با تشکر از سپهر خان
این غیر رسمیه ؟؟؟
Group SKIDROW اینو دادن بیرون
![]()
با تشکر از سپهر خان
این غیر رسمیه ؟؟؟
Group SKIDROW اینو دادن بیرون
![]()
Last edited by ELSIN; 21-10-2010 at 22:56.
عجب...پس نمرات کیلویی هسن؟؟؟؟چرا وقتی نسخه 3 این بازی میانگین 92 گرفت کیلویی نبود ولی حالا که این نمراتو گرفته کیلویی شده؟؟؟؟
اولا لطفا پستای پشت سر هم از خاطراتتون رو اینجا نذارید صفحات رو گم می کنیم.......پستای شما اسپم محسوب میشه..چون نه نقدی از بازی هست نه امتیازی نه چیزی.....بلکه دارین خاطره تعریف می کنین.
دوما باگ این نسخه بسیار فراوانه.......یه باگ دیدم در حد تیم ملی: داشتم به یارو شلیک میکردم...یهو غیب شد ..100 متر اونطرفتر دیدمش به طوریکه نصف بدنش بیرون از خاک بود بقیش تو خاک.
به علت باگ زیاد از همین اول کار سازنده ها واسه بازی patch بیرون خواهند داد که مشکل باگ رو حل خواهد کرد..البته این فعلا واسه pc هست...این هم منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این که این بازی فوق العادس شکی درش نیس.............. ولی نباید سایتها و امتیازات رو کیلویی دونست....... .علتشم با دلیل و مدرک یک سطر بالا می بینید
.
تایید میشه
منم یه چند جفت باگ دیدم در سطوح لا لیگا و لیگ برتر
سلام
ببخشید من هرچی گشتم نتونستم لینک patch رو که گذاشتی دانلود کنم
یه خورده راهنمایی میکنی![]()
Last edited by Amir Hossein; 22-10-2010 at 02:48.
تعداد ساید کوئست های کشف شده به 74 رسیده!!
بازی RPG باز کُشه ها!!
اگه کوئست جدیدی کشف کردید به این لیست اضافه کتید: (سه تاشو خودم پیدا کردم!)
گفتم که خیلی ها گفتن این نمرات زیادی اند اما من میگم حقشه زیرا به این زیباین نمیشد دنیای فال اوت رو به تصویر کشید
کجای حرفهای من بوی تجدید خاطره میداد من با یک بحث خودمونی در مورد اتفاقات و سطح توقعات افراد قبل از اومدن بازی می گفتم و حالا که بازی عرضه شده چند جایی هم طبق حرف شما خاطره گفتم ولی اونا جزء بحث من بوداند تا زیباسازی بشه
باید اعضا بدونند که این بازی چگونه ساخته شده و به این راحتی نمیشه از اون گذشت
باگ که بقول دوست قبلیمون جزءی از دنیای بزرگ فال اوته و از نظرمن همراه همیشگی بازیهای Bethside محسوب میشه اما این فال اوت باگهای آشکاری داشت که واقعا درمعنای واقعی باگ بوداند اما بنده به شخصا خودم درفال اوت 3 از این دست باگ ندیدم اما باگهای گیم پلی دیدم
بله درسته بنده حرفم رو پس میگیرم
تایید میشه
این خط
/
این نشون
%
اما منظور من این بود که بعدها اشخاصی ناخواسته و یا از روی شناخت به این نظر میرسند اما بقول گفتنی فعلا بازی رو بچسب
Last edited by xlife; 22-10-2010 at 08:44.
منم يكم از باگ هاي كشف شده بگم با هم كيف كنيم!
يه بار يدونه از اين سوپر ميوتنت گنده ها(معمولي نه ها!) انداخت دنبالم بعد من داشتم ميمردم يهم رفت تو ديوار بعد يهو ظاهر شد جلوم مٌرد!
يه بار هم توي يكي از سايد كوئست ها رفتم نزديك منطقه يهو رفتم تو هوا سقوط كردم مٌردم!
ولي براي فال آوت عاديه.![]()
نه عزیزم اینpatchهنوز ارائه نشده اما خبر اومدنش تأیید شده واسه دانلود از سایت مرجع و سازنده بازی استفاده بکن هرچند پچ هنوز نیومده
باگ هاش به نظر من آزار دهنده نیست
عوض مزایایی داره مثلا لودینگ هاش ثانیه ای هستن
[/COLOR]بتسدا در صبح21اکتبر رسما
خبر ساخت Dlcبرای Fallout new vegas را تأیید کرد
هنوز چند روزی از عرضه بازی نگذشته که ساخت Dlc آن برای کنسول Xbox360اعلام شد و هنوز تاریخ عرضه برای PS3نامشخص است قرار است این Dlc برروی Xbox live قرار بگیرد طبق شنیده اولین بسته افزایش دهنده برای کنسول مایکروسافت دراوایل تعطیلات میلادی عرضه خواهد شد و بقیه برای خرید اینترنتی قرار خواهند گرفت اما هنوز معلوم نیست انحصاری بودن این بسته ها برای xbox360است یا فقط کنسول و یا درکل پی سی بازان از آن محروم می شوند اما سخنگو بتسدا فعلا خبر اولین Dlcرا برای Xbox360تأیید کرده است و گفته است چند هفته آینده اطلاعات جدیدی ارائه خواهد شد
بازاریاب و روابط عمومی بتسدا بتی هانس گفته است
ما همکاری خوبی با مایکروسافت داریم و هیجان زده ایم و امیدواریم در اینکار موفق باشیم
ما بدنبال طرح جدیدی برای عرضه Dlcها بودیم و قرارنیست بصورت اینترنتی بفروش برسانیم ایشان گفتند که قرار است هرچند ماه یک دی ال سی بر روی شبکه های xbox liveو پلی استیشن نتورک قرار بگیرد و سر آخر همانند fallout3دریک بسته ویژه همه دی ال سی ها برای فروش قرار داده شوند
بتسدا فعلا درمورد جزئیات اولینDlcچیزی نگفته و روند محافظه کارانه پیش می گیرد
نوشته شده و ترجمه توسط:xlife
منابع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by xlife; 22-10-2010 at 10:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)