خوب بعد واسه غیر بومی ها چطوریه؟
خوب بعد واسه غیر بومی ها چطوریه؟
افراد بومی شانس قبولیشون بیشتر از افراد غیر بومیه
ببخشيد دختر خانوم .. خيلي خيلي خيلي خيلي عذر ميخوام كه به شما داداش گفتم ......
من دوباره صحبت هامو خوندم .... كه چي ؟ بازم ميگم ... تو ايران it ارزش نداره دختر خانوم .... رشته جديديه و اصلا نميدونن به چه دردي ميخوره ..
استاد درس مهندسي it ما ميگفت : براي هر شركت و اداره و سازمان و ... حداقل يك كارشناس it لازمه ....
آيا اينجوريه ؟
رفتم صدا و سيماي يكي از مراكز استانها جلو در يكي از اتاقها زده كارشناسان it وقتي رفتم تو ديدم چند تا فارغ التحصيل رشته غير مرتبط اونجا نشستن و دارن كار ميكنن اونم رشته هاي تئوري مثل عربي و ادبيات و چند تا رشته ديگه .. رفتم مخابرات ديدم از it خبري نيست ... به يارو ميگم it ميگه اون چه رشته اي ؟ جديده ؟
رشته it زيرگروه رشته مديريت در حالي كه تو ايران اشتباها فكر ميكنن همون كامپيوتره و آقايون مسئولين آوردن تموم سرفصل هاي رشته كامپيوتر رو گذاشتن تو it
اصلا جالبه بدونيد تو دنيا رشته اي به نام it وجود نداره و it با گرايش هاش مشخص ميشه ...
ولي مخالف نبودم و نيستم و نخواهم بود ....
شما اشتباه برداشت كرديد ... لطفا پست شماره 149 رو دوباره بخون و ببين من چي گفتم
شما هم موفق باشي دختر خانوم
سلام ببخشید که تایپینگ باز کردمچون نمیدونستم کجا بزنم
یک کمکی بکنید بگید برای دروس که باید بخونیم کدوم ها هستن برای کاردانی فناوری اطلاعات ((علمی کاربردی))![]()
کدام دانشگاه های دولتی دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعت میپذیرن؟
ممنون/![]()
دروس پيش نياز :
رياضي پيش
فيزيك پيش
دروس اصلي :
رياضي عمومي
آمار
فيزيك الكتريسيته
آزمايشگاه فيزيك
اخلاق اسلامي
معارف اسلامي
زبان عمومي
ادبيات فارسي
كارآفريني
مباني كامپيوتر
زبانهاي برنامه نويسي وب
ساختمان داده
تجزينه تحليل سيستم ها
پايگاه داده
آزمايشگاه پايگاه داده
سيستم عامل شبكه
آزمايشگاه سيستم عامل
شبكه هاي كامپيوتري
آزمايشگاه شبكه
امنيت شبكه
مباني IT
محيط هاي چند رسانه اي
مهندسي اينترنت
زبان تخصصي
مهندسي IT
مباحث ويژه
تجارت الكترونيك
كتابخانه الكترونيكي
مستند سازي
پروژه
كارآموزي
مجموعا : 76 واحد
دانلود PDF دروس و توضيحات رشته كارداني IT :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام دوستان
لطفا ازین پس تمامی مباحث مرتبط با فناوری اطلاعات رو در این تاپیک مطرح و پیگیری بفرمایید.
ممنونم![]()
با عرض سلام
دوستان عزیز برای بدست اوردن یک رتبه خوب در کنکور دولتی کاردانی کامپیوتر بهتر است کدام درسهایمان را بهتر بخوانیم ؟
به نظر شما کدام کتاب کنکور درسهای عمومی برای کامپیوتر را با توضیح درسها و نمونه سوالات معرفی میکنید که خودتان تجربه کرده اید و واقعا به درد خورده است؟
کنکور کاردانی فنی و کاردانش یکی است ؟
نحوه مطالعه بهتر برای کنکور راتوضیح دهید ؟
درود دوستان
من ساله دیگه برای تحصیل در رشته ای تی میخوام برم مالزی و از کامپیوتر هم فقط کار کردن با ویندوز رو بلدم در اصل تخصصی در زمینه کامپیوتر ندارم حالا سوالم از شما اینه که به عنوان پیش زمینه برای رشته ای تی شما فراگیری چه تخصصی رو پیشنهاد میکنید که تو این چهارده پانزده ماهی که وقت دارم بتونم یاد بگیرم؟
سپاس گزارم
سلام.
برای چند نفر از فارغ التحصیلان رشته ی مدیریت آی تی کارشناسی یا کارشناسی ارشد در شهر اصفهان یه شغل مناسب هست. که البته فقط هم مرد می پذیره. کسی میشناسه؟
لطفا اگه کسی هست زودتر خبر بده.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)