تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 82 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دقیقا میخوان به وسیله ی چرخ دنده 3 قدرت UE3 رو به رُخ بکشن چون بزرگترین عنوانشون هم هست که خیلی هم پرطرفداره . برای همین هم دار و درخت و رنگ بیشتری رو وارد بازی کردن . در کل به شدت منتظر نمایشش هستم

2. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

البته نسخه دوم انصافا بازی مرده گون نبود رنگاش..........تو بعضی مپ های انلاینش واقعا رنگ امیزی زیبا و طبیعی بود........ .

ولی یه ایرادی که داشت این بود که قسمت داستانیش با این که از جهت لوکیشن متنوع بود ولی اکثر این لوکیشنها زیر زمین و تو nexus انجام میشد .در نتیجه اون تنوع رنگش دیده نشد....... .(که تو شماره 3 مثه اینکه متنوعتر شده)

وگرنه تو مپ های آنلاینش مناظر صحرا یا مترو یا برف و روز روشن و اینا خوب پیاده شده........ .

کلا تو شماره 3 هم پیشنهاد میشه حتما قسمت آنلاین رو بازی کنید چون قسمت داستانی بازی فقط تا 50 درصد میتونه در مورد بازی قدرت قضاوت به شما بده و باقی 50 درصدش رو با بازی کردن تو انلاین میتونید قضاوت کنید ........ .

.
    سلام
    مراد جون در مورد درصد ها اشتباه کردی این بازی 30 درصد سینگل و 80 درصد مولتی ( اون ده درصد اضافه رو هم گذاشتم به خاطر هیجان مفرطی که بخش مولتی بازی بت میده )

4. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام
    مراد جون در مورد درصد ها اشتباه کردی این بازی 30 درصد سینگل و 80 درصد مولتی ( اون ده درصد اضافه رو هم گذاشتم به خاطر هیجان مفرطی که بخش مولتی بازی بت میده )
    آره مسلم جان قبول دارم....... .

هیچ چیزی لذت بخشتر از این نیس که شاتگان رو بگیری دستت بعد بری از پشت سنگر یکی رو با شلیک کور بزنی......بدنش چند تیکه میشه ...هدشاتش کنی نیم کیلو ازش خون می پاشه........پاشو بزنی از ساق پا میترکه یارو.....یا اگه از پشت بزنی قفسه سینش چند تیکه میشه....... .
    یا مثلا وسط چند نفر یه نارنجک بندازی به وحشیانه ترین وجه ممکن دست و پا و روده و خون میپاشه به اطراف......(نه مثه cod bo که وقتی دست یارو قطع میشد انگار خون داره از شیلنگ اب میریزه زمین)

این حسا و این تجربه ها رو تو بخش داستانی نمیشه دید و حس کرد چون بخش داستانی بزن و برو جلو هستش و خیلی نمیتونی از این کارا بکنی....... .

تنوع اسلحه و اینا هم تو مولتی بیشتر به چشم میاد.

..
    .

6. 9 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

با من ور نرید....با احساسات من بازی نکنید...

ماها که امکان مولتی زدن نداریم اما solo بازی خودش به نظرم معرکه ترین بخش بازی میتونه باشه...چون جوری که آب و هوا نشون میده قراره احساسات بیشتری قاطی بازی بشه...نسخه دوم احساسش زن دام بود...یعنی یه نفر ولی این قسمت که همتون هم اون تریلر رو دید یه شهر نابود شده...فکر کنم لحظات اوج و فرود زیادی رو با داش مارکوس سپری کنیم...

8. 6 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با من ور نرید....با احساسات من بازی نکنید...

ماها که امکان مولتی زدن نداریم اما solo بازی خودش به نظرم معرکه ترین بخش بازی میتونه باشه...چون جوری که آب و هوا نشون میده قراره احساسات بیشتری قاطی بازی بشه...نسخه دوم احساسش زن دام بود...یعنی یه نفر ولی این قسمت که همتون هم اون تریلر رو دید یه شهر نابود شده...فکر کنم لحظات اوج و فرود زیادی رو با داش مارکوس سپری کنیم...
    سلام
    این نسخه ی نهایی پس مطمئنا با یه داستان فوق العاده قوی از لحاظ احساسی روبرو خواهیم بود. در مورد مولتی بگم که وقتی خوده بازی دارای گرافیک عالی و متنوع تو بخش کمپین باشه حالا ببین چه مپ هایی داره برا مولتی .

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

آره مسلم جان قبول دارم....... .

هیچ چیزی لذت بخشتر از این نیس که شاتگان رو بگیری دستت بعد بری از پشت سنگر یکی رو با شلیک کور بزنی......بدنش چند تیکه میشه ...هدشاتش کنی نیم کیلو ازش خون می پاشه........پاشو بزنی از ساق پا میترکه یارو.....یا اگه از پشت بزنی قفسه سینش چند تیکه میشه....... .
    یا مثلا وسط چند نفر یه نارنجک بندازی به وحشیانه ترین وجه ممکن دست و پا و روده و خون میپاشه به اطراف......(نه مثه cod bo که وقتی دست یارو قطع میشد انگار خون داره از شیلنگ اب میریزه زمین)

این حسا و این تجربه ها رو تو بخش داستانی نمیشه دید و حس کرد چون بخش داستانی بزن و برو جلو هستش و خیلی نمیتونی از این کارا بکنی....... .

تنوع اسلحه و اینا هم تو مولتی بیشتر به چشم میاد.

..
    .
    سلام
    راستی مراد وضعیت لایو چه جوریاس ؟ نرفتی یه آمار بگیری ؟ من لایو رفتم ولی جرات بازی نداشتم . فعلا به ریسکش نمی ارزه.

10. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام
    این نسخه ی نهایی پس مطمئنا با یه داستان فوق العاده قوی از لحاظ احساسی روبرو خواهیم بود. در مورد مولتی بگم که وقتی خوده بازی دارای گرافیک عالی و متنوع تو بخش کمپین باشه حالا ببین چه مپ هایی داره برا مولتی .
    درسته از لحاظ داستانی اخرین شمارس ولی مطمین باشید مایکرو و خود کمپانی اپیک این صندوق طلا رو به این اسونی ها رها نمی کنن(البته داستان این بازی مثه halo خیلی کشش نداره واسه ساخت چندین شماره ولی خوب دیگه پول پوله)
    سلام
    راستی مراد وضعیت لایو چه جوریاس ؟ نرفتی یه آمار بگیری ؟ من لایو رفتم ولی جرات بازی نداشتم . فعلا به ریسکش نمی ارزه.
    والله من یک ماهی میشه نرفتم لایو الانم کارت گلد ندارم........ولی مثه اینکه اگه با فریمور مناسب بری مشکلی نیس و مثه بن ویو پارسال مایکرو سخت نمی گیره...... .

12. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اقا لایو هیچ مشکلی نداره من امروز با خیال راحت بازی کردم ( ربطی نداشت به تاپیک اما خوب بچه ها خواستاره دونستن بودن )

14. 4 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Gears of War یک سه گانه است؟

طی مصاحبه Cliff Bleszinski با سایت OXM این سازنده تائید کرده که سری Gears of War اصلا قرار نبوده یک سه گانه باشه. این حرف خلاف اون چیزهایی هست که اکثر آدمای مایکروسافت گفتن.
    کل مصاحبش فردا منتشر میشه... کلا با این اوضاع و احول باد منظر گیرز های بیشماری باشیم.
    منکه خودم خیلی خوشحال شدم حالا شما ها رو نمیدونم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یعنی ممکنه گیرز از سه تا نسخه هم بیشتر داشته باشه ؟؟؟

اگه باشه که خیلی عالی میشه.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

طی مصاحبه Cliff Bleszinski با سایت OXM این سازنده تائید کرده که سری Gears of War اصلا قرار نبوده یک سه گانه باشه. این حرف خلاف اون چیزهایی هست که اکثر آدمای مایکروسافت گفتن.
    کل مصاحبش فردا منتشر میشه... کلا با این اوضاع و احول باد منظر گیرز های بیشماری باشیم.
    منکه خودم خیلی خوشحال شدم حالا شما ها رو نمیدونم
    من که خوشحال نشدم هیچی ناراحت هم شدم !!
    از کلیفی هم ناامید شدم! ساخت بیش از سه نسخه یعنی از بین بردن تمام خاطرات زیبای این بازی یعنی بی محتوا کردن نسخه ها برای سود بیشتر یعنی تکراری کردن گیم پلی ناب بازی ، و... یعنی خراب کردن یه عنوان انحصاری دیگه بدست مایکروسافت ( شانس بیاره با این اوضاع نسخه های بعدیش انحصاری بمونه !)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •