VT20 قراره مدلای 42 و 46 اینچش تو نمایشگاه آی اف اِی معرفی بشه
VT20 قراره مدلای 42 و 46 اینچش تو نمایشگاه آی اف اِی معرفی بشه
تا جایی که من میدونم VT20 فقط 50 و 65 اینچ داره و VT25 ، سایز 50 ، 54 ،58 و 65 داره .
سپاس![]()
سلام
قیمت تلویزیون پلاسما P42G10 در نمایندگیها :1,475,000 تومان می باشد.
V20 در نمایندگیها چند می فروشند؟
و آیا کیفیت V20 از G10 و V10 بهتر است؟
ممنون
Last edited by koh; 07-08-2010 at 08:07.
در مورد قيمت نمايندگي اطلاعي ندارم
-اما در مورد كيفيت بله v20 كيفيت بهتري داره
سلام دوست عزیز...
1- هنوز توی نمایندگی ها فروشش آغاز نشده ! (البته اطلاعات من در این مورد مربوط به هفته قبل هستش)
2- همونطور که جناب t_tanhayam عزیز فرمودند؛ بله ! کیفیتش بهتره...
موفق باشید...![]()
یه مورد در رابطه با دکور V10 میخواستم بگم و اونم اینکه واقعا یه سر و گردن نسبت به V20 و VT20 بالاتره .
به نظر من دوستانی که قصد خرید V20 اونم فقط به خاطر کیفیت بالاترش نسبت به V10 رو دارن در نظر داشته باشن که این اختلاف کیفیت شاید اصلا مشهود نباشه ولی دکور فوق العاده جذاب V10 چیزیه که واقعا به چشم میاد . تو cnet اگه ببینید شکل ظاهری این پنل امتیاز 9 رو گرفته که میشه گفت عالیه :
ولی اگه میخوائین 3D بخرین که اون موقع کاملا قضیه فرق میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس![]()
سلام
D25 به بانه رسیده . 42 اینچ و LED هستش .
قیمتش رو هم گفتن که نگیم یا به عبارت دیگه نگفتن که بگیم
سپاس![]()
-امير خان رويو هاي زيادي كه كاربران دادن و مقايسه side by side اين دو مدل به شدت از تفاوت كنتراست اين دو پنل حرف زده شده سياه رو سياه تر وسفيد رو سفيد تر نشون ميده (Kuro Tech = Blackest Blacks)كه يكي از پارامترهاي اصلي در خريد hdtv هست
v20 با تكنولوژي جديدتره neo plasma در مصرف انرژي يك 5 ستاره گرفته
-گويا قابليت ركورد و پخش از tv رو هم داره
-صفحش بازتاب نور كمتري داره
-والبته نقلي هست كه در (v20 IFC (intelligent frame creation بصورت دفالت on هست وقابليت off شدن رو نداره در حاليكه در v10 ميشه هم روشن گذاشت وهم خاموش كه برتري خاصي نيست
یه چیزی که از پلاسمای vt20 تو فروما بیشتر مردم میگن درخشش رنگای این پلاسماس که روی حالت دینامیکی میگن از lcd بیشتره!
این عسکها مربوط به مقایسه پایونیر Kuro با پاناسونیک V20E (اروپایی) هست سمت چپ پایونیر Kuro و سمت راست پاناسونیک V20:
اینم یک عکس از V20 در یک اتاق نسبتا پر نور که عملکرد فیلتر ضد انعکاس این پنل رو نشون میده:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)