حتماَ بایرن بهترین تیم جهانه؟
قهرمانی تو اون لیگ آلابختکی که فقط یه تیم داره و بقیه ی تیم ها فقط برای نیافتادن می جنگن خیلی کار شاخی نیست.
بایرن شانس اوورد منچستر نزدش.
90% اینتر قهرمان میشه.
حتماَ بایرن بهترین تیم جهانه؟
قهرمانی تو اون لیگ آلابختکی که فقط یه تیم داره و بقیه ی تیم ها فقط برای نیافتادن می جنگن خیلی کار شاخی نیست.
بایرن شانس اوورد منچستر نزدش.
90% اینتر قهرمان میشه.
لیگ آلمان سومین لیگ جهانه اگه نمیدونستی بدون و لیگ ایتالیا از آلمان پایین تر هست خوشم میاد منچستری ها ناجور از بایرن زخم خوردن تو الترافورد اشکال نداره کرم زدسوزش جواب میده استفاده کنید یادت نره یوونتوس رو هم 4تا توی زمین خودش زدیم تا یادش بمونه !
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
چه قدر هم روتون زیاده انگار یادشون رفته بایرن منچستر رو توی آلمان زد اونم دوتا تازه بیشترم جا داشت اما فاندرسار خوب کار کرد یه جور حرف میزنن انگار از آسمون اومدن اون گله رویایی روبن رو زدن !
بابا جون این حرف ها رو بریز دور جاش یه کرم سوختتگی بخر استفاده کن حالشو ببر !![]()
جالبه سر جمع بگیری طرفدارای بایرن تو این انجمن 10 نفر هم نیست
با اینکه از اینتر بدم می یاد ولی وقتی بایرن را سوراخ کرد دیدن داره قیافه بعضی ها![]()
بایرن شانس آورد یوونتوس رو بردبایرن شانس اوورد منچستر نزدش.
بایرن شانس آورد فیورنتا رو زد
بایرن شانس آورد منچستر رو توی بازی رفت برد و توی بازی برگشت با اینکه 3 تا گل خورده بود , انقدر تیم بود که جبران کرد
بایرن شانس آورد که لیون , تیمی که رئال مادرید رو حذف کرده بود شکست داد
...
هفته دیگه :
بایرن شانس آورد اینترمیلان رو برد ...
تو که راست میگی ولی توهم پماد زدسوزش رو برات تجویز میکنم تا سال آینده جواب میده!![]()
این آمار رو از کجا میاری؟!!
لابد اسنادشم موجوده آره؟
میخوای یه نظرسنجی بزنیم ببینی بایرن جزو پرطرفدارترینهاست؟
اگه مدیریت اجازه بده می زنیم همچین نظرسنجی
البته قبلا هم بوده یادمه بایرن جزو 5 تای اول بود
بایرن یکی از پرطرفدارترین تیمها در ایران هست اینو دیگه خود شبکه سه که همیشه ضد بایرن بوده بهش اعتراف کرد!!
شما که به زده بندی لیگ ها کاری نداری پس به چی کار داری؟
لابد از یوفا و فیفا بیشتر می فهمی؟
ضمنا نکته جالب اینه که هر موقع که بایرن قهرمان بوندسلیگا میشه میگن سطح بوندسلیگا پایینه و تک قطبی هم هست و بایرن هنر نکرده که قهرمان میشه
و هر موقع هم که تیم دیگری قهرمان میشه میگن بایرن ضعیف شده نمیگن تیمای دیگه قوی شدن
یعنی همیشه یه بهانه ای میارن اونم از نوع بنی اسراییلی
من قبول دارم بهترین تیم دهه اخیر بارسلونا بوده و شاید بهترین تیم امسال هم بارسلونا بود و اگر بارسا به فینال می رسید فینال جذابتری داشتیم
ضمنا در تیم منتخب سال 2010 4 بازیکن از بایرن حضور دارن و از بارسلونا 3 تا
تنها تیمی که در ده سال اخیر دو بار قهرمان اروپا شده بارسلونا بوده و اگر بایرن امسال قهرمان بشه بایرن هم دومین تیمیه که در طول ده سال اخیر دو بار قهرمان شده یعنی 2001 و 2010![]()
چون اون تاپیک لیگ قهرمانان بسته شد خبر رو اینجا میزارم!
ونگال: مورينيو خودخواه است
تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران،لوئيس ونگال در آستانه بازی فينال ليگ قهرمانان مقابل اينتر درباره اخلاق سرمربی باشگاه اينترميلان ايتاليا،خوزه مورينيو،اظهار نظر کرد.
او در اينباره ميگويد:
من فکر نميکنم که مورينيو تيمش را طوری بچيند که در مقابل ما فوتبال تهاجمی بازی کند،مورينيو بيشتر به فکر دفاع کردن است و هدف او همين است،من فکر ميکنم که هر مربی بهتر از ديگران ميداند که چه چيزی از تيمش انتظار دارد و به چه هدفی ميخواهد برسد،من و او ميدانيم که چه گونه بايد مربيگری کنيم،من درسهايی زيادی در بارسلونا به او دادم اما مطمئنم که او نميتواند از اين درسها بر عليه تيم من استفاده کند.
او آدم خودخواهی بود و فقط به فکر خود بود و زمانی که در بارسلونا با هم کار ميکرديم به هر قيمتی حاضر بود تيمش برنده شود،من نميتوانم هيچوقت مانند او باشم،برای من مسائل ديگر هم مهم است،هيچ مربی بيش از حد نميتواند به بازيکنانش فشار بياورد تا برنده از زمين خارج شوند چون در آينده مشکلات بزرگتری پيدا خواهند کرد.
به نظر من مورينيو در حرف زدن آدم حرفه اي است و فقط در فکر بر هم زدن جو تيمهای حريف است،حتی در بارسلونا به خاطر اين رفتارها،من چند بار به رئيس باشگاه،هشدار دادم که من اصلاً دوست ندارم او اينکارها را انجام دهد.
من مطمئنم که تيم ما کاملاً آماده است و ما برای قهرمانی به زمين خواهيم آمد،اميدوارم که بتوانيم بازی خوبی از خود ارائه دهيم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلفظ صحيح نام من لويي فانخال است
سرمربي هلندي تيم فوتبال بايرنمونيخ گفت: در همه جاي دنيا نام مرا با تلفظهاي متفاوت بکار ميبرند در حالي که تلفظ صحيح نامم لويي فان خال است.
لويي فانخال در گفتوگو با شبکه دوم تلويزيون آلمان(ZDF) اظهار داشت: تاکنون به نقاط زيادي در سراسر دنيا سفر کردهام. هرکس به فراخور زبان مادري نامم را تلفظ کرده و با تلفظهاي متفاوتي روبرو شدهام. بعنوان مثال در جايي به من لوييز وان ژال گفتند. حتي بارها شنيدهام که مرا لوئيس ون گال، ون جال يا فان ژال صدا زدهاند. ظاهرا نامم مثل خودم، به موضوعي بحثانگيز تبديل شده که اينجا تلاش ميکنم تلفظ صحيح را بيان کنم.
وي که پس از پيروزي 4 بر صفر مقابل وردربرمن و قهرماني تيمش در استوديو اين شبکه مستقر در ورزشگاه المپيک برلين، در جمع نزديک به 60 نفر تماشاگر اين برنامه حضور يافته بود، به سئوالات مجري برنامه بطور زنده پاسخ داد.
فانخال که تابستان گذشته زمام امور مونيخيها را برعهده گرفت و هفته گذشته مقام قهرماني بوندسليگا را کسب کرد، گفت: نه فقط در بايرن بلکه زمان حضور در بارسلونا نيز بازيکنان، مربيان، مسئولان و حتي تماشاگران در بکار بردن صحيح تلفظ نامم دچار مشکل بودند. اين مشکل البته کم و بيش براي ديگر همکارانم نيز هست. مثلا در مورد مورينيو، مربي اينترميلان، برخي او را خوزه يا يوزه صدا ميزنند که در اصل ژوزه است. اجازه دهيد يک بار براي هميشه تلفظ صحيح اسمم را بيان کنم. من لوئي فان خال هستم که لويي يک نام کوچک فرانسوي مورد علاقه پدرم بوده؛ اما هيچ يک از وابستگان خانوادگيام فرانسوي نبودهاند.
وي که بابت کسب عنوان قهرماني در جام حذفي بسيار شادمان بود، اظهار داشت: بابت قهرماني نبايد تنها به من تبريک گفته شود. اين پيروزي نظير موفقيت در قهرماني در بوندسليگا متعلق به همه است. البته بيشتر به هواداران بايرن که هميشه تيم را مورد تشويق و حمايت قرار دادهاند.
مربي پيشين تيمهاي بارسلونا و ملي هلند تصريح کرد: براي رسيدن به اين نقطه همه متحمل زحمت زيادي شدند. بازيکنانم با شور و اشتياق سختيها را به جان خريدند و از موانع سخت عبور کردند. من ميدانم براي يک بازيکن حتي حرفهاي انجام چند ساعت تمرين پرفشار روزانه چقدر سخت و طاقت فرسا است؛ ولي بازيکنانم با شور و شوق بسيار آن را انجام دادند و اکنون به جايي رسيدهاند که حتي پس از بازي سنگين با وردربرمن، احساس خستگي نميکنند. اين مسئله براي من بسيار حائز اهميت است.
فان خال گفت: زماني که تابستان گذشته زمام امور بايرن را برعهده گرفتم، به اين مجموعه به عنوان يک خانواده نگريستم. خانوادهاي که همه از خوشحالي هم خرسند ميشويم و بابت غم هم، گريه ميکنيم. تحت اين شرايط توانستم نقطه نظرات تاکتيکيام را به بهترين شکل ممکن به مورد اجرا بگذارم که بايد همين جا بابت همکاري خوب و شايسته بازيکنانم از همه آنها تشکر کنم.
اين مربي در مورد بازي هفته آينده فينال ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه سانتياگوبرنابئو مادريد برابر اينترميلان گفت: همه چيز براي اين بازي از روز دوشنبه (امروز) شروع ميشود. از اين تاريخ خانواده بايرن براي کسب موفقيتي ديگر هم قسم خواهد شد. البته بايد اعتراف کرد جدال با اينترميلان سخت ترين بازي يک سال اخير تيم خواهد بود که بايد راههايي براي دسترسي به دروازه حريف پيدا کنيم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.7 - هر نوع پست نامربوط، توهینآمیز یا ... را با کلیک روی دکمه گزارش () به مدیریت انجمن اطلاع دهید و از بحث درباره اون پرهیز کنید.
رای یوفا به قوت خود باقی است؛ ریبری محروم از فینال اروپا
ریبری كه در بازي رفت مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا به دلیل تکل خشنش اخراج شده بود، امكان بازي در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا را نخواهد داشت.
سایت گل - دادگاه عالي ورزش روز سهشنبه اعلام كرد راي يوفا در مورد فرانك ريبري بابت سه جلسه محروميت در رقابتهاي اروپايي درست است.
فرانك ريبري روز دوشنبه (ديروز) به همراه كارل هاينس رومينيگه، معاون باشگاه بايرن و وكلاي مونيخيها در محل این دادگاه در شهر لوزان سوئيس حاضر شد و برابر قاضي به سئوالات پاسخ داد.
پس از آنکه یوفا ریبری را به سه جلسه محرومیت به دلیل خطای شدید روی لیساندرو لوپز محکوم کرد، باشگاه پرطرفدار آلماني نامه اعتراضي به اين سازمان ارسال كرد و خواهان راي استيناف شد كه بعد، مقامات اين ارگان اعلام كردند تكل ريبري بسيار خشن بوده و جريمه در نظرگرفته شده صحيح است.
درپي آن مونيخيها توجه خود را معطوف دادگاه ورزشي جهان كردند تا بلكه با راي كاهش محروميت اين بازيكن مواجه شوند و براي بازي با اينتر، هافبك تيم ملي فرانسه را در اختيار داشته باشند. تلاش بيوقفه آلمانها كه روز شنبه شاهد موفقيت تيمشان در فينال جام حذفي كشور بودند، با صدور راي نهايي دادگاه ورزشي جهان بدين ترتيب به پايان رسيد و بازيكن فرانسوي در جدال نهايي ليگ قهرمانان، در عمل دومين جلسه اين محروميت را پشت سر خواهد گذاشت..
2010/5/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)