ممنون دوست من حالا با ای تفاسیر گرفتنش به صلاح نیست؟چون من زیاد تو سفر هستم کیبر گوشی همچنین سیستم عاملش
چشمم رو گرفته اما انگار باتریش کم میاره؟
ممنون دوست من حالا با ای تفاسیر گرفتنش به صلاح نیست؟چون من زیاد تو سفر هستم کیبر گوشی همچنین سیستم عاملش
چشمم رو گرفته اما انگار باتریش کم میاره؟
تو پک اصلی که میگن با گارانتی اصلی یعنی کامتل هست... لوازمات بیشتری هست! صحت داره؟
آخه کامتل 330 بود ولی با گارنتی متفرقه مثل پارسه که دی جی کالا میده 288 تومن هست!
لطفا راهنمایی کنید!
من هم همش تو سفرم و بیشترین استفادم موسیقیه و تماس اما اگه از Task Killer استفاده کنی البته به شرط آپ کردن به 2.1 تا دو روز با بیشترین مصرف دووم میاره.
در کل به نظر من بزرگترین نقطه ی ضعفش همینه.
گوشیه خوبیه...سوای دوربین و کیفیت بدنه با این قیمت می ارزه
دوستان من جدیدا خریدم مینی رو میگم ساده نه پرو
هدفون اینا پد نداره واسه عقب و جلو کردن موزیک یا کم و زیاد کردن صداش
مال من سادس همراه با یه میکروفون
راستی دوستان من می خوام شیفت نصب کنم هی میگه برنامه ها رو حذف کن فضا کم داری چه جوری میشه تو مموری نصب کرد
راستی جار چه جوری توش نصب میشه
Last edited by sasan7khat; 20-12-2010 at 18:05.
با سلام. کسایی که x10 mini دارن راضی هستن؟ این مولتی تاچ که نداره چیه؟ چه ضرری داره؟ یعنی نمیشه باهاش بازی کرد؟ حالا که به 2.1 آپدیت شده یعنی همه بازیها و برنامه ها رو اجرا میکنه؟
سلام
بنده X10 Mini نداشتم ولی Xperia X10 رو داشتم.بهتره درباره ی رضایت از عملکرد گوشی دوستان دیگه نظر بدن
اما موارد دیگه ای رو که سوال فرمودید :
قابلیت مولتی تاچ به این معناست که LCD گوشی قابلیت تشخیص دادن و دریافت چند لمس رو در یک لحظه داشته باشه
قابلیت مولتی تاچ برای وب گردی از طریق گوشی بسیار مناسبه.در گوشی هایی مثل X10 این قابلیت وجود نداره در نتیجه یک پنجره در پایین LCD ظاهر میشه که به واسطه ی اون می تونید روی صفحات اینترنت زوم کنید (در اون پنجره دو ذره بین وجود داره یکی برای زوم و دیگری خروج از حالت زوم)
برخی دیگر از قابلیت های مولتی تاچ هم در گوشی هایی مثل Iphone زوم کردن بر روی عکس و کاربرد در بعضی از برنامه ها و بازی هاست.
اما درباره ی بازی و Game باید بگم که بدون شک قابلیت بازی وجود داره اما تعدادی از بازی های با گرافیک و خوب سیستم عامل آندروئید با استفاده از قابلیت مولتی تاچ قابل اجرا و ادامه دادن هستند.به عبارتی اگر گوشی شما قابلیت مولتی تاچ نداشته باشه نمی تونید بازی رو کلا پیش ببرید !
با آپدیت سیستم عامل 2.1 گوشی بسیاری از بازی ها و نرم افزار ها رو ساپورت می کنه هر چند که برای گوشی های دیگه الان آپدیت های 2.2 و 2.3 یا عرضه شده و یا اینکه در حال عرضه شدن هست
با تشکر از شما.
من قصد خرید X10 Mini رو دارم. تو جعبه چیا داره؟ قیمتش چقدره؟ سوال اصلی اینکه این گوشی چقدر رم داره؟ منظورم مموری کارت برای ریختن آهنگ و فیلم و اینا نیست. آیا همه بازیها و برنامه ها رو باید روی رم گوشی یعنی اینترنال مموری نصب کرد؟ اگر آره چقدر هست؟ حدود 300 مگ آیا؟ اونوقت هر برنامه و بازی که اجرا میکنی این رم رو اشغال میکنه دیگه درسته؟ در نتیجه مثلا 10-12 تا برنامه و بازی متوسط که آدم بریزه قاعدتا رمش پر میشه دیگه؟ حالا راهی نیست که این عملیات پردازش بره روی مموری کارت؟ یعنی دیگه هرچقدر خواستیم روی گوشی بریزیم برنامه و بازی و مشکلی برای سرعت گوشی پیش نیاد؟ الان که میخرم 1.6 هست دیگه؟ بعد میتونم راحت بکنم 2.1؟ نیاز نیست با گارانتی بگیرم که؟ کلا CPU این گوشی زیاد قوی نیست. حالا میخوام ببینم شما تو اجرای برنامه و بازیها به مشکل خوردین؟ بازی مثل angry bird که به راحتی اجرا نمیشه,میشه؟ این مولتی تاچ که نداره چه ضرری میزنه؟ یعنی دقیقا چه قابلیتی رو از دست میدیم؟ معنی مولتی تاچ رو میدونم ولی در عمل چی میشه؟ بعد اینکه این گوشی متاسفانه 240x320 هست. یعنی اکثر بازیهای خوب رو ساپورت نمیکنه. شما با این مشکل چطور کنار میاین؟ بلوتوث این گوشی قضیه اش چیه؟ کار میکنه بدون برنامه جانبی یا نه؟ یعنی میشه فایل فرستاد و گرفت یا نمیشه؟ موقع خرید غیر از چک کردن سریال نامبر گوشی با جعبه دیگه چه چیزی رو چک کنم ؟ با تشکر
Last edited by Soalziad; 23-12-2010 at 14:45.
دوستان ما یه اشتباهی کردیم به یه آشنا که این گوشی رو خریده بود گفتیم پول برای نصب برنامه نده خودم برنامه میریزم واست، یادم نبود که سیستم عاملش اینه! حالا میشه راهنمایی بفرمایی اون پک برنامه که هنگام فروش پیشنهاد نصبش داده میشه چیا داره؟ اصلن کدوم برنامه ها ضروری هست نصب کردنش؟ آیا مثل سیمبین نیاز به ساین کردن دارن؟ میگفت فارسی نداره و بلوتوسش یه طرفس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)