه و یه پیغام میده که به یه سایتی می خواد وصل بشه ولی آنتی ویروسم (نود 32) اجازه اتصال رو نمیده فکر کنم میخواد که به سایت ویروسی وصل بشه وهر کاری هم کردم نتونستم که اون آیکون رو حذفش کنم حتی از رجیستری هم اقدام کردم ولی نشد و دیگه اینکه در قسمت Processes تسک مننجرم هم دو تا برنامه به نامهای isamonitor.exe و isamini.exeاضافه شده که هر چی اونا رو End Process میکنم بازم هستن.......من از آنتی ویروس های نود32 و کاسپر کاملا آپدیت شده و به روز هم استفاده میکنم ولی با هر دوی اونا که سیستم رو اسکن کردم چیزی پیدا نکردم ........نمیدونم این اصلا چی هستش لطفا منو راهنمایی کنید تا اونو برطرف کنم ........اینم عکسها :
البته من از فایر فوکس استفاده میکنم ولی وقتی روی اینترنت اکسپرر با این پیغام مواجه میشم و بعد به این سایت میره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه اون پیغام رو اوکی کنم بازم نود32 جلوی اتصال به سایت بعدی رو میگیره:
![]()