مثل اینکه واقعا قاطی کردیا . من که گفتم به این بحث ربطی نداره اینا که گفتیم ماله جشنواره ی بازی های رایانه ای تهرانه که هر کی شرکت کرده اگه نسخه ی جدیدی از بازیش داره براشون بفرسته اصلا ربطی به مجموعه نداره .
مثل اینکه واقعا قاطی کردیا . من که گفتم به این بحث ربطی نداره اینا که گفتیم ماله جشنواره ی بازی های رایانه ای تهرانه که هر کی شرکت کرده اگه نسخه ی جدیدی از بازیش داره براشون بفرسته اصلا ربطی به مجموعه نداره .
سلام
پرنس جان خبر جدیدی نشد ؟ نمیدونی کی پخش میشه مجموعه ؟
تو تعطیلات بودم. خبر ندارم فردا خبرش رو می گیرم.
اگه دوست داشتید هم می تونید شخصا پیگیر باشید
اقای دستخوار : 09123209756
اقا من دیروز پیگیر شدم ارشاد و بلاخره با پافشاری مجوز رو گرفتم بردم شرکت پخش.
انشااله خدا بخواد تا 10 روز دیگه بازی تولید و به مرحله پخش می رسه. ما هم اولین قسط پرداختیمون رو می گیریم.
پرنس جان کی سهم ما میرسه؟![]()
در اولین فرصتی که پول دست من برسه. موقع پخش بازی قرار شده قسط اول رو پرداخت کنند دیگه گفتم که عزیز.پرنس جان کی سهم ما میرسه؟
ای خدا ازت راضی باشه پرنس جان
یه خورده پاچه خواری کنیم (شاید بیشتر بهمون پول دادن!!!)
ای مهدیار ای عرض ساقدار پوش(فرمانده) ای گیم میکر ای گیم دیپلور ای پروفشنال ای ....
بسه دیگه دوز پاچه خواریم زده بالا
ای بابا بس کن پرویز جان . اینارو می گی یک وقت پر رو می شم دیدی پولت ندادماای خدا ازت راضی باشه پرنس جان
یه خورده پاچه خواری کنیم (شاید بیشتر بهمون پول دادن!!!)
ای مهدیار ای عرض ساقدار پوش(فرمانده) ای گیم میکر ای گیم دیپلور ای پروفشنال ای ....
بسه دیگه دوز پاچه خواریم زده بالا
امیدوارم فقط شرکت بدقولی نکنه که من پیش شما ها خجالت زده نشم . تا همین الان هم خیلی طول کشیده می دونم
اگرم بدقولی کرد فوقش اینه که از جیب خودتون پولش رو میدین دیگه
از شوخی بگذریم,اونا برای اینکه اسم خودشونو خراب نکنن و فرصت قراردادهای بعدی رو از خودشون صلب نکنن نمیان زیر همه چی بزنن و فوقش یکی دو روز دیرتر میدن.
راستی آقای پرویز انقدر پاچه نخوارون چون بعضی های دیگه انقدر تو پیام خصوصی پاچه خواروندن پای مهدیار زخم شده دیگه از این به بعد تاثیر منفی میذاره.
اونایی هم که پاچه خواری کردن من میدونم کیا هستن الان پروندشون رو میگم:
هر چی هست دار و دسته خرزو خان هستن اینم عکس اولیش:
اینم عکس دستیارهاش:
*ویرایش:
راستی اینجا یه چیزایی هست,اینجا:میخواستم بدونم شما اینا رو پر کردین تا بازی رو ثبت کنن یا این مال قسمت حمایته؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا شما با بنیاد کار نداشتین و همین که وزارت ارشاد مجوز داد اونا هم ثبت کردن؟؟؟
قضیه چیه؟؟؟
راستی اینجا:توش رده بندی سنی بازی های خارجی رو زده,حالا جالب اینجاست اوّلیش اینه دومین مجموعه بازیهای مستقل ایرانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی لطفاً یجوری بهشون اطلاع بده که از اون قسمت برش دارن یا اگر هم بر نمیدارن به قسمت بازی های ایرانی اضافه کنن.
البته بر ندارن بهتره چون هم تو ایرانیا برن ببینن و هم تو خارجی ها برای ما یجور تبلیغه خودش
Last edited by Hotsun; 10-04-2011 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)