تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 139 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییت. امروز با لبتاپم تا 5 متری مغازه دوم تصویر گرفتم. فقط 5 متر دیگه لازم دارم. چکار میشه کرد ؟؟؟ فکر میکنین اگه سر انتن سیم بدم بیارم بیرون مغازه مشکل حل شه ؟ یا اگه انتن قویتر بندازم مشکل حل شه ؟؟؟ چه انتنی به dlink DIR-600 میخوره ؟

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

من که نگفتم مشکل از مودمه
    تنظمات امنیتی و Join مثلا کجاها میشه توضیح بدین کامل ؟
    شما اینجوری گفتی منم اینو دیدم
    بازم هیچی
    آقا بین این همه آدم که این مودمو دارن هیچکی همچین مشکلی نداشته که هیچکس نمیتونه مشکل کارو حل کنه ؟ ای بابا
    تنظیمات Network and internet sharing رو چک کن
    تنظیمات firewall رو چک کن و off کن firewall سیستمتو
    برو تو :
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
    وهمه تنظیمات رو turn on کن هم برای home و work و public

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

خیلی ممنون از راهنماییت. امروز با لبتاپم تا 5 متری مغازه دوم تصویر گرفتم. فقط 5 متر دیگه لازم دارم. چکار میشه کرد ؟؟؟ فکر میکنین اگه سر انتن سیم بدم بیارم بیرون مغازه مشکل حل شه ؟ یا اگه انتن قویتر بندازم مشکل حل شه ؟؟؟ چه انتنی به dlink DIR-600 میخوره ؟
    انتن اکسترنال تو بازار زیاد هست
    ولی اول یکم جا به جا کن و یکم ور برو اگه نشد برو سراغ انتن اکسترنال بگیر یا تقویت کننده

3. 2 کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

همونطور که گفتم طبق کتاب اصول طراحی احسان ملکیان(ص219) بیشتر از 1 متر نمیشه سیم داد و شما بهتره ندی.
    با سیم انداختن ممکنه حل بشه
    من خودم هم خواستم برای مودمم یه آنتن بگیرم کسی جواب من رو نداد که چه آنتنی بگیرم ولی اونطوری که پیداس آنتن های زیادی هست ولی من تو شهرمون ندیدم.
    ولی باید هر آنتنی که میگیرید با کانکتور RP-TNC باشه واگر نباشه باید آداپتورش رو بگیرید . من بشخصه فقط یک بار آنتن های برد بالا رو از نزدیک دیدم.
    اگر تو شهر شما هست برو بگیر قیمتشون زیاد نیس تقریبا حول و حوش 20 تا 45 تومن هستن.
    البته یادتون نره که به جهتدار و بدون جهتش توجه کنید برای متال همین آنتن مودم شما بدون جهته.

5. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

دوستان یه نفر گفت کارت شبکه usb اکسترنال بگیرم . با سیم usb بیارمش بیرون . فکر میکنین همچین چیزی جواب بده ؟ یعنی اون مشکل افزایش سیم انتن دو قطبی رو حل کنه ؟ این کارتای وایرلس اکسترنال انتن هم داره یا شبیه فلش مموریه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان یه نفر گفت کارت شبکه usb اکسترنال بگیرم . با سیم usb بیارمش بیرون . فکر میکنین همچین چیزی جواب بده ؟ یعنی اون مشکل افزایش سیم انتن دو قطبی رو حل کنه ؟ این کارتای وایرلس اکسترنال انتن هم داره یا شبیه فلش مموریه ؟؟؟؟
    اگه به اندازه ی کافی نزدیکش کنید(به دوربین یا گیرنده) درست میشه ولی یه مشکلی هست اونوقت مودمتون بیرون میفته و هر کسی میتونه بهش دسترسی داشته باشه.
    وگر نه با usb network adaptor مشکلی ایجاد نمیشه.
    هم فلش مانندش رو هست و هم آنتن دارش.

8. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

SALAM

KOD SACURIYT MODEM WIRLES ZYEXL DAR HALAT PISHFARZ CHAND AST

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    الان اين مودم واير لس تي پي لينك قيمتش چنده
    و چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد

.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

SALAM

KOD SACURIYT MODEM WIRLES ZYEXL DAR HALAT PISHFARZ CHAND AST
    علیک السلام
    حالت پیشفرض منظورتون چیه؟
    اگه منظورتون وقتی است که کد رمز وایرلس رو فعال می کنیم این بستگی داره که از چه الگوریتمی برای کد گذاری رمز استفاده شده باشه:
    WEP64 bit
    WEP128 bit
    WPA-PSK
    WPA-PSK2
    ...
    ولی معمولا یه مشت صفر هست که اگه کاربر مودم رمز تغییر نده خیلی خنگه که این پسورد رو بزاره ، بمونه.
    لطفا فینگلیشی ننویسید

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

سلام
    الان اين مودم واير لس تي پي لينك قيمتش چنده
    و چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد

.
    تا 1 هفته پیش که قیمت کردم 42 تومن.
    فعلا همین مدل بدلیل ارزانی و کیفیت خدمات مشابه نسبت مودم های وایرلس دیگر موجود در بازار طرفدار زیادی پیدا کرده. و انصافا هم خوب جواب پس داده.
    من دارم و راضیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

تنظیمات Network and internet sharing رو چک کن
    تنظیمات firewall رو چک کن و off کن firewall سیستمتو
    برو تو :
    Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
    وهمه تنظیمات رو turn on کن هم برای home و work و public

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

مهندس جان من همه این تنظیماتی که گفتی رو قبلا چک کردم. اما همچنان مشکل باقیه. مطمینی که باید با سون ور برم ؟ آخه من سون رو تو ایکس پی میبینم مشکل من اینه که ایکس پی رو تو سون نمیبینم و نمیتونم تو سون بازش کنم. همه فایر والا هم آف. ایکس پی با کابل لن به مودم وصله سون هم با وایرلس.
    چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه ؟ من که دیگه کلافه شدم.

[/COLOR]
    تا 1 هفته پیش که قیمت کردم 42 تومن.
    فعلا همین مدل بدلیل ارزانی و کیفیت خدمات مشابه نسبت مودم های وایرلس دیگر موجود در بازار طرفدار زیادی پیدا کرده. و انصافا هم خوب جواب پس داده.
    من دارم و راضیم.[/QUOTE]
    آره مودم خوبیه نسبت به قیمتش منم ازش راضیم. خونه 120 متری کامل پوشش میده دو طبقه رو. میخواستم کلی پول بدم مدل دو آنتنه شو بخرم خوب شد اشتباه نکردم با قیمت مناسب اینو گرفتم. البته اون سری n رو هم ساپورت میکرد ولی خوب لپ تاپ من ساپورت نمیکرد باز میشد همون. یعنی خرج اضاف

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مهندس جان من همه این تنظیماتی که گفتی رو قبلا چک کردم. اما همچنان مشکل باقیه. مطمینی که باید با سون ور برم ؟ آخه من سون رو تو ایکس پی میبینم مشکل من اینه که ایکس پی رو تو سون نمیبینم و نمیتونم تو سون بازش کنم. همه فایر والا هم آف. ایکس پی با کابل لن به مودم وصله سون هم با وایرلس.
    چیز دیگه ای به ذهنت نمیرسه ؟ من که دیگه کلافه شدم.
    دوست عزیز گمان کنم شما هم بنحوی ولی نه مشابه به این دوستمون که تاپیکش رو زیر گفتم مشکل دارید.
    لطفا کاملا جواب هایی رو که دوستان دادند بخونید و ببینید که تمامی تنظیماتی رو که دوستومن انجام داده و می خواسته مشکلش (که تا حدودی مثل شما هست) رو حل کنه ، مثل شما انجام داده و حل نشده و توجه کنید که در آخر این دوستمون به چه نتیجه ای رسیده.
    امیدوارم جواب سوالتون رو بگیرید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •