مباركه ، فنش برات بچرخه
بلك اوپس نصب كن ببين توليد گرما در كار زياد چطوره.
يه لطفي هم در حق من بكن يه عكس از زير دستگاه بگير برام قرار ميدي جاي خروجي هوا را ببينم چند تاست
مباركه ، فنش برات بچرخه
بلك اوپس نصب كن ببين توليد گرما در كار زياد چطوره.
يه لطفي هم در حق من بكن يه عكس از زير دستگاه بگير برام قرار ميدي جاي خروجي هوا را ببينم چند تاست
خیلی ممنون
این برنامه رو کجا می تونم دانلود کنم؟ اسم کامل رو برام لطفا بگذارید .
بله حتما اولین فرصت براتون عکس رو میگذارم
این مدل usb3 داره؟ چون اگه داشته باشه من بجای 5110 این رو میگیرم اخه اعتبار lenevo بیشتر ار دل هست![]()
مبارکه دوسته عزیز کدوم گارانتی رو خریدی؟
سایت سازگار همچین مدلیو واسه فروش نداره![]()
نه متاسفانه نداره!!!! راستش من هم می خواستم همون 5110 رو بگیرم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که این رو بگیرم به نظرم 5110 و 4110 مزیتشون همون یو اس بی3 باشه چون از نظر سایر موارد تقریبا در یک سطح هستند
بجز اینکه لنوو خوشگلتره و اعتبارش هم به قول شما بیشتره
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
ممنونم راستش من با گارانتی سازگار و از پایتخت خریدم. ببینید z570 , z470 کاملا مشابه هستند بجز صفحه نمایش که اون 15 و این 14 هست و من هم برای راحتی حمل و نقل این رو ترجیح دادم![]()
Last edited by safa33; 17-05-2011 at 22:14.
دوستان یه کمک فوری می خوام:
تنظیمات وب کم این لپ تاپ Z470 چطوریه؟؟ کیفیت تصویرش خوبه ولی رنگ و نورش خیلی تاریکه!!! باید هرچی لامپ توی اتاق هست روشن کنم تا چهره دیده بشه!!! من توی تنظیمات brightness رو بالا بردم اما تغییر زیادی نکرد!!!
امیدوارم دوستان راهنمایی کنند که چه تنظیمی باید بشه که رنگ صفحه بهتر بشه وگرنه باید بگم این یکی از معایب این دستگاه خواهد بود...
لطفا اگه پیشنهادی دارید سریعتر به من خبر بدهید
درود...cpu frequency،z 570 چنده؟2.3 یا 2.66 ؟
cpu frequency مدل y570 چنده؟
کسی نمیدونه y570 کی میاد؟
دوستان lenovo مدل y460p حراج کرده به قیمت 829 دلار. البته اگر بتونید به صورت انلاین سفارش بدید.
کپن تخفیف برای کسر کردن 470 دلار و ارسال رایگان USPY429609کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)