تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

داره خودمونی میشه sina2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    1-خونمون 2-خونتون 3-باغ وحش 4-...

پيش فرض

من همون اولم گفتم مزخرفه و فقط به خاطر کیکاووس یاکیده نگاش می کنم و اگه آخرش بمیره دیگه ------ از این فیلما ببینم ،پیشهاد میدم یه نظر سنجی بزاریم بزرگترین گافش انتخاب کنیم به نظر من دو تا گاف فوق العاده بزرگ داشت
    1-تو یه قسمت جنایتهای غیرحرفه ای می خواستن دوربین عابر بانک رو تو روز گذشته چک کنن دو روز طول کشید ولی اینا دوربین سه تا ایستگاه مترو در 30 روز گذشته رو که فکر کنم هر ایستگاه حداقل 10 تا دوربین داره اونهم در 24 ساعت شبانه روز رو در 2 روز چک کردم و نکته جالب تر اینه که خانم پلیسه دید یه مرده ایستاده فهمید هوش سیاهه در حالی که من بعد از اونهمه زوم نتونستم خوب تشخیص بدم (شاید من خنگ باشم)
    2-تو یه قسمت که می خواستن تطبیق چهره بدن نقاشی رو با عکس مطابقت دادند
    ولی اگه پایان قشنگی داشته باشه می شه از این گاف ها گذشت (منظورم اینه که اتفاقی بیفته که فکر کنن هوش سیاه مرده ولی هیچ وقت جنازه اش رو پیدا نکنن)

2. این کاربر از sina2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ولی اگه پایان قشنگی داشته باشه می شه از این گاف ها گذشت (منظورم اینه که اتفاقی بیفته که فکر کنن هوش سیاه مرده ولی هیچ وقت جنازه اش رو پیدا نکنن)
    محاله... از نظر من هر جور که تموم کنن باز هم چرت تموم میشه

ولی مشخصه که آخرش کشته میشه یا خودش رو میکشه یا میکشنش. ظاهرا اونا میکشن.

فقط در صورتی سریال جالب تموم میشه که مثلا بیاد نشون بده طرف آدم بدی نبوده و با پلیسها کار میکرده و شاید اصلا خودش یه پلیسه... مثلا...!

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من همون اولم گفتم مزخرفه و فقط به خاطر کیکاووس یاکیده نگاش می کنم و اگه آخرش بمیره دیگه ------

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

این کیکاوس یاکیده قبلا فقط دوبلور بود. چند سالیه میبینم بازی هم میکنه که انصافا هم بازیگر خوبیه
    خوش بحالش عجب صدای قشنگی داره

100 درصد تائيد ميشه

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

چه مسخره اين يارو هوش سياه و گرفتن با كلي دردسر و سختي.اونوقت تو بيمارستان 1مامور گزاشتن واسه كشيك دادن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کیکاووس یاکیده رو بنده اولین باره بازیگریشو میبینم. واقعا" نقشش رو خوب بازی میکنم. الحق از زیبایی صداش هم که نمیشه گذشت

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

این سریال ما تو یونی اسمشو گذاشتیم : هوش مشکی سریال علمی-تخیلی-طنز برتر سال
    ینی دیگه از این سریال چرت تر و تخیلی تر نمیشد بسازن درباره IT تقریبا نصف کاراهای کامپیوتری و حتی گاها داستان سریال تخیلی هست و تو ایران با این امکانات چرت امکان نداره دیگه خودتون برید ببینید. هر سری صحبتش میفته هر کدوم از بچه ها چار پنج تا از گاف های خیلی بزرگ سریال رو میگن ملت هم فک میکنن eeeee چقد ما پیشرفته ییم هه هه

8. این کاربر از minizoro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا این سریال چی داره نشون میده که همه فک و فامیل غیر کامپیوتری ما (کسایی که حتی بلد نیستن یه اسم فولدر رو عوض کنن ) عاشق کامپیوتر شدن ؟! یکی که تصمیم گرفته لپ تاپ بگیره !!!

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا این سریال چی داره نشون میده که همه فک و فامیل غیر کامپیوتری ما (کسایی که حتی بلد نیستن یه اسم فولدر رو عوض کنن ) عاشق کامپیوتر شدن ؟! یکی که تصمیم گرفته لپ تاپ بگیره !!!
    چیزخاصی نداره .فقط طرف با لپ تاپش یک بانک راهک کرد و 800هزاریوروبه حساب خودش تو سوییس ریخت همین.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چیزخاصی نداره .فقط طرف با لپ تاپش یک بانک راهک کرد و 800هزاریوروبه حساب خودش تو سوییس ریخت همین.
    پس اینه؟! داییم گیر داده که باید یه لپ تاپ که عکس سیب پشتش باشه باید براش بخرم و بهش -- یاد بدم!!
    طرف حتی بلد نیست به قول رفیقمون اسم یه فولدر رو عوض کنه اونوقت ایشون میخواد برا من بانک -- کنه!!!چه شود

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

این سریال ما تو یونی اسمشو گذاشتیم : هوش مشکی سریال علمی-تخیلی-طنز برتر سال
    ینی دیگه از این سریال چرت تر و تخیلی تر نمیشد بسازن درباره IT تقریبا نصف کاراهای کامپیوتری و حتی گاها داستان سریال تخیلی هست و تو ایران با این امکانات چرت امکان نداره دیگه خودتون برید ببینید. هر سری صحبتش میفته هر کدوم از بچه ها چار پنج تا از گاف های خیلی بزرگ سریال رو میگن ملت هم فک میکنن eeeee چقد ما پیشرفته ییم هه هه

شما از کجا خبر داری که انقدر پیشرفت نکردیم .

از اونهایی که اطلاع دارن بپرسید توجیهتون میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •