والا ما که هرچی گشتیم آموزش burn کردن پیدا شد نه backup گرفتن از دیسک.در ضمن این حرف شما در مورد همه ی بحثا صادقه، پس کلا خلق ا... سوالاشونو تو فروم نپرسن، برن سرچ بزنن!
![]()
والا ما که هرچی گشتیم آموزش burn کردن پیدا شد نه backup گرفتن از دیسک.در ضمن این حرف شما در مورد همه ی بحثا صادقه، پس کلا خلق ا... سوالاشونو تو فروم نپرسن، برن سرچ بزنن!
![]()
قبل از سوال کردن ، یک سرچی بزنند بد نیست .
دوستان عزیزخواهشمندم جواب بدید
از کجای تهران باید رایتر لایتون مدل iha 524 بگیرم من شهرستان هستم و تو شهرمون نداره به چند نفرم هم سفارش کردم گفتن نیست
---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------
دوستان عزیزخواهشمندم جواب بدید
از کجای تهران باید رایتر لایتون مدل iha 524 بگیرم
طلای نایاب نیست که!نوشته شده توسط Assassins creed II [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاساژ ایران، علائدین، پایتخت و.... هر کدوم رو برید دارند
آقا ممنونم حالا شما که میگید آموزشش توی گوگل هست و به زبان انگلیسیه بسم الله بزارید ببینیم تا همه استفاده بکنند.
با سلام خدمت اساتید یه سوال داشتم:
چجوری میشه فهمید که یه بازی توی DVD DL صد درصد رایت شده؟؟؟
جدید ترین نسخه ی Xbox Backup Creator و یا XGDrip.exe d800 این کار رو به راحتی انجام میده مشروط بر اینکه شما یک درایو BenQ یا Lite-on داشته باشید با فرمور 0800 .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این کار یک درایو دیگه + X360Key لازم دارید .
این هم یک فیلم آموزشی :
این هم یک آموزش متنی که زحمت ترجمه اش پای دوستان :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا یه سرچ بزنید همه چیز رو پیدا میکنید ، اگر هم میخواید از بازی های جدید بک آپ بگیرید باید کلی خرج کنید - بهتره فایل هاش رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل اینکه کسی تا حالا آموزش فارسی برای این کار نذاشته اینه که وسایلش توی ایران خیلی سخت پیدا میشه .
Last edited by sonixax; 19-11-2011 at 18:50.
سلام
غیر از ورباتیم رو دیسک دیگه ای نمیشه رایت کرد ؟ من چند تا TGATE سوزوندم . رایت میکنه ولی سر وریفای میمونه
ورباتیم هم خیلی گرونه 2800
ظاهرا بازی های XGD3 فقط روی دیسک های ورباتیم رایت و اجرا میشند.
اما برای بازی های معمولی میتونید از هر دی وی دی 9 استفاده کنید؛ اما بعد از ورباتیم بهترینش همون t-gate هست.
موفق باشید
چرا من خودم چندتا بازی XGD3 رو با رایتر Pioneer روی T-Gate رایت کردم و تا آخر هم نصب کردم و بازی کردم
خیلی مهمه که از چه رایتری استفاده میکنید
به شخصه شدیدا توصیه میکنم از مارک Lite-on iha 524 یا Pioneer برای رایت کردن استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)