ببخشيد
برايه شركت در كنكور زبان تخصصي و بدست اوردن رتبه برتر الزامي به شركت در كلاسهايه زبان خارجه ميباشد يانه؟
فقط با خوندن كتابهايي مثل 504 و Bridging the gap و1100
ميشه رتبه برتر رو بدست اورد؟
تشكر
ببخشيد
برايه شركت در كنكور زبان تخصصي و بدست اوردن رتبه برتر الزامي به شركت در كلاسهايه زبان خارجه ميباشد يانه؟
فقط با خوندن كتابهايي مثل 504 و Bridging the gap و1100
ميشه رتبه برتر رو بدست اورد؟
تشكر
نه، دوست عزیز. اگر زبانتون در حدی هست که ازش راضی هستید، با خوندن کتاب و تست زدن هم میتونید رتبهی خوبی کسب کنید. وگرنه، میتونید علاوه بر آماده شدن برای کنکور، در کلاس هم شرکت کنید. فقط باید خوب یاد بگیرید و تلاش کنید.
چند وقت میشه که قصد دارم کتابی رو به دوستان معرفی کنم. کسانی که میخوان کنکور زبان بدن، میتونن ازش استفاده کنن. کتاب کاملی هست که به زبان ساده و قابل فهم همه چی رو بیان کرده.
نامش Basic English Usage هست، نوشتهی Michael Swan. از خوندنش ضرر نمیکنید.
لینک دانلود به حجم 2.76 مگابایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by takethatter; 01-10-2010 at 17:29.
ویرایش به دلیل تکرار در پست شدن.
Last edited by takethatter; 01-10-2010 at 17:06.
زبان من درحد سوالات زبان عموميه كنكور سراسريه تجربي
ميتونم درحد 60الي70 بزنم زبان عمومي رو
رشته اصليمم تجربيه ميخوام برم دندون بخونم
هدف از شركت تو كنكورزبان تخصصي فقط رتبه است نه انتخاب رشته و دانشگاه فقط جهت محك زدن خودمه
كلاس زبانم نرفتم
حدود250 روزه ديگه كنكوره
ا خوندن اين منابع ميشه اماده شد يانه؟ خوندن كتابهايي مثل 504 و Bridging the gap و1100
مرسي مهندس
این کتابها فقط واژگان شما رو تقویت میکنن. اگر میخواید که گرامرتون هم تقویت بشه، میتونید از کتاب Basic English Usage استفاده کنید. لینک دانلودش رو در پست بالایی گذاشتم.
والا با خوندن اين كتابا ميشه يه رتبه خوب اورد اما اينكه رتبه شاخ زير 500 و اينا نميدونم و فكرشم نميكنم كه بشه!
چون من هرچي افراد دور و برم و دوستامو و خودموميبينم كه رتبه خوب اوردن همه چند سال كلاس رفته بوديم!
شما كه هدفت دندون پزشكيه و نميخواي هم زبان بري الكي وقتتو نزار...البته ميل خودته !![]()
[QUOTE=arash banikarim;5474464]والا با خوندن اين كتابا ميشه يه رتبه خوب اورد اما اينكه رتبه شاخ زير 500 و اينا نميدونم و فكرشم نميكنم كه بشه!
چون من هرچي افراد دور و برم و دوستامو و خودموميبينم كه رتبه خوب اوردن همه چند سال كلاس رفته بوديم!
شما كه هدفت دندون پزشكيه و نميخواي هم زبان بري الكي وقتتو نزار...البته ميل خودته !
حالا رتبه چند اوردين؟
زير 500 نشدين هيچ كدومتون؟
زبان موردنظرتون انگليسي بود؟
منظورتون از رتبه خوب چيه؟رتبه زير 500 ؟
من که از سال پنجم دبستان با انگلیسی سر و کار دارم و فقط خودم خوندم، رتبهم شده 4876 کشوری.البته عمومیهام رو مث زبان نزدم. زبان عمومی 84 درصد و تخصصی رو 65 درصد زدم.
اگه میخواید خودتون رو بسنجید، در حد همین کتابا بخونید. ولی اگر میخواید رتبهتون عالی بشه و زبان بخونید، کلاس هم مهمه تا دو-سه رقمی بشه.
Last edited by takethatter; 01-10-2010 at 22:17.
بله!زبان موردنظرتون انگليسي بود؟![]()
نخواستم ريا بشهحالا رتبه چند اوردين؟
زير 500 نشدين هيچ كدومتون؟
من دقيق 694 شدم ( چون ادبياتو 37 زدم متاسفانه...اما اونيكي دوستام زير 400 شدن!)
من منظورم از رتبه خوب تو زبان يه رتبه بين 1000 تا 1200 هست!منظورتون از رتبه خوب چيه؟رتبه زير 500 ؟
رتبه عالي هم همين زير 400 .500 منظورمه!
دقيقا همينه! اگه خوب بخوني و كار بكني فكر كنم حدوده 1000 بياري...اگه میخواید خودتون رو بسنجید، در حد همین کتابا بخونید. ولی اگر میخواید رتبهتون عالی بشه و زبان بخونید، کلاس هم مهمه تا دو-سه رقمی بشه.
من خودم دوره كانون زبانو 1.5 سال پيش تموم كردم كه تازه 694 شدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)