اون دوستمون رو نمیدونم ولی من با فایر فاکس همین مشکل رو دارم
اون دوستمون رو نمیدونم ولی من با فایر فاکس همین مشکل رو دارم
به احتمال زیاد مشکل از کمبود رم سیستم هست...فکر کنم با گروه سرپیازی و زردآلو این مشکل رو پیدا می کنید...درسته؟...من که الان با 2 گیگ رم مشکل شما رو ندارم ولی چشم...روی این دو گروه کار میکنم و شکلک ها رو به چند صفحه تفکیک خواهم کرد تا مشکل شما هم برطرف بشود....پس حواستون به بخش بروزرسانی باشه![]()
سلام ..
از فایرفاکس استفاده میکنم .
رم هم مثل شماست .
در قسمت های " ریزه میزه " " سرپیازی " بیشترین مشکل رو دارم . فکر میکنم حجم شکلکها خیلی زیاده ..
ممنون .![]()
این مشکل مربوط می شه به موتور رندر مرورگر شما
من وقتی با IE7 به گروه سرپیازی می رم 50 درصد سی پی یو صرف رندر کردن gif ها می شه
ولی وقتی با اپرا به این گروه می رم حدود 15 درصد CPU صرف این کار می شه و سرعت هم کاهش پیدا نمی کنه.
در این مورد هم فکر نمی کنم که به رم بستگی داشته باشه چون رم هم 1 گیگ هست و وقتی که به گروه سرپیازی می رم تنها سی مگابایت به مصرف رمم اضافه میشهبه احتمال زیاد مشکل از کمبود رم سیستم هست..
دوست عزیزم کاملا درست میگه
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
گروه سر پیازی به ورژن 2.5 ارتقا یافت که میتوانید از بخش بروزرسانی نسخه ی جدید را دریافت کنید![]()
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/nkr3.png[/IMG]
من هر کاری که گفتید رو انجام دادم باز هم نشد
البته این فایل HTML رو نفهمیدم کجا باید درست کنم
لطفا راهنمایی کنید
همه کاری کردم اما باز هم نشد
البته این فایل HTML رو نفهمیدم کجا باید درست کنم
این فایل رو دانلود کنید و سپس فایل HTML اجرا کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/at9.gif[/IMG]
باز هم نشد![]()
[IMG]file:///C:/Program%20Files/namakdoon%20city/images/at9.gif[/IMG]
اگه منظورتون اینه که باید بگم این مشکل به خود برنامه مربوط می شه و جناب labkhand باید جواب این سوال شما رو بدن
ولی اگه مشکل یه چیز دیگهاس بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.
خوب مشکل همینه که از سیستم خودم لود میشه و لینک میده و بخاطر همین نمیشه چیزی گزاشت
حالا نمیدونم مشکل از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)