منظورت کیه!من که تازه عضو شدم و این 18 صفحه می گید 1 صفحش بیشتر ماله من نیست

فکر کنم بهتره پستتون رو ویرایش کنید
سلام بازم تشکر ویژه بابت اطلاعات خوبی که داری اره خوب تمیز در اوردی اصلا جایی رو زیاد اشغال هم نکرده سیم میم هم زیاد دورو ورش نیست
در مورد امپلی فایر من نه فعلا نمی زارم متاسفانه یودجم نمی رسه ولی تا اونجا که من متوجه شدم صداش بدون امپلی فایر گفتین خوبه و نیازی نداره! یا داره!؟
راستی اشاره کردی به سیستم صوتی تو خونه که دارم کردی ماله من استریو نیست به اصطلاح دالبی هست یا بخوام دقیق تر بگم surround هست یعنی 5 تا اسپیکر صدای مجزایی دارن و ساب هم که کامل جداست..
البته اگه این سیستم تو خونه من تو ماشین بود شیشه ها ماشین خورد می شد
.gif)
1-اینکه پشت صندلی ماشین تو صندوق عقب چسبیده نوشته پایونر چیه!؟امپلی فایره؟؟
2-یک سوال شخصی اگه یک روز خواستی ماشینو بفروشی ..خوب طبیعتا سیستم صوتیتو بر می داری از رو ماشین بعد تکلیف این تاقچه ماشین که انقدر سوراخ سوراخ شده چیه!!؟
3-اینم فراموش شد که بگید چقدر تاقچه ماشینو می برن و سوراخ می کنن!
4-من دیروز یک کاری کردم اقا نخندید فقط..من ور داشتم یکی از باندهای ضبط خونه رو که 1400 وات هست (البته 100 وات واقعی) ابعادشم خیلی بزرگه این باند جدا کردم گذاشتم تو صندوق عقب ماشین بعد دو تا سوکت خروجی باندهای عقب رو جدا کردم وصل کردم به این باند ضبط ..تنظیمات هم همینطور که شما گفتید گذاشتم 70 درصد عقب 30 درصد جلو (یعنی 2 تا باند جلو ماشین) + (70دصد باند ضبط تو صندوق عقب..)یه جورایی صدا بهتر شد ..بیس خیلیخیلی نرمی می زد !(که این نرمی زیادشم جالب نبود برام) و کلا صدا به بلندی قبل نبود ولی از لحاظ بیس اینا بهتر شد منتهی به شدت کمبود یک امپلی فایر احساس می شد... حالا سوال من از شما اینه که اگه 718 ببندم همین رواله!؟؟ یعنی صدا از لحاظ بیس اینا بهتر می شه ولی بعد یک مدت به شدت کمبود امپلی فایر احساس می شه!؟
5-امکانش هست بعد اینکه 718 بستم باندهای عقب ماشین رو با جلو جابه جا کنم؟؟ چون ظاهرا باندهای عقب ماشین بیس بهتری دارن وقتی بیان جلو بهتر می شه ..البته دارم می پرسم اگه امکانش هست!!یعنی جا می شه یا نه!