امروز رفتم بازيو گرفتم ولي از كجا بفهمم كامله يا ناقص؟![]()
امروز رفتم بازيو گرفتم ولي از كجا بفهمم كامله يا ناقص؟![]()
برو بازی کن حالشو ببر.
به خودت تلقین کن که کامله![]()
اگه ناقص باشه چه مشكلي پيش مياد؟
تموم شد. میتونم بگم از نظر داستانی بعد مس افکت بهترین داستان و روایت رو داشت و داستانی هدف دار و مفهومی داشت.
گیم پلی نوین بود ولی جالب نبود!
طراحی کارکتر اصلی بازی عالی بود حیف بود که سوم شخص نبود بتونیم حی ببینیمش.
ولی بازیش فوق العاده از نظر داستانی ارزش بازی کردن داره مخصوصا اخرش. که میشه برای اینده مردم:دموکراسی-قدرت طلبی-نه گفتن به تکنولوزی-یا بله گفتن به فراماسونری رو انتخاب کرد.
جالب تو پایان نابودی پایگاه میشه عکس احمدی نژاد و مردم ایران که رای میدن رو دید.
بازیش کاملا هدف دار و با برنامهساخته شده و داستان نویسی شدهو سیاسیه. کد اصلی بازی که تو مرحله اخر به دست میاد هم که عدد معروف 2012 هست.
و جالبه غول اخر بازی هم مانند غول یکی از dlc های مس افکت 2 overload هست.
Last edited by AlexMercer; 02-09-2011 at 23:01.
نسخه ناقص فقط 700 مگ هست
محتوای مخفی: ....
Last edited by MILAD2799; 03-09-2011 at 11:43.
بچه ها داستان رو لو ندید , این بازی خیلی داستان محور .
منم بازی رو دیروز تموم کردم.
راستش من تقریبا 40% بازی رو رفته بودم که پست های نا امید کننده بعضی دوستان رو اینجا خوندم مردد بودم ادامه بدم یا نه!
ولی تصمیم گرفتم تا آخرش برم ببینم چی میشه آخه داستانش خیلی جالب و وسوسه برانگیز بود برای ادامه دادن!
در کل میشه گفت اصلی ترین رکن بازی که باعث جذابیت گیم پلی هم برای من میشد همین داستانش بود...
شاید ندونستن انگلیسی هم یکی از دلایلی باشه که پلیر برای ادامه بازی رغبتی نداشته باشه چون دیالوگا یه مقدار سنگینه،
من دانشگاه زبان میخونم با این حال بارها به دیکشنری مراجعه کردم چون خیلی تو کف داستانش بودم و البته از یه جایی به بعد دیگه نیازی نبود میشد فهمید خط سیرشون چیه و تو دیالوگا چیو دنبال می کنن...
در مورد گیم پلی هم با نظر دوستانی که از زاویه دید شکایت داشتن موافقم اصولا بازی این سبکی یعنی مخفی کاری کلا با سوم شخص معنا پیدا میکنه یه مقدار این مورد تو ذوق میزد
اما در کل جوری ساخته نشده بود که نشه بازی کرد!
نکته خیلی جالب و مثبت و نوین که من واقعا خوشم اومد همین Conversation ها بود که در نقاط مختلف بازی با اشخاص مختلف صحبت می کنیم و در واقع باید قانعشون کنیم که کاری که ما می خوایم رو انجام بدن!
یکی از اون آپگرید های Augmentation ها هم برای همین مساله هست که در حین صحبت با طرف خصوصیات اخلاقی، میزان قانع شدن طرف!! و کلا تریپ طرف رو نشون میده که واقعا به کارمون کمک میکنه
داشتم فک میردم اگه واقعا همچین چیزایی اختراع بشه رو انسان نصب بشه چه کارا که نمیشه کرد
بعضیا به کمبود مهمات گیر داده بودن که این اصلا درست نیست به نظر من!
همونطور که اساتید هم اشاره کردن این بازی مثل هیتمن که کار همین Square Enix هست یه بازی مخفی کاری هست باید با فنون و حرکات بی صدا بازی رو جلو ببریم!
من یادم نمیاد جز اون مرحله آخر بازی که راه دیگه ای نیست از اسلحه استفاده کرده باشم تازه اونم از نوع پر سر و صداش!
اصلا تو همین لودینگ بازی هم میگه درجه Ghost رو وقتی می گیره که تو یه مرحله توسط هیچ شخص، دوربین، لیزر و سایر موارد امنیتی دیده یا احساس نشه!
فقط این آخریا من دیگه یکم آستانه تحملم کم شده بود یه اسلحه دوربین دار بود که silencer هم روش نصب بود با اون از راه دور همه رو بیهوش میکردم!![]()
در کل باید برای اونایی که هنوز بازی رو انجام ندادن بگم اونی که با سبک مخقی کاری حال نمی کنه و از Run & Gun خوشش میاد این بازی بهش توصیه نمیشه!
در مورد گرافیک با دوستان موافقم از رنگ زرد زیاد استفاده شده بود، هر چند رنگ اعصاب خورد کنی نیست و به آدم آرامش میده
اما جوری که تو متن گرافیک این بازی ازش استفاده شده بود یکم زود دل آدمو میزنه اما در کل بازم قابل تحمله!
خود گرافیک هم دوستان درسته در حد عناوینی مثل Mass Effect به هیچ وجه نبود اما به نظر من انتظار زیاد هم خیلی کار بی جاییه!
یادتون نیست برای مس افکت چقدر تبلیغات کردن ؟ چقدر فروش کرد ؟ خوب انتظارم از همچنین عنوانی صد در صد بالاست
اما Deus EX خیلی بازی نامی و مشهوری نبود حداقل برای یک پلیر معمولی تو همین ایران یه عنوان گمنام بوده تقریبا!
تو بازیای هم عصرش حرف زیادی برای گفتن نداشت اما در حد خودش خیلی خوب بود به نظر من...
بعد از داستان هم موسیقی و صداگذاری واقعا فوق العاده بود انصافا جای انتقاد ندارن ، فک کنم هممون با صدای Jensen خیلی حال کردیم کلا این یارو صداش باحاله تو خیلی بازی هام دوبله کرده دمش گرم
همین دیگه چقد حرف زدم.![]()
Last edited by sina1100; 03-09-2011 at 14:12.
دوست من اگر شما میرفتی پایین کمکش.اون وحشی هارو میکشتی .نمیمرد![]()
دوستان میخوام نسخه ی Black_box رو دانلود کنم...
بخاطر حجمش...
مشکلی نداره؟راسیتش میخواستم چندتا بازی از Black_box دانلود کنم موندم مشکلی نداره؟بدرد میخوره؟اگه افتضاحه نسخه ی دیگه رو دانلود کنم...
شما میتونین کمکم کنین؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)