تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 27 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 267

نام تاپيک: باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

4

ماشاءالله بالاخره بعد از 18 صفحه پست به نتیجه رسیدی یا نه ؟

اگه منظورتون به بنده هست راستش من می‌خوام تا ۲ ماه دیگه ۲۰۶ تایپ ۳ بگیرم(شیرنیش محفوظ!!!) بعدش نمی‌خوام مثل برادرم ۷۰۰ پای سیستمی‌ بدم که ۴۰۰ تومن هم نمیارزه...من خودم صدای ۶۹۷۵ رو شنیدم اما اون ۲ تای دیگرو نشنیدم....خودم بشخصه از جای بی‌ الل خیلی‌ خوشم میاد(مید این آمریکنه.میدونمم که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند) ______الان هم منتظرم تا دوستمون آقا سعید چک کنن باندارو (که ایشالاه امیدوارم خوب امتحانشو پس میده)

راستی‌ سعید جان آمپ نگرفتی‌ براش؟بگیر به ما هم بگو چون احتمالا سیستممون مثل هم شه...‌هه ‌هه

Last edited by ba maram; 08-10-2010 at 15:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ماشاءالله بالاخره بعد از 18 صفحه پست به نتیجه رسیدی یا نه ؟
    منظورت کیه!من که تازه عضو شدم و این 18 صفحه می گید 1 صفحش بیشتر ماله من نیست فکر کنم بهتره پستتون رو ویرایش کنید
    سلام
    آره 2 تا هستن(یک جفت یعنی 2 دونه).
    ببین این 718 ها رو میتونی به سیمهای باندهای عقب وصل کنی(چپی رو به سیم چپی و راستی رو به سیم راستی) و کل باندهای فابریک ماشین رو(یعنی باند جلو و عقب طرف راننده رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف راننده و باند جلو و عقب طرف شاگرد رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف شاگرد)به خروجی های چپ و راست جلو وصل کنی که اینطوری صدا خیلی کامل میشه و با فید پخش 70% صدا رو میندازی برای عقب یعنی برای 718 ها و 30% صدار رو میندازی روی جلو یعنی به عبارتی روی 4 تا باند فابریک که به سیم باندهای جلو وصل کردی این کار رو می کنی که صدای خواننده و تیس تیس از 4 تا باند فابریک پخش بشه و هم اینکه تا ولوم میدی به خاطر بیس خر خر نکنن و 718 ها هم صدای بیس و خواننده و تیوتر رو پخش می کنن دیگه خودت حساب کن چه صدای کاملی میشه!
    در ضمن شما آمپی می خوای بزاری یا نه دوست عزیز؟
    ببین اینا اندازشون 3 برابر باندهای فابریک هست و به هیچ عنوان توی جای اون ها نمیرن و اگر هم روی تاقچه بسته نشن بیس خوبی نمیزنن.
    نه صدا شیر نمیشه و مثل همون اسپیکر کامپیوترت روی هر باندی یک کانال جداگانه پخش میشه و استریو کامل هست.
    اینم جواب 2 تا سوال آخرت(من خودم به شخصه آدم وسواسی تو تمیزی هستم و کارهام رو تمیز انجام میدم):
    این عکس ماله مهر پارسال هست الان خیلی از این تمیز تره و شما اصلآ سیم اضافه نمی بینی اگر وقت کردم برات یک عکس جدید میگیرم و میزارم

1 inch = 2.54 cm
    سلام بازم تشکر ویژه بابت اطلاعات خوبی که داری اره خوب تمیز در اوردی اصلا جایی رو زیاد اشغال هم نکرده سیم میم هم زیاد دورو ورش نیست
    در مورد امپلی فایر من نه فعلا نمی زارم متاسفانه یودجم نمی رسه ولی تا اونجا که من متوجه شدم صداش بدون امپلی فایر گفتین خوبه و نیازی نداره! یا داره!؟
    راستی اشاره کردی به سیستم صوتی تو خونه که دارم کردی ماله من استریو نیست به اصطلاح دالبی هست یا بخوام دقیق تر بگم surround هست یعنی 5 تا اسپیکر صدای مجزایی دارن و ساب هم که کامل جداست..
    البته اگه این سیستم تو خونه من تو ماشین بود شیشه ها ماشین خورد می شد
    1-اینکه پشت صندلی ماشین تو صندوق عقب چسبیده نوشته پایونر چیه!؟امپلی فایره؟؟
    2-یک سوال شخصی اگه یک روز خواستی ماشینو بفروشی ..خوب طبیعتا سیستم صوتیتو بر می داری از رو ماشین بعد تکلیف این تاقچه ماشین که انقدر سوراخ سوراخ شده چیه!!؟
    3-اینم فراموش شد که بگید چقدر تاقچه ماشینو می برن و سوراخ می کنن!
    4-من دیروز یک کاری کردم اقا نخندید فقط..من ور داشتم یکی از باندهای ضبط خونه رو که 1400 وات هست (البته 100 وات واقعی) ابعادشم خیلی بزرگه این باند جدا کردم گذاشتم تو صندوق عقب ماشین بعد دو تا سوکت خروجی باندهای عقب رو جدا کردم وصل کردم به این باند ضبط ..تنظیمات هم همینطور که شما گفتید گذاشتم 70 درصد عقب 30 درصد جلو (یعنی 2 تا باند جلو ماشین) + (70دصد باند ضبط تو صندوق عقب..)یه جورایی صدا بهتر شد ..بیس خیلیخیلی نرمی می زد !(که این نرمی زیادشم جالب نبود برام) و کلا صدا به بلندی قبل نبود ولی از لحاظ بیس اینا بهتر شد منتهی به شدت کمبود یک امپلی فایر احساس می شد... حالا سوال من از شما اینه که اگه 718 ببندم همین رواله!؟؟ یعنی صدا از لحاظ بیس اینا بهتر می شه ولی بعد یک مدت به شدت کمبود امپلی فایر احساس می شه!؟
    5-امکانش هست بعد اینکه 718 بستم باندهای عقب ماشین رو با جلو جابه جا کنم؟؟ چون ظاهرا باندهای عقب ماشین بیس بهتری دارن وقتی بیان جلو بهتر می شه ..البته دارم می پرسم اگه امکانش هست!!یعنی جا می شه یا نه!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اگه منظورتون به بنده هست راستش من می‌خوام تا ۲ ماه دیگه ۲۰۶ تایپ ۳ بگیرم(شیرنیش محفوظ!!!) بعدش نمی‌خوام مثل برادرم ۷۰۰ پای سیستمی‌ بدم که ۴۰۰ تومن هم نمیارزه...من خودم صدای ۶۹۷۵ رو شنیدم اما اون ۲ تای دیگرو نشنیدم....خودم بشخصه از جای بی‌ الل خیلی‌ خوشم میاد(مید این آمریکنه.میدونمم که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند) ______الان هم منتظرم تا دوستمون آقا سعید چک کنن باندارو (که ایشالاه امیدوارم خوب امتحانشو پس میده)

راستی‌ سعید جان آمپ نگرفتی‌ براش؟بگیر به ما هم بگو چون احتمالا سیستممون مثل هم شه...‌هه ‌هه

ما مخلص شما هستیم والا امپ infinity 7541 که معرکه هست 135 تا رو 2 اوهم میده باندا هم 110 واتن که خراکش همین 7541 هست همه هم ازاش تعریف میکنن اما قیمتش یه نمه بالاست 195 تومنه اینجا هالا تا فردا ببینم چی مشه شاید همینو برداشتم راستی باندا دیروز به دستم رسید

4. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ما مخلص شما هستیم والا امپ infinity 7541 که معرکه هست 135 تا رو 2 اوهم میده باندا هم 110 واتن که خراکش همین 7541 هست همه هم ازاش تعریف میکنن اما قیمتش یه نمه بالاست 195 تومنه اینجا هالا تا فردا ببینم چی مشه شاید همینو برداشتم راستی باندا دیروز به دستم رسید
    ُعید جان ساب هم میخوای اضافه کنی؟
    یا استیج جلو داشته باشی؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهههههههههههههههههه.....مبا ک باشه....راستی صدای لیمیتد چطوره؟؟؟
    من البته شنیدم ممفیس هم تو رنج قیمت 180 تومان یه بانده خوبی دارم(مدلش رو اطلاع ندارم) اطلاعاتی نداری راجبش؟ ممفیس بهتره یا لیمیتد؟
    مرسی

7. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بسیار ممنون . قیمت این 718البته اصلیش چنده الان ؟؟؟ در بازار تهران ؟؟؟؟؟
    70-80 تومنه بیشتر از این نمی ارزه(اندونزی باشه).
    قیمت p963 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره به پست 3649 سری بزنید[COLOR="Silver"]
    حسین جان جسارت نباشه ها ولی فکر نمیکنی اشتباه کردی ؟ p963 کیفیتش پایینتره و اونم با قیمت 55 تومن ؟ نکنه سر کوچه شما این قیمت میدن ؟
    p963 در حد p953 هست حتی بالاتره و اصلا نمیشه 718 و 6975 رو یاهاش مقایسه کرد و بیسشم فکر نکنم خشک باشه ( البته هموز نصب نکردم ) من دیروز خریدم 130 تومن عزیز
    صدای 718 رو شنیدم واقعا ارزش خرید نداره کیفیت تعطیل 6975 هم که از اون بدتر
    اگه میخوای راهنمایی کنی لطقا هواستو جم کن بقیه رو گمراه نکنی ( مخلصم )
    سلام
    با عرض پوزش از دوستان بنده اشتباه کردم(با مدل 937 اشتباه گرفته بودمش)
    سعید جان نزنیمون
    در ضمن سر کوچمون هم بقالی هست نه سیستم فروشی.
    من شنیدم که خیلیها میگن خشکه البته باید دید سلیقه طرف چه طوره یک وقت میبینی یکی از کیک بیس خوشش میاد و یکی دیگه از لو بیس.
    در مورد کیفیت 718 هم خوب در بازه قیمت خودش خوبه ولی در حد 963 نیست
    در ضمن مورد توجه جنابعالی باشه که من دارم سیستمی متناسب با بودجه ایشون و بدون آمپ پیشنهاد میدم پس نباید صرفآ بهتر بودن مورد توجه باشه و بنده هم یک زمانی توی تاپیک مربوط به خودش فعالیت می کردم و اونچنان بی تجربه هم نیستم که بخوام کسی رو گمراه کنم فقط یک اشتباه بود که تصحیح شد.

منظورت کیه!من که تازه عضو شدم و این 18 صفحه می گید 1 صفحش بیشتر ماله من نیست فکر کنم بهتره پستتون رو ویرایش کنید

سلام بازم تشکر ویژه بابت اطلاعات خوبی که داری اره خوب تمیز در اوردی اصلا جایی رو زیاد اشغال هم نکرده سیم میم هم زیاد دورو ورش نیست
    در مورد امپلی فایر من نه فعلا نمی زارم متاسفانه یودجم نمی رسه ولی تا اونجا که من متوجه شدم صداش بدون امپلی فایر گفتین خوبه و نیازی نداره! یا داره!؟
    راستی اشاره کردی به سیستم صوتی تو خونه که دارم کردی ماله من استریو نیست به اصطلاح دالبی هست یا بخوام دقیق تر بگم surround هست یعنی 5 تا اسپیکر صدای مجزایی دارن و ساب هم که کامل جداست..
    البته اگه این سیستم تو خونه من تو ماشین بود شیشه ها ماشین خورد می شد
    1-اینکه پشت صندلی ماشین تو صندوق عقب چسبیده نوشته پایونر چیه!؟امپلی فایره؟؟
    2-یک سوال شخصی اگه یک روز خواستی ماشینو بفروشی ..خوب طبیعتا سیستم صوتیتو بر می داری از رو ماشین بعد تکلیف این تاقچه ماشین که انقدر سوراخ سوراخ شده چیه!!؟
    3-اینم فراموش شد که بگید چقدر تاقچه ماشینو می برن و سوراخ می کنن!
    4-من دیروز یک کاری کردم اقا نخندید فقط..من ور داشتم یکی از باندهای ضبط خونه رو که 1400 وات هست (البته 100 وات واقعی) ابعادشم خیلی بزرگه این باند جدا کردم گذاشتم تو صندوق عقب ماشین بعد دو تا سوکت خروجی باندهای عقب رو جدا کردم وصل کردم به این باند ضبط ..تنظیمات هم همینطور که شما گفتید گذاشتم 70 درصد عقب 30 درصد جلو (یعنی 2 تا باند جلو ماشین) + (70دصد باند ضبط تو صندوق عقب..)یه جورایی صدا بهتر شد ..بیس خیلیخیلی نرمی می زد !(که این نرمی زیادشم جالب نبود برام) و کلا صدا به بلندی قبل نبود ولی از لحاظ بیس اینا بهتر شد منتهی به شدت کمبود یک امپلی فایر احساس می شد... حالا سوال من از شما اینه که اگه 718 ببندم همین رواله!؟؟ یعنی صدا از لحاظ بیس اینا بهتر می شه ولی بعد یک مدت به شدت کمبود امپلی فایر احساس می شه!؟
    5-امکانش هست بعد اینکه 718 بستم باندهای عقب ماشین رو با جلو جابه جا کنم؟؟ چون ظاهرا باندهای عقب ماشین بیس بهتری دارن وقتی بیان جلو بهتر می شه ..البته دارم می پرسم اگه امکانش هست!!یعنی جا می شه یا نه!
    سلام
    آره بدون آمپلی هم خوب جواب میده و بعدآ راحت می تونی یک آمپلی بگیری و از حداکثر قدرتش بهره ببری.
    جدا از بحث مارک و مدل دقیق سیستم صوتی که توی خونه روی کامپیوترت هست چیه چون در نظر دارم یک 5.1 برای خودم بگیرم
    1-آره آمپلی فایر پایونیر مدل gm-3300t هست(دانشجوییه یعنی از نظر اقتصادی به صرفه هست و ولی جواب من رو میده).
    2-به قول معروف هر که پر طاووس خواهد جر هندوستان کشد خوب اینم عواقبشه ولی خوب مهم نیست یک تخته mdf میندازم روش(شایدم طرف خواستش و روی ماشین فروختمش)
    3-بریدن طاقچه با نصب یک 8 تومنی میشه بدون آمپلی(البته نرخ خاصی نداره هر کی هر چی دوست داره میگیره).
    4-ببین دیگه این کارو نکنی ها یکوقت اگر مقاومت اسمی اسپیکر مثلآ 2 اهم باشه آمپ پخشت می سوزه ها چون آمپ پخش مقاومتش 4 اهمیه.
    نه تاگر 718 ببندی بهتره ولی خوب بازم از حداکثر قدرتش استفاده نمیشه اما بعدآ که یک آمپ 50 تومنی(حداقل کنوود 5203)بگیری صداش خیلی بهتر میشه.
    5-خوب دلیل اینکه باندهای عقب بیس بهتری دارن همون صندوق عقب هست ولی باندهای جلو پشتشون خالیه برای همین بیس چندانی ندارن و البته اینکه سایزشون هم با هم فرق میکنه و به طور کلی امکانش نیست.

9. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ُعید جان ساب هم میخوای اضافه کنی؟
    یا استیج جلو داشته باشی؟

والا ساب هم در نظر دارم ببندم ولی الان نه یکی 2 ماه دیگه فعلا فقط همین باندا ولی اینم هست که اگه 7541 ببندم از اون 2 کانالش دیگه استفاده ای نمیتونم بکنم مگه این که بعدا واسه جولو ازاش کار بکشم که فعلا بعیده به نظرت این همه پول بدم و فقط از 2 کانالش استفاده کنم ظلم نیست ؟

بهههههههههههههههههه.....مبا ک باشه....راستی صدای لیمیتد چطوره؟؟؟
    من البته شنیدم ممفیس هم تو رنج قیمت 180 تومان یه بانده خوبی دارم(مدلش رو اطلاع ندارم) اطلاعاتی نداری راجبش؟ ممفیس بهتره یا لیمیتد؟
    مرسی
    والا لیمیتد راه انداختنش هم دردسر داره هم 2 تا امپ میخواد که فکر کنم صرفه اقتصادی نداره عزیزم شما به گزینه های دیگه فکر کن در مورد ممفیس اطلاعی ندارم ولی کم یابه و گارانتی درست و حسابی هم فکر نکنم داشته باشه باز بقه دوستان نظر بدن بهتره
    شما اگه میخوای بیشتر از من هزینه کنی 1073 بردار که خیلی خفنه همه باندارو میکنه تو جیب بقلش ولی قیمت دور و بره 240 تومنه 4 اوهم و 150وات rms

سلام
    سعید جان نزنیمون
    من شنیدم که خیلیها میگن خشکه البته باید دید سلیقه طرف چه طوره یک وقت میبینی یکی از کیک بیس خوشش میاد و یکی دیگه از لو بیس.
    در ضمن مورد توجه جنابعالی باشه که من دارم سیستمی متناسب با بودجه ایشون و بدون آمپ پیشنهاد میدم پس نباید صرفآ بهتر بودن مورد توجه باشه و بنده هم یک زمانی توی تاپیک مربوط به خودش فعالیت می کردم و اونچنان بی تجربه هم نیستم که بخوام کسی رو گمراه کنم فقط یک اشتباه بود که تصحیح شد.

سلام
    آره بدون آمپلی هم خوب جواب میده و بعدآ راحت می تونی یک آمپلی بگیری و از حداکثر قدرتش بهره ببری.
    جدا از بحث مارک و مدل دقیق سیستم صوتی که توی خونه روی کامپیوترت هست چیه چون در نظر دارم یک 5.1 برای خودم بگیرم
    1-آره آمپلی فایر پایونیر مدل gm-3300t هست(دانشجوییه یعنی از نظر اقتصادی به صرفه هست و ولی جواب من رو میده).
    2-به قول معروف هر که پر طاووس خواهد جر هندوستان کشد خوب اینم عواقبشه ولی خوب مهم نیست یک تخته mdf میندازم روش(شایدم طرف خواستش و روی ماشین فروختمش)
    3-بریدن طاقچه با نصب یک 8 تومنی میشه بدون آمپلی(البته نرخ خاصی نداره هر کی هر چی دوست داره میگیره).
    4-ببین دیگه این کارو نکنی ها یکوقت اگر مقاومت اسمی اسپیکر مثلآ 2 اهم باشه آمپ پخشت می سوزه ها چون آمپ پخش مقاومتش 4 اهمیه.
    نه تاگر 718 ببندی بهتره ولی خوب بازم از حداکثر قدرتش استفاده نمیشه اما بعدآ که یک آمپ 50 تومنی(حداقل کنوود 5203)بگیری صداش خیلی بهتر میشه.
    5-خوب دلیل اینکه باندهای عقب بیس بهتری دارن همون صندوق عقب هست ولی باندهای جلو پشتشون خالیه برای همین بیس چندانی ندارن و البته اینکه سایزشون هم با هم فرق میکنه و به طور کلی امکانش نیست.
    حسین جان اون پستو با لحن دوستانه بخون بابا من کوچیک شما هستم ما هنوز تازه کاریم شما به دل نگیر
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 09-10-2010 at 09:14.

11. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    سعید جان نزنیمون

سلام
    سلام.
    سیستم صوتی که تو اتاق استفاده می کنم logitech هست کاش سیستم صوتی برای ماشین از این برند هم بود اونموقع راحت ترم ی شد خرید کرد لازمه بگم این برند یکی از معروفترین برندهای صوتی هست .یک مدل داشت اگه اشتباه نکنم 5500 بود که برنده بهترین سیستم صوتی اشتبا نکنم سال 2006 شده بود.البته قیمتش 600 تومن بود و اصلا هم دیگه موجود نیست به جز صداش حسنی که داشت این بود که ورودی اپتیکال برای صدای دالبی داشت!
    اینم که من استفاده می کنم surround هست 2 تا اسپیکر عقب دوتا جلو یکی وسط و یک ساب مدل دقیقشم x530 logitech هست.صدارو خیلی خیلی خوب پخش میکنه همه فرکانس های صدای رو..حسن دیگه ای که داره اینه که شما محاله بتونی صداشو تا نصفه ببری بالا اون موقع همه شاکی می شن خونه می لرزه..بیس صداشم پشت ساب ولوم داره ..یک حسن دیگه ای که داره اینه که شما اگه صداشو تا ته هم ببری و موزیک پخش کنی اصلا صدا خراب نمی شه بیس ....فرکانسه های بالا وسط ... همه چه به خوبی پخش می شه با کیفیت عالی.من می شینم باهاش xbox360 بازی می کنم و فیلم می بینم خیلی لذت بخشه بعضی موزیک ها چه تو بازی چه کلیپ air wave داره انگار یکی با چکش می کوبه تو هوا یه بادی می خوره به سرو روت حال می یای قیمت هم من 1 سال پیش خریدم 160 این حدودا بود.
    من دیروز 5-6 ساعت با همون بانده موزیک گوش دادم مقاومتش نسوخت..گفتم تا سیستم رو می خرم باشه رو ماشین یا بازش کنم!!؟یعنی اگه می خواست بسوزه دیگه تا حالا سوخته بود دیگه...
    اقا شرمنده من این 2-3 تا سوال رو بپرسم چون اصلا امکان تست کیفیت 718 ندارم قبل خرید.
    1--شما با همین امپی که 718 رو بستی چقدر بیس بحت می ده!؟البته بیس تمیز..یعنی اونقدر هست که این بیس موجش از تو بدن رد بشه... یا تا حدودی کیفیتش در حد همین سیستم خونگی من باشه؟؟

2- به جز 718 چیزه دیگی بخرم مثلا 6975 یا p963 باید هدیونیت هم عوض بشه!؟یعنی تنها مدلی که نیاز به تعویض هدیونیت نداره 718 هست؟
    3-راستی اینکه گفتی سیستم رو اگه شد با ماشین رد می کنی بره یعنی ارزش نگه داشتن نداره که بعدا رو ماشین بعدیت همینو ببندی! من امپلی فایر رو حتما بعدا اضافه می کنم ولی فعلا می خوام یک اسپیکر خوب برای ماشین بگیرم که اگه فردا ماشین رو هم عوض کردم این سیستم صوتی ارزش نگه داشتن داشته باشه برای همین نمیخوام به خاطره اختلاف قیمت 20-30 تومن چیزی ببندم که فردا بگم کاش مثلا p963 می بستم..

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

والا ساب هم در نظر دارم ببندم ولی الان نه یکی 2 ماه دیگه فعلا فقط همین باندا ولی اینم هست که اگه 7541 ببندم از اون 2 کانالش دیگه استفاده ای نمیتونم بکنم مگه این که بعدا واسه جولو ازاش کار بکشم که فعلا بعیده به نظرت این همه پول بدم و فقط از 2 کانالش استفاده کنم ظلم نیست ؟

والا لیمیتد راه انداختنش هم دردسر داره هم 2 تا امپ میخواد که فکر کنم صرفه اقتصادی نداره عزیزم شما به گزینه های دیگه فکر کن در مورد ممفیس اطلاعی ندارم ولی کم یابه و گارانتی درست و حسابی هم فکر نکنم داشته باشه باز بقه دوستان نظر بدن بهتره
    شما اگه میخوای بیشتر از من هزینه کنی 1073 بردار که خیلی خفنه همه باندارو میکنه تو جیب بقلش ولی قیمت دور و بره 240 تومنه 4 اوهم و 150وات rms

حسین جان اون پستو با لحن دوستانه بخون بابا من کوچیک شما هستم ما هنوز تازه کاریم شما به دل نگیر
    البته 1073 100وات rms هست(سعید جان اشتباه لوپی بوده فکر کنم)

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

البته 1073 100وات rms هست(سعید جان اشتباه لوپی بوده فکر کنم)
    ای ناقلا حق باشماست 100 واته ولی خفنه
    Product Features

• Woofer size 7 x 10" (195 x 265 mm)
    • Power handling capacity 100 W / 150 W max
    • Frequency range 30 - 20.000 Hz
    • Sensitivity 93 dB (1W/1m)
    • Outer diameter of woofer 195 x 265 mm (7,68 x 10,4")
    • Magnet size 145 mm (5,7")
    • Mounting depth 85 mm (3,35")
    • Mounting hole 156 x 225 mm (6,15" x 8,86")
    • Tweeter 20 mm (08") tweeter / 50 mm (2") midrange
    • Crossover 12dB HP / 6 dB LP
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 10-10-2010 at 08:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •