تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 71 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پژمان عزیز منم دوست دارم چیزی رو خودم بسازم و در مورد چوب البته علاقه دارم ولی استعداد نه

در مورد ساختنش هم کاملا سادست و از چهارچوب یه کیس میتونی به عنوان شاسی استفاده کنی و دورش رو هرجور دلت خواست طرح بدی.

اختصاصا این مدل اون پنل جلوش هم کمک کرده تا کلاسیک تر به نظر بیاد و باید برای اون یه فکری بکنی. که از چی استفاده کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    واسه من مهمترین قسمت htpc کارت --- اونه و چون میخوام که حتما HD باشه به گزینه SkyStar HD2 برخوردم با حدود قیمت 120 تومن، به نظر شما این محصول چطوره؟؟

راستی یه سووال دیگه هم راجع به ریموت دارم:
    مثلا این کارت --- که گفتم خودش ریموت داره، بعضی از کیس ها هم خودشون ریموت دارن، بعضی ها هم میرن ریموت جداگانه( مثلا مال جنیوس رو) میخرن
    بالاخره نفهمیدم قضیه این ریموت چه جوریاست؟؟؟ کدوم یکیش کامل نیاز آدم رو برطرف میکنه؟؟؟

3. این کاربر از happykhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه milad_a_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در مورد ساختنش هم کاملا سادست و از چهارچوب یه کیس میتونی به عنوان شاسی استفاده کنی و دورش رو هرجور دلت خواست طرح بدی.
    هر چند دیره ولی الان یه جواب میدم که تجربه خود هست

من با PVC و MDF براق درست کردم
    مادر برد رو با پیچ و مهره رو صفحه mdfسوار کردم

تمام سوراخ های مادربرد که برای اتصال اون به کیس هست رو پیدا کنید
    به تعداد اونها پیچ و سه برابر اون مهره تهیه کنید
    دو تا مهره را به پیچ بپیچید!!!
    پیچ رو از پشت مادربرد وارد کنید و از جلو مهره سوم را به آن ببندید

بعد از آن که تمام پیچ مهره ها را به مادربرد بستید
    صفحه ای را برای نصب مادر برد انتخاب نمایید

با استفاده از چسب یک دو سه ( چسب هایی که اسپری خشک کن دارند و از ابزار فروشی قابل تهیه است)
    ابتدا پشت پهن پیچ ها را که پشت مادربرد است را به چسب آغشته نمایید
    سپس بر روی صفحه مورد نظر قرار دهید هنگامی که از جایگیری درست آن مطمئن شدید
    پیچ ها را اسپری کنید تا چسب خشک شود و به صفحه بچسبد

در صورت نیاز هم میتوانید مهره های رویی را باز کنید و مادر برد را به راحتی از جای خود خارج نمایید.

حالا میتوانید به راحتی بقیه قطعات را با کمی ابتکار جمع و جور نمایید

برای درآوردن جای درایو ها نیز سایز دقیق آنرا پیدا نمایید
    و بدید براتون با CNC خیلی تمیز دربیارن
    در ضمن یه اینترفیس برای usb و جک ها و پورت های مورد نیاز تهیه کنید (از 5 هزار تومن به بالاست)
    که موقع CNC اونم در بیاره براتون
    حتما قطعاتی که جاش رو میخواید در بیارید با خودتون ببرید و وقتی کار CNC تمام شد همون جا تست کنید ببیند مثلا ODD تو جاش میره یا نه (واسه من کاملا فیت شد)
    ترجیحا اندازه رو بدید خود اپراتور دستگاه بزنه که اگه کوچیک بزرگ شد گردن اون باشه و درست کنه

برای دکمه پاور و ریست هم میتونید از روی یه کیس قدیمی باز کنید (ترجیحا گرد باشه که بشه جاشو با "گردبر" درآورد)
    اگه هم نبود برید پاساژ امجد ( تقاطع حافظ و جمهوری ) زیر زمینش همه جور دکمه شستی یا ولکن و یخچالی پیدا میشه
    همون جا LED هم جنس خوب به رنگ هایی که میخواهید ( 3ولتی) و فن هم همه جورش هست (کریستالی، معمولی ، نوری) تهیه کنید.

دیگه دیگه
    ما همین و بلدیم

5. 5 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه نکته ای رو برای کیس بالا یادم رفت بگم حتما یه جایی برای ورود هوا پیش بینی کنید و از یک تکه اسفنج ( یا هر آلترناتیو دیگه) به عنوان فیلتر استفاده کنید
    دو تا مزیت داره
    1. روی قطعات تون خاک نمیشینه و تبادل گرمایی خوب صورت میگیره
    2. مقدار زیادی جلوی خروج صدای فن ها از کیستون رو میگیره.

واسه من مهمترین قسمت htpc کارت --- اونه و چون میخوام که حتما HD باشه به گزینه SkyStar HD2 برخوردم با حدود قیمت 120 تومن، به نظر شما این محصول چطوره؟؟
    منم یه مشکل راجع به --- داشتم جوابشو پیدا نکردم
    یه سوال
    تا اونجا که من شنیدم بالاترین کیفیتی که این کارت ها میدن 1080i هست و 1080p تا حالا ندیدم
    درسته ؟؟؟
    و اینکه اگه کانالی 1080p بود باید چه کار کنیم؟؟؟

یه مسئله دیگه هم اینکه فوروارد ارور کورکشن (FEC) که از یه حدی تجاوز کنه بعضی کارتها نموتونن باز کنن مثل 7.8 8.9
    و اینکه مدولاسیون فرکانس های S2 مثل 8apsk و 16apsk و 32apsk رو چه کانال هایی استفاده میکنند و کدوم کارت میتونه اونا رو باز کنه؟؟؟؟
    تو مقاله اشاره شده بود به اینکه ماژولاسیون 8psk به بالا برای مصارف خاص هست ولی گذارش هایی هست که بعضی شبکه های تلویزیونی به طور مثال روی 16psk رو ایر رفتن
    طبق اطلاعاتی هم که اومده بود چیپست های دماژولاری که روی تمام کارت های --- s2 موجود هست یا conexant هست یا ST که هیچ کدوم نمیتونن 16psk باز کنن چه برسه به 32psj
    ولی ظاهرا بهترین گزینه برای بهترین کیفیت تصویر همین SK HD2 هست
    و البته Qbox هم بعضی مدلاش خوبه
    بالاخره نفهمیدم قضیه این ریموت چه جوریاست؟؟؟ کدوم یکیش کامل نیاز آدم رو برطرف میکنه؟؟؟
    در مورد ریموت هم نباید انتظار یه کنترل کامل رو داشته باشی که کاملا جای موس و کیبرد رو بگیره
    ولی همون کنترل روی --- card خوبه و خیلی کارهای اصلی رو میشه باهاش انجام داد.

من خودم یه کیبرد وایرلس معمولی 2.4 a4tech با موسش گرفتم که خیلی هم باهاش راحتم

7. 3 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی من بازم فکر میکنم شاسی یه کیس خیلی تمیز تر درمیاد. کار رو هم راحت تر میکنه.

ددر ضمن کیستون هم کاملا استادارد میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    آدرس وبلاگ یا سایتی رو کسی میتونه واسه من pm کنه واسه خرید کارت ---???

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این کاملا ابتکاریه دیگه

بستگی به این داره که چقدر دوست دارید خودتون همه چیز و بسازید ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا حالا این تبلیغ عینک آناگلیف اصل تو e- mail تون اومده
    که تبلیغ میکنن که یک عینک با یک نرم افزار با یه سری بازی بهتون میدن
    قیمتشم 6 تومنه

نرم افزارش میدونید چیه؟؟؟؟؟
    Last edited by milad_a_v; 30-06-2010 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود
    یه آموزشی هست تو اینترنت به اسم "کنترل کامپیوتر با ریموت کنترل"
    ابته آموزش جالبیه ولی توضیحاتش یه مقداری ساده نیست و بعضی دوستان تو ساخت مدارش مشکل دارند

چندتا سایت این آموزش رو دقیقا از سایت برق و الکترونیک کپی کردن و مشخص هست که خودشون هیچوقت اونو نساختن
    حالا من به شکل خیلی ساده میگم که
    چگونه HTPC خود را با هر کنترلی (حتی کنترل کولر) بتونید کنترل کنید.

اگه یکی از قطعات کامپیوترتون ریموت داره و چشمیش به پورت سریال میخوره نیازی به ساخت مدار ندارید فقط برنامه را دانلود کنید و از همان ریموت و گیرندش استفاده کنید (USB و فیشی قبول نیست اصرار نکنید)

مواد لازم:
    هویه و ملحقات آن شامل سیم لحیم و ترجیحاَ روغن لحیم (اگه روغن ندارید از تعمیراتی های الکترونیک یه نخود بگیرید کافیه)

قطعات شامل : (اسم و شماره قطعات رو بنویسید و برید فروشگاه لوازم الکترونیک)

خازن 4.7μF (میکروفاراد) (ولتاژش از 25 ولت بیشتر نشه)
    نکته: خاذن روی بدنش یه نوار داره که پایه زیر اون منفی هست
    پایه مثبت هم معمولا بلندتره
    برعکس بزنید کار نمیکنه

مقاومت 4.7KΩ (کیلو اهم)

دیود 1N4148

توجه کنید که دیود را مطابق علامت بالا که در نقشه هم میباشد (به حلقه مشکی دقت کنید که کدام طرف است) در مدار قرار دهید
    در غیر این صورت مدار عمل نمیکند

رگولاتور 7805

دقت کنید که قسمت پایه ها از سمت چپ به ترتیب
    1. IN (ورودی)
    2. GND (گراند)
    3. OUT (خروجی)

گیرنده مادون قرمز hs0038a2 (در بازار به چشمی پارس معروف هست)
    و یا TSOP1736

شماره پایه های این قطعه را هم ازچپ بخوانید
    1. GND
    2. Vs
    3. OUT

یک فیش پورت سریال (9 پین _ مادگی)

اگه پشت کامپیوترتون پورت سریال ندارید باید یه کانکتور سریال برای مادربورد بگیرید (از کامپیوتری ها)

یه ریموت کنترل IRاینفرارد (همین کنترل های ساده تلویزیون و سیستم های صوتی تصویری)

این فایل هم دانلود کنید و نقشه شماره 3 را اجرا نمایید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برنامه هم دانلود کنید و نصب نمایید که برای برنامه ریزی ریموت کنترلر حتماَ لازم هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من قطعات رو بدون برد به هم لحیم کردم و ساختم اگه شما سختتون هست یه برد سوراخ دار آموزشی (عکسش تو فایل دانلودی هست) بگیرید و روی اون کار کنید.

اگه حال ندارید بدید من واستون میسازم

اینجا هم توضیحات نرم افزار هست که واضحه:
    از منوی استارت برنامه WinLIRC رو اجرا کنید. اجراش کنید و به احتمال زیاد اولش یه ایراد میگیره و میگه که تنظیم نیست. یا خودش وارد صفحه اصلی میشه یا با زدن دکمه Reconfigure وارد بخش تنظیماتش بشید.

Port رو بر اساس اینکه مدار رو به کدوم پورت وصل کردین روی Com1 یا Com2 بگذارید. (اگه نمیدونید کدوم درسته، یک بار بگذارید روی Com1 و بعد ادامه مراحل رو انجام بدین. اگه کار نکرد، دوباره بیاین داخل قسمت تنظیمات و بگذاریدش روی Com2)

توجه: معمولا Com3 به بعد وجود خارجی ندارن و Port مجازی محسوب میشن. پس فقط Com1 و Com2 رو تست کنید.

حالا دکمه Browse پایین صفحه در قسمت config رو بزنید و یه اسم فایل بهش بدید. اگه فایل آماده ای دارید که کنترل شما رو به برنامه معرفی کنه که هیچی، اما اگر فایل آماده ندارید (که احتمال زیاد هم ندارید!) اسم یه فایل رو بهش بدید (مثلا در کادر جلوی دکمه browse این رو بنویسید: C:\remote.conf ) و سپس این فایل که خودتون ساختید رو باید در طی مراحل زیر کاملش کنید یعنی اطلاعات مربوط به سیگنال خروجی کنترلتون رو در اون فایل ذخیره کنید.

چطوری ذخیره کنید؟ این طوری:

اول از همه دکمه Raw code رو بزنید و بعد یکی از دکمه های روی کنترل از راه دور رو فشار بدین. اگه دستگاه درست وصل شده باشه باید یه سری عدد چرت و پرت نشون بده.

اگه توی این مرحله به مشکل برخوردین، دوباره برگردین و Com2 رو امتحان کنید. اگه بازهم جواب نداد احتمالا یا مدار رو اشتباه بستین یا سیمهای پورت سریال رو درست نبستید.

اگه عددهای چرت و پرت نشون داد وقت آموزش دادنشه.

از پنجره اصلی گزینه Learn رو بزنید:

اول از همه یه اسم ازتون میپرسه که اسم کنترل رو وارد کنید. (مثلا Sony)

بعد Desired margin of error رو میپرسه که هیچی وارد نکنید و فقط Enter کنید.

بعد Gap and length میخواد که باز هم Enter کنید.

بعد مینویسه Press a button. حالا وقتشه یک دکمه روی کنترل رو فشار بدین و یک تا دو ثانیه پایین نگه دارین.

بعد دکمه رو رها کنید و یک ثانیه صبر کنید و دوباره دکمه رو فشار بدین و یک ثانیه نگه دارین.

این کار رو در حدود 10 بار باید انجام بدین تا برنامه تشخیص بده که این دکمه دقیقا چه سیگنالی رو ارسال میکنه. بعد از شما اسم این دکمه رو میخواد. شما هم یه اسم مرتبط با اون دکمه براش انتخاب کنید. مثلا دکمه خاموش و روشن کردن رو بگذارین Power و دکمه کم و زیاد کردن صدا رو به ترتیب Vol+ و Vol- بگذارید.

بعد از شما میخواد که این دکمه رو نگه دارید تا زمانی که خودش اعلام کنه که ولش کنید!

بعد میگه اسم دکمه بعدی رو وارد کنید. بعد از اینکه وارد کردید میگه این دکمه رو هم نگه دارید تا زمانی که دستور stop رو به شما بده. این کار رو تا زمانی که همه دکمه های مورد نظرتون رو بهش معرفی کردید ادامه بدید و نهایتا برای اتمام کار، زمانی که میگه اسم دکمه بعدی رو وارد کنید اگر شما دیگه دکمه ای رو نمیخواستید معرفی کنید کافیه به جای وارد کردن اسم دکمه فقط enter رو بزنید تا از اون پنجره خارج بشید.

بعد از بستن این کادر، دکمه Analyse رو توی صفحه اصلی فشار بدین و چند لحظه صبر کنید تا برنامه کارهای خودش رو انجام بده و تمام بشه.

حالا میتونید با خیال راحت OK کنید و بعد دکمه Hide رو بزنید. اگه همه چیز مرتب باشه، کنترل شما شناخته شده و توی System Tray یک لامپ خاکستری رنگ به معنی آماده کار قرار میگیره. حالا هر دکمه روی کنترل رو فشار بدین، باید یه لامپ سبز ظاهر بشه.

حال برای این که مشخص کنید هر کدوم از دکمه هایی که تا حالا معرفی کردید، چه کاری در ویندوز انجام دهند یا اینکه معادل چه دکمه ای روی کیبورد و ماوس و ... باشند، برنامه WinLIRC Helper رو از منوی استارت اجرا کنید. بعد دکمه Add Action رو بزنید.

حالا یه دکمه از روی کنترل رو فشار بدین. مثلا فرض میکنم میخواهید هر وقت دکمه Power رو روی کنترل فشار داده شد، برنامه ای که الان در حال کار باهاش هستین بسته بشه. پس دکمه Power رو بر روی کنترل فشار بدین. باید اسم این دکمه (همون اسمی که موقع آموزش WinLIRC بهش گفتیم) بالای صفحه نوشته میشه.

بعد میتونید عملی که میخواهید این دکمه انجام بده رو از بین چند ده عمل مختلف انتخاب کنید.

مثلا در این حالت میشه از میون Keyboard Action ها ، گزینه دوم یعنی Custom Key رو انتخاب کرد و بعد دکمه Alt + F4 رو زد. (اینطوری هر وقت دکمه Power رو بزنید. کلیدهای Alt+F4 به برنامه ارسال میشه.

راه دیگرش هم اینه که از میون Action ها System Action رو انتخاب کنید. بعد از کادر موجود اولین گزینه یعنی Close the current windows رو انتخاب کنید.

قابلیت های WinLIRC Helper:

شبیه سازی و ارسال تقریبا تمام کلیدهای کیبرد از جمله کلیدهای ترکیبی مثل:

Ctrl+V، Ctrl+Shift+End و یا تایپ یک جمله

شبیه سازی و کنترل کامل ماوس با استفاده از کنترل از راه دور.

امکان ارسال کلیدهای راست و چپ و وسط، جابجا کردن مکان ماوس با استفاده از دکمه های کنترل و ...

اجرای برنامه های دلخواه و یا باز کردن سایتهای اینترنتی تنها با زدن یک دکمه

مثلا میتونید برنامه هایی که زیاد استفاده میکنید رو به دکمه های عددی نسبت بدین.
    با سپاس ازlostlord.com به خاطر برنامه
    و سعید اکبری زاده برای مدار

13. 4 کاربر از milad_a_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی می دونه این کیس های htpc رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟
    من خیلی نیاز دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •