تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 33 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»
    واقعا دمش گرم. اینو خیلی خوب اومد
    من دیشب تقریبا طرفدار هیچ کدوم از تیم ها نبودم. حالا شاید آنری توی زمین بودش یکمی طرف بارسا بودم ولی معلوم شد که سطح مربیانی مثل مورینیو خیلی بالاتر از گواردیولا هستش. واقعا خنده دارترین تعویضی که من توی عمرم دیده بود تعویض آبیدال به جای زلاتان بود!!! یه مربی یعنی حاظره مکسول رو بیاره مهاجم ولی بازیکنان هجومی تر مثل آنری و بویان رو توی زمین نیاره. واقعا خیلی جالبه. واقعا به این حرف می رسم که با بازیکنان آماده و وفوق العاده ای که بارسا پارسال داشت اونو به یه مربی ایرانی هم می دادین قهرمان می کردش.در اینکه گواردیولا مربی خوبی هست شکی نیست ولی هنوز خیلی مونده که به سطح مربیانی مثل مورینیو و فرگوسن و گاس هیدینگ برسه...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رئالی ها خوش حال نباشن هیچ وقت چون رئالی ها همیشه و همیشه زیره بارسا هستند
    1- از دوستان بارسایی انتظار میره شکست رو بپذیرن نه اینکه فرافکنی کرده و پای رئال رو وسط بکشن .
    چیزی که یوسفی هم تو نیمه اول بهش اشاره کرد این بود که اینتری ها نمی رفتن توپ بگیرن... یه کاری می کردن بارسایی ها توپ و از دست بدن... انصافا آقای خاصه...
    2- کاملا درسته ، پرس فضا به جای پرس توپ و پرس بازیکن در دستور کار اینتر بود .

شما پیکه رو دیدی .. خدایش از لوسیو بهتر بازی کرد..!

چند تا توپو از محوطه اینتر دور کرد..!
    3- پیکه که توی محوطه جریمه خودشون توفیقی نداشت حداقل ثابت کرد که شب خوبش نبوده والا دفاع خیلی خوبیه مخصوصا در محوطه جریمه حریف ( پا به توپ شدنش خیلی باحال بود )

چند نکته حاشیه ای:
    1- جاودانی کم مونده بود گریه کند!!
    2- عقده داشتن این ادم زمانی مشخص شد که بلافاصله بعد از اتمام بازی گفت بارسا اگر 2 گل بزنه صعود می کنه ( با همون قیافه عصبانی!)
    .
    4- جاودانی هم مانند برخی دوستان ما در اینجا نمیخواست شکست بارسا رو بپذیره و دم از بازی برگشت و اینکه بارسا تیم متفاوتی خواهد بود میزد .
    آقا صبر کنید صبر کنید کی قرار بود کلاشو برداره ؟

l
    5- من ، با اینکه 90 دقیقه دیگه مونده اما کار مورینیو و اینتر فوق العاده بود ، نه تنها که کلاهمو برمیدارم بلکه جا داره به احترام مورینیو ایستاده کف بزنیم
    هممورینیو معتقد است که بازیکنان بارسا اکنون فقط قضاوت الوگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی را مقصر شکستشان می دانند.

مربی پرتغالی اینتر ادامه داد: «آنها باید بگویند که اینتر قوی تر بود و همین و بس. باید به جای آنکه درتونل به داور مسابقه حمله ور شوند، این را بپذیرند. به نظر می رسد که آنها تام هنینگ اوربو، داور سال گذشته بازی بارسا-چلسی را فراموش کرده اند. مثل اینکه آنها حافظه خوبی ندارند.»

البته یکی دو مورد آفساید اشتباه هم برای اینتر گرفته شد که اگه گرفته نمیشد نتیجه ای به بار میومد که برای بارسا فاجعه بود ضمن اینکه باید پذیرفت اینتر تیم بسیار بهتری نسبت به بارسا بود . با این حساب شاید بهترین بارسای تاریخ هم نتواند قهرمانی اروپا رو تکرار کنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

یه بازی برگشتی هم هست
    خوشحالیتان 6 روز و نه بیشتر مستدام باد
    هفته بعد نیو کمپ
    اتفاقا تو این دوره از لیگ قهرمانان، مورینیو ثابت کرده که استاد حفظ نتیجه تو بازیهای برگشته.
    دمش گرم.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض انتقاد تند ژاوی از داور در تونل رختکن

ستاره تیم کاتالان، نحوه قضاوت داور پرتغالی را تبعیض آمیز و جانبدارانه دانسته و در تونل به شدت عصبانی شده و انتقادات تندی را روانه این داور نمود.

سایت گل- در پایان دیدار دیشب شهر میلان و شکست 1-3 بارسلونا مقابل اینتر بود که اوضاع نه چندان مناسبی رخ داد. شاید کمتر کسی می توانست توقع چنین شکستی را برای قهرمان دور قبل این رقابتها داشته باشد.

طبق گزارشهای منتشره در الجزیه و اسکای سپورت 24، ژاوی، ستاره خط میانی باشگاه در تونل انتقادات تندی را روانه داور مسابقه کرد. ستاره عصبانی باشگاه کاتالان در صحبتهایی به این نکته اشاره می کرد که بخشی از موفقیت اینتر مقابل بارسلونا به عملکرد اولگاریو بنکرنکا، داور پرتغالی این میدان که هموطن مورینیو نیز هست برمی گردد.

طبق اخبار منتشره، مورینیو بلافاصله به سمت ژاوی برگشته و به او در مورد تام هنینگ اوربو، داور نروژی دیدار بارسلونا مقابل چلسی یادآوری کرده. داوری که نقش پررنگی در پیروزی تیم کاتالان مقابل آبی پوشان لندنی در دیدار مرحله نیمه نهایی فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا داشته و همچنان صحبت در مورد او داغ است.

مورینیو پس از آن در گفتگو با اسکای سپورت 24 سعی در آرام کردن شرایط داشت و در این رابطه گفت:« افراد می توانند خیلی چیزها بگویند ولی اینها تنها احساساتی نادرست است و واقعیت ندارد.»
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

واقعا سوال برام پیشاومده که این داور توی نتیجه بازی تاثیر گذار بود یا جناب اوربو ؟ ضمن اینکه تیم داوری به اشتباه دیشب آفساید میلیتو روگرفت .

ضمنا دوستان اگه اشتباه نکنم این سنگین ترین شکست بارسا توی این دوفصل اخیر بود ، درسته ؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

فکر کنم یه باخت 3-1 رو به اتلتیکو داده بود

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

ه دیگه نشد باز که غیر منطقی حرف زدین شما بارسایی ها
    عزیزم تو فوتبال یه چیزیه به نام حفظ نتیجه وقتی یه تیم 3-1 جولوه اونم تو بازی حذفی باید بیاد عقب دفا کنه احتمالا شما هم اخر بازی صحبت های دکتر صدر رو نشنیدی زدی کانال دیگه همون سری z افغانستانو نگاه میکردی
    چند تا موقیت خوب و ضد حمله تو همون دقایق اینتر داشت
    اولا عزیزم اسکی نرو من نیل ست دارم افغان مفغان نداره اون واسه خودتون

بعدشم صدر چرت و پرت زیاد میگه نیمه دوم موقعیت داشت ولی اکثر بازی تو زمین اینتر بود به توپ بسته بودن

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقای Runner فقط شما هستین که از تیمتون دفاع کنین؟ پس بقیه اون هوادارا کجان؟ متاسفم واسه تیم بارسا با این هوادارای سست عنصرش!

حالا بازی برگشت که ایشالا میبرین و قهرمان هم میشین تا پرچم اسپانیا بالا باشه، ولی به قول مورینیو، اگه باختین نگین داور فلان بود، بگین اینتر بهتر بود! مثل اینکه بازی پارسال رو یادتون رفته جلو چلسی، حافظه ی ضعیفی دارین ( اینا همه صحبت های مورینیو بعد بازی بود )

اگه بارسا بازی برگشت رو ببره، هیو 10-15 تا طرفدار بارسا میریزن اینجا! اما الان، هیچ کی نیست...
    توو بین کل پست هایی که دوستان دادن پست تو واسم خیلی جالب بود کسری!
    حالا به ترتیب جواب میدم...
    نه عزیزم ، فقط runner نيست كه از بارسا دفاع میکنه.منم هستم ، خیلیای دیگه هم هستن!منتهاش من وقت نکردم بیام جواب بدم!درست عین ال کلاسیکو که وقتی رئال جلوی 80 هزار تماشاگر خودش توو برنابئو مقابل بارسا کم آورده بود و داشت ثمره ی خریدهاشو میدید وقتی اون دوتا گل رو خورد فقط داشتم به حرفای شما و بیشتر هوادارای رئال فک میکردم که از قبل خودتونو برنده میدونستین وقتی بازی تموم شده بود همتون یه افسردگی کوتاه مدت گرفته بودین و پشیمون بودین از نظردادناتون قبل از بازی!
    حالا دیگه طرفدارای بازسا شدن سست عنصر؟!بیخیال بابا!سست عنصر ماییم یا شماهایی که واسه بردن بارسا دست به دامن اینتر شدین؟!؟!؟!
    هروقت بارسا بازی برگشت رو برد بعدا در مورد تعداد طرفدارای بارسا هم بحث میکنیم...
    یه جایی یه حرفی در مورد شورت والدس زدی ، من نمیدونم چرا شورت بازیکنا مهمتر از بازیشون شده ولی بگم بازیکن شورتشو بکشه بالا خیلی بهتر از اینه که شورت پاره بپوشه!میدونی چی میگم که؟!
    ====================
    و اما بازی ، دوستان اغلب منو میشناسن!من هرگز قبل از بازی پیش داوری نکردم ، هرگز تیم خودمو از قبل برنده ندونستم و هرگز جایی درمورد نتیجه ی بازی قبل از بازی نظر ندادم.اون اوایل چرا ولی الان مدتیه نظرامو قبل از بازی نمیگم تا بعضی از دوستان بعد از بازی نقل قولش کنن!
    اینتر برد ، درست ، ولی قبول کنید سفر با اتوبوس اونم 900 کیلومتر اصلا راه کمی نیست ، بارسا اصلا اون بارسای همیشگی نبود!تازه 3 روز قبل از این بازی هم که یه بازی با اسپانیول توو لیگ برتر داشت!دیگه چه انتظاری از این تیم دارید؟!بازیکنا کاملا خسته بودن!
    به هرحال بازم این بارسا بود که توو 10 ، 20 دقیقه ی اخیر داشت روو دروازه ی اینتر فشار میاورد و اگه بدشانس نبود میتونست یه گل دیگه رو هم جبران کنه.این بازی که تموم شد.یه بازی برگشت مونده که امیدوارم بارسا بتونه روحیه شو بدست بیاره و اینتر رو شکست بده...

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خدا رو شكر ميكنم كه بارسا باخت وگرنه معلوم نبود اينهمه عقده و كينه كه تو دل حذف شدگان و بازندگان مونده بود كجا خودشو نشون ميداد !!
    80 درصد پست ها هم بجاي اينكه بيان در مورد خود بازي صحبت كنن فقط دارن بارسا رو تحقير ميكنن و شكستش رو به رخ ميكشن چون تيمشون قبلا توسط بارسا تحقير شده و حالا كه فرصت رو مناسب ميبينن دارن استفاده ميكنن .

به هر حال بازي برگشتي هم هست ...

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض ...

باید منصف بود.. اینتر با برنامه تر بازی کرد... مسی زیاد حرکت نکرد ؛ ژاوی یه پاس خوب هم نداد...

پویول بازی برگشتو از دست داد...

مورینیو کارشو بلد بود...
    Last edited by mmiladd; 21-04-2010 at 11:12.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم یه باخت 3-1 رو به اتلتیکو داده بود
    2-1 دوست من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •