نوکیا رو دیگه همه میدونن ولی مدرک خیانت کاری سامسونگ کجاست که ما ندیدیم؟درضمن... آمار همین نامشو نبر!!!خیلی کثیف تر از نوکیاست. پس بی مورد کاری نکنین که لکه ننگش گسترش پیدا کنه...
نوکیا رو دیگه همه میدونن ولی مدرک خیانت کاری سامسونگ کجاست که ما ندیدیم؟درضمن... آمار همین نامشو نبر!!!خیلی کثیف تر از نوکیاست. پس بی مورد کاری نکنین که لکه ننگش گسترش پیدا کنه...
اگه مثل 8520 یه پروژکتور هم داشت عالی میشد
هم از اخبار شنیدیم، هم نقل قول محافل و سایت های سی.یا.سی بود!
بگذریم... درست نیست اینجا مطرح بشه؛ این جا کلوپ سرور گوشی های امسال، N8 نوکیاست!نه کلوپ گندکاری های نامشو نبر!!!
![]()
سلام
یه فیلم کوتاه از ان 8:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidkabiri6270; 09-05-2010 at 00:22.
به احتمال زیاد سی پی یو ان8 این مدل هستش
که بر مبنای معماری ARMv6 ساخته شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعلاوه این که
یه ویدئو در مورد قدرت پردازش این میکرو پرسسور
اطلاعات کاملترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Configurable
- Sizing of both data and instruction cache to 16K, 32K or 64K bytes across each processor.
- Either dual or single 64-bit AMBA 3.0 AXI system bus allowing rapid and flexibility during SoC design
- Optional integrated vector floating point unit
- Up to 255 independent software directed interrupts
- Efficient processing
- Rich ARMv6 architecture-based instruction set architecture
- Supports ARM Thumb® and Jazelle® instruction sets
- ARM DSP and SIMD media processing extensions delivering up to 2x performance for video processing
- Energy Efficient
- Low power system with gate level shut down of unused resources
- Support for dynamic voltage and frequency scaling
- Ability to shutdown processors providing up to 85% energy saving on both dynamic and static energy usage
- High performance memory
- Cache allocation on both writes and read miss
- Intelligent merging write buffer with full forwarding
- Cork-screw cache arrangement for single cycle allocation and eviction
- Support for cache-2-cache transfers
- Simple design integration
- Supported by the ARM Synopsys Reference Methodology
- Integration of the essential system components provides to reduce the complexity and risk associated with porting OS
- Single SoC instantiation of multiple processors
- Software support environment
- Full support for existing software and operating systems
- Standard JTAG chain providing support from existing hardware-based debuggers
- Availability of Linux 2.6 SMP capable operating system and tools
یه فیلم دیگه از ان 8 (16.43 مگا بایت):
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من واقعا از دوستان دلسرد شدم که یکی داره میگه نوکیا خیانت کاره یکی میگه سامسونگ اینجوری شد یکی میگه سونی اریکسون فلان شد.... ای بابا
بشینید با گوشی ها حال کنید به شما چه که فلان شرکت ال کرد فلان شرکت بل کرد.. مگه شما وزیر وکیل این شرکت ها و فعالیتاش هستید!!!
تا جایی که هم که منم میدونم و خوندم اپل هم فقط در حال شکایت از این شرکته و از اون شرکته بی خیاللللللللللللللللل
ان 8 رو بچسب ایکس 6 رو بچسب ایکس 10 رو بچسب و غیره و غیره
خون خودتونو کثیف نکنید این تن بمیره بیایید یه چیزایی بنویسید که به درد همه بخوره یه استفاده ای هم من نه نه مرده که میخوام گوشی بخرم ببرم
شمارو نمیدونم ولی من ایرانیم .مگه شما وزیر وکیل این شرکت ها و فعالیتاش هستید!!!
از دوستان عذر میخوام ادامه دادم .
ویدیو جالب از N8 :
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نمیخام نا امیدتون کنم ولی یکی از چیزای خیلی مهم گوشی قلب تپنده اون یعنی سی پی یو هست
این سی پی یو که از نوع ARMv6 یا همون arm11 هست دیگه قدیمی شده و این روزا جلوی همه رقبا کم میاره
وقتی قلب تپنده یک گوشی ضعیف باشه و دیگه قدیمی شده باشه بقیه چیزاشم که خوب باشه فایده نداره
البته گوشیه خیلی خوبیه و امکانات بی نظیری داره ولی متاسفانه نوکیا بازم خسیس بازی دراورده و این کارش باعث میشه بقیه رقبا دوباره خیلی راحت شکستش بدن
سلام
متاسفانه اینجا شده شده محلی برای یمشت حرف های بیمورد
خیلیا میگن نوکیا اینطور نوکیا فلان بعدم به ایرانی بودن خودشون افتخار میکنن
همه میدونن اگر موضوعی بوده شرکت نوکیا و زیمنس بودن.اما تا به حال فکرشو کردید چرا همش موقع مخالفت اسم نوکیارو بکار میبرند؟؟ اگرم پیش بیاد 100 ها چی از زیمنس میخرن؟؟
دلیلش ایرانی بودنو اینا نیست .البته متاسفانه.
دلیلش کینه داشتن نسبت به یه برند هست.
ولی چیزی که من نمیفهمم اینه که آخه مگه چنتا شرکت خارجی چی هستن که بعضیها اینجوری ازش دفاع میکنن؟؟
آیا پولی گیرشون میاد؟؟
خواهشا دست بردارید از این بچه بازیها.که هم خودتون میدونید و هم ما میدونیم این مسائل رو نه بخاط ایرانی بودن پیش میارید بلکه موضوع چیزه دیگه ای هست.
بزارید تاپیک به روال درست خودش پیش بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)