فکر کنم خرداد ماه می شه ! نه تیر !
فکر کنم خرداد ماه می شه ! نه تیر !
به نظر من زود تصمیم نگیریم. و به این مجلات و اینا اعتبار ندیم.
تجربه ثابت کرده هرچی فکر و خیال بکنی در مورد بازی که هنوز نیومده یهو میبینی وقتی بیاد زمین تا آسمون با اون چیزی که فکر میکردی فرق داره. جنبه خوب و بد رو نمیگم. کلا میگم.
خیلی بازیها بوده که نیومده و هر کس ازش چیزی گفته و وقتی اومده به بازار اصلا به هیچ کدوم از تصورها و عکسها و اینایی که دیده بودن شباهتی نداشته!!!
البته امیدوارم این به صورت رسمی باشه و الا که نمیشه زیاد به مجله وسایت اعتماد کرد!
مثلا اون متن آلمانی بود که یکی از دوستان فرستاده بود. من ترجمه کردم یکم قابل بحث بود!
این یعنی چی ؟
PES 2011 Ingame Screen Leaked!
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی یه عکس in game از این بازی لو رفته.حالا عکسش کو؟
امیدوارم این شماره بهتر باشه . شماره قبلی که . . .
من عاشق PES بودم ولی الان fifa بازی می کنم ( البته X360 ) .
اين عکس که بازم جالب نيست بجای اينکه animation هارو درست کنن ميان بد تر غير واقعی تر هم ميکننشون من فقط اين style شوت زدن رو تو فوتباليست ها ديدم و نه تو واقعيت حالا نميدونم واقعاً اين عکس برای 2011 هست يا نه ولی الان ياد اون کليپ 2010 افتادم که برای نشون دادن studio کونامی بود اگه يادتون باشه اونجا که مسی رو نشون ميدادن دقيقاً بازم ميگم دقيقاً با همين style شوت ميزد ، راستی حسين جون امسال هم سيستم پاسکاری فيفا رو تو اين نزاشتن؟
Last edited by UP-SNAKE; 20-05-2010 at 15:29.
نه دوست من اين عكس شايعه هستش اينا كاره يك عده هستش كه ميخوان ذهنيت افراد رو نسبت به بازي خراب كنن.
متن زيررو يكي از سايتهاي معتبر بازي منتشر كرده .....
MrHeisenburg, You Are A Wanker
100% turd, too.
You know this guy? Posting up fake screens like a mofo, acting like its an exclusive. And some fools believe him. Why? Every new post he releases comes after someone posts it first. Then he mods it into his pics via photoshop.
PES tour DVD and T-shirt? After Penpas posted it.
Messi with Power bar? After WENB posted the leak.
Whats with this fool? He's an utter cock. I only wish Konami would sort him out, but that would make his little fans believe it was real.
I mean look at that header pic. Messi in Nike boots? Really? You high? It's clearly PES 2010. Jesus Christ. All I can say is come June people will realise what a fraud he is. But he won't stop, as he's made himself believe the lies too.
Messi looks loads better in PES 2011, those pic are not only false, they give a false representation.
Complete waste of a human being.
اينم عكس اصليش كه اين فرد منتشر كرده
Last edited by google_boy07; 21-05-2010 at 18:54.
فقط امیدوارم باگهای زیاد که pes2010 داره رو برطرف کنند.
کونامی هر سال داره بازی pes رو بدتر میکنه
خدا کنه یه چیزی بسازن شبیه pes 2006
دوستان خواهشا مسائل انتقادی خودشون رو با توضیح کامل بیان کنن...
نه این که میاین میگین امیدوارم بازی این کار رو بکنه و یا اون کار رو نکنه
یا این که مثل فلان نسخه بسازن...با یک پست نصف خطی که نمیشه به بار تاپیک اضافه کرد فقط الکی و بیخود پستها زیاد میشه و صفحات بیخود و بی جهت جلو میره و اون موقع پیدا کردن مطالب مفید بین این صفحات واقعا دشوار میشه.
پست های مفید بار فنی تاپیک رو زیاد میکنه...پست کوتاه و این چنینی هم سودی به حال تاپیک نداره و اینجا رو بیشتر شبیه به چت روم میکنه.
خواهشا رعایت کنین...من هر دفعه به هوای خبر جدید به این تاپیک سر میزنم ولی معمولا به غیر از پست های بی هدف چیز دیگه ای نمی بینم...ممنون میشم رعیات کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)