تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 76 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Fallout.New.Vegas.Update.1-SKIDROW

اطلاعات و راهنمای استفاده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Group SKIDROW brings you first update for Fallout New Vegas, which fixes quest and scripting issues. Don’t forget to read NFO for more details about this update, enjoy.

Description: Experience all the sights and sounds of fabulous New Vegas, brought to you by Vault-Tec, America’s First Choice in Post Nuclear Simulation. Explore the treacherous wastes of the Great Southwest from the safety and comfort of your very own vault: Meet new people, confront terrifying creatures, and arm yourself with the latest high-tech weaponry as you make a name for yourself on a thrilling new journey across the Mojave wasteland. From Bethesda Softworks and the veteran RPG designers at Obsidian Entertainment (a team which includes members of the original Fallout and 2 teams) comes Fallout: New Vegas, a thrilling and chilling episode in the Fallout saga.

کد:
    با تشکر از سپهر خان
    این غیر رسمیه ؟؟؟
    Group SKIDROW اینو دادن بیرون

Last edited by ELSIN; 21-10-2010 at 22:56.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

هر چند بنده وقتی به این نمرات نگاه می کنم احساس می کنم کیلوی هستند اما میگم مرد توی این صنعت کدوم بازی ضعیفی بوده که نمره 9 گرفته پس حقشه کدوم بازی متوسط بوده که نمره 9 گرفته پس حقشه
    باتشکر:Xlife

عجب...پس نمرات کیلویی هسن؟؟؟؟چرا وقتی نسخه 3 این بازی میانگین 92 گرفت کیلویی نبود ولی حالا که این نمراتو گرفته کیلویی شده؟؟؟؟

اولا لطفا پستای پشت سر هم از خاطراتتون رو اینجا نذارید صفحات رو گم می کنیم.......پستای شما اسپم محسوب میشه..چون نه نقدی از بازی هست نه امتیازی نه چیزی.....بلکه دارین خاطره تعریف می کنین.

دوما باگ این نسخه بسیار فراوانه.......یه باگ دیدم در حد تیم ملی: داشتم به یارو شلیک میکردم...یهو غیب شد ..100 متر اونطرفتر دیدمش به طوریکه نصف بدنش بیرون از خاک بود بقیش تو خاک.
    به علت باگ زیاد از همین اول کار سازنده ها واسه بازی patch بیرون خواهند داد که مشکل باگ رو حل خواهد کرد..البته این فعلا واسه pc هست...این هم منبع خبر:
    کد:

در این که این بازی فوق العادس شکی درش نیس.............. ولی نباید سایتها و امتیازات رو کیلویی دونست....... .علتشم با دلیل و مدرک یک سطر بالا می بینید

.

3. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باگ این نسخه بسیار فراوانه.......یه باگ دیدم در حد تیم ملی
    تایید میشه
    منم یه چند جفت باگ دیدم در سطوح لا لیگا و لیگ برتر

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

به علت باگ زیاد از همین اول کار سازنده ها واسه بازی patch بیرون خواهند داد که مشکل باگ رو حل خواهد کرد..البته این فعلا واسه pc هست...این هم منبع خبر:

کد:
    .
    سلام
    ببخشید من هرچی گشتم نتونستم لینک patch رو که گذاشتی دانلود کنم
    یه خورده راهنمایی میکنی
    Last edited by Amir Hossein; 22-10-2010 at 02:48.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تعداد ساید کوئست های کشف شده به 74 رسیده!!
    بازی RPG باز کُشه ها!!
    اگه کوئست جدیدی کشف کردید به این لیست اضافه کتید: (سه تاشو خودم پیدا کردم!)
    کد:

7. 4 کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

عجب...پس نمرات کیلویی هسن؟؟؟؟چرا وقتی نسخه 3 این بازی میانگین 92 گرفت کیلویی نبود ولی حالا که این نمراتو گرفته کیلویی شده؟؟؟؟

.
    گفتم که خیلی ها گفتن این نمرات زیادی اند اما من میگم حقشه زیرا به این زیباین نمیشد دنیای فال اوت رو به تصویر کشید

اولا لطفا پستای پشت سر هم از خاطراتتون رو اینجا نذارید صفحات رو گم می کنیم.......پستای شما اسپم محسوب میشه..چون نه نقدی از بازی هست نه امتیازی نه چیزی.....بلکه دارین خاطره تعریف می کنین.

.
    کجای حرفهای من بوی تجدید خاطره میداد من با یک بحث خودمونی در مورد اتفاقات و سطح توقعات افراد قبل از اومدن بازی می گفتم و حالا که بازی عرضه شده چند جایی هم طبق حرف شما خاطره گفتم ولی اونا جزء بحث من بوداند تا زیباسازی بشه

باید اعضا بدونند که این بازی چگونه ساخته شده و به این راحتی نمیشه از اون گذشت
    دوما باگ این نسخه بسیار فراوانه.......یه باگ دیدم در حد تیم ملی: داشتم به یارو شلیک میکردم...یهو غیب شد ..100 متر اونطرفتر دیدمش به طوریکه نصف بدنش بیرون از خاک بود بقیش تو خاک.
    کد:
    .
    باگ که بقول دوست قبلیمون جزءی از دنیای بزرگ فال اوته و از نظرمن همراه همیشگی بازیهای ‏Bethside محسوب میشه اما این فال اوت باگهای آشکاری داشت که واقعا درمعنای واقعی باگ بوداند اما بنده به شخصا خودم درفال اوت ‏3‏ از این دست باگ ندیدم اما باگهای گیم پلی دیدم

در این که این بازی فوق العادس شکی درش نیس.............. ولی نباید سایتها و امتیازات رو کیلویی دونست....... .علتشم با دلیل و مدرک یک سطر بالا می بینید

.
    بله درسته بنده حرفم رو پس میگیرم ‏
    تایید میشه
    این خط
    /
    این نشون
    %
    اما منظور من این بود که بعدها اشخاصی ناخواسته و یا از روی شناخت به این نظر میرسند اما بقول گفتنی فعلا بازی رو بچسب
    Last edited by xlife; 22-10-2010 at 08:44.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم يكم از باگ هاي كشف شده بگم با هم كيف كنيم!
    يه بار يدونه از اين سوپر ميوتنت گنده ها(معمولي نه ها!) انداخت دنبالم بعد من داشتم ميمردم يهم رفت تو ديوار بعد يهو ظاهر شد جلوم مٌرد!
    يه بار هم توي يكي از سايد كوئست ها رفتم نزديك منطقه يهو رفتم تو هوا سقوط كردم مٌردم!
    ولي براي فال آوت عاديه.

10. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ببخشید من هرچی گشتم نتونستم لینک patch رو که گذاشتی دانلود کنم
    یه خورده راهنمایی میکنی
    نه عزیزم اینpatchهنوز ارائه نشده اما خبر اومدنش تأیید شده واسه دانلود از سایت مرجع و سازنده بازی استفاده بکن هرچند پچ هنوز نیومده
    کد:

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باگ هاش به نظر من آزار دهنده نیست
    عوض مزایایی داره مثلا لودینگ هاش ثانیه ای هستن

13. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض اولین بسته قابل دانلود برای Fallout New Vegas

[/COLOR]بتسدا در صبح21اکتبر رسما
    خبر ساخت Dlcبرای Fallout new vegas ‎را تأیید کرد
    هنوز چند روزی از عرضه بازی نگذشته که ساخت Dlc‏ آن برای کنسول Xbox360اعلام شد و هنوز تاریخ عرضه برای PS3نامشخص است قرار است این Dlc ‎برروی Xbox live‏ قرار بگیرد طبق شنیده اولین بسته افزایش دهنده برای کنسول مایکروسافت دراوایل تعطیلات میلادی عرضه خواهد شد و بقیه برای خرید اینترنتی قرار خواهند گرفت اما هنوز معلوم نیست انحصاری بودن این بسته ها برای ‏ ‏xbox360است یا فقط کنسول و یا درکل پی سی بازان از آن محروم می شوند اما سخنگو بتسدا فعلا خبر اولین Dlcرا برای Xbox360تأیید کرده است و گفته است چند هفته آینده اطلاعات جدیدی ارائه خواهد شد
    بازاریاب و روابط عمومی بتسدا بتی هانس گفته است
    ما همکاری خوبی با مایکروسافت داریم و هیجان زده ایم و امیدواریم در اینکار موفق باشیم
    ما بدنبال طرح جدیدی برای عرضه Dlcها بودیم و قرارنیست بصورت اینترنتی بفروش برسانیم ایشان گفتند که قرار است هرچند ماه یک دی ال سی بر روی شبکه های xbox liveو پلی استیشن نتورک قرار بگیرد و سر آخر همانند fallout3دریک بسته ویژه همه دی ال سی ها برای فروش قرار داده شوند
    بتسدا فعلا درمورد جزئیات اولینDlcچیزی نگفته و روند محافظه کارانه پیش می گیرد
    نوشته شده و ترجمه توسط:xlife ‎
    منابع:
    کد:
    کد:
    Last edited by xlife; 22-10-2010 at 10:43.

15. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •